A Blizzard besegítene a Bungie MMO-jába

  • Írta: zoenn
  • 2010. október 26.
  • Érdekesség
Link másolása
A World of WarCraft fejlesztője az EDGE magazinnak adott interjújában kifejtette, hogy szakértelmükkel szívesen besegítenének a Bungie-nak a készülő MMO-juk munkálataiba. A WoW designjáért felelős vezető, Rob Pardo szerint bár a Halo-fejlesztői újoncok az Activision családban, online játék készítésekkor érdemes megfogadniuk a nagy öregek tanácsát.

"Egy csomó időt fordítunk a játékainkra. A Blizzard rendkívül összpontosít a saját cuccaira és azt hiszem, ez az egyik oka, amiért sikeresek vagyunk és nem kapunk éles kritikát. Igaz, hogy az Activision-családban a Bungie eddig még nem készített játékot. Ha felhívnának minket, hogy adjunk pár tanácsot, vagy teljesen nyitottak lennének egy találkozóra, nem küldenénk el őket, már így is van egy csomó játékfejlesztő barátunk az iparágban."

Hozzátette: "Ami különösen érdekes, hogy ha MMO-ról beszélünk, talán még egy külön ügyfélszolgálatot is üzemeltethetnénk. Oké, ettől még távol állunk. A konkrét tervek még messze vannak, minden csak spekuláció. De minden lehetséges, azt hiszem."

A Bungie MMO-jának konkrét tervei egyébként a múlt hónapban körvonalazódtak, amikor is a fejlesztők kreatív igazgatója, Joe Staten egyre többet beszélt egy multiplatform MMO-ról, egy masszív, önálló világban.

A Blizzardos Pardo egyébként magánemberként is üdvözli a Halo-széria megálmodóinak esetleges online játékát. Szerinte a szakmai sikerek csak úgy lehetségesek, ha valaki szerelmes a játékokba, ők is nagy rajongói lennének a Bungie MMO-jának.

A körbenyalás kezdetét vette, ám ha a két nagy fejlesztőóriás összeállna, abból rossz csak nem sülhet ki.

10.
10.
givi6
sztem ne segitsenek be, a bungie grafikailag meg mindenileg a halo "alkotoja+"
nem kell segiteni, max több fejlesztő, és akkor még övék a pénz :D
9.
9.
Top Secret
#8: Hát nem hiszem hogy csak boxos lenne pénz hoz minden platform.
8.
8.
zsilvolgyi
Gondolom ez is csak XBOX lesz.
7.
7.
Yami
Én már csak azért is kíváncsi leszek rá, mert konzolon MMO-ból igencsak hiány van.
6.
6.
Daetnas
#2: Falselightnak +1, és hozzátenném, hogy egyik PC-s portot sem a Bungie csinálta, hanem a Gearbox, és a Hired Gun.
5.
5.
Top Secret
#2: Nem tudom én azért is csak kipróbálnám!
4.
4.
falselight
#2: és nem tudom miket hordasz össze itt a fizikáról, az első halo fizikai motorja a legjobb volt annak idején.
3.
3.
falselight
#2: még egy halo játékot a bungie nem fog csinálni, heló! a jogok a microsoft-nál vannak.
2.
2.
Hát fene tudja. Ha nem csak BOX-ra csinálják (mert ügye ezért léptek le az ms-től) akkor szerintem rettenetesen nagyot fognak bukni vele :/ Ez a Halo-hype pc-n nem fog működni (pláne ha olyan szart csinálnak, mint az első két rész (pc-n mindkettő botrányos volt és nem csak a késések miatt !!!) az a fizika, jármű vezetés már a dos-os korszakban is szégyen volt, a repetitív, unalmas játékmenetről és pályatervezésről nem is beszélve), de gyanítom, hogy ps3-as tábor megnyeréséhez is igencsak fel kell kötniük a gatyájukat.
Én pl. sokkal jobban örülnék egy ONI2-nek vagy akár az első remakejének!
1.
1.
Top Secret
Na a Bungie MMO-jára kíváncsi leszek!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...