3D-ben jön a Dynasty Warriors 7

  • Írta: fojesz
  • 2010. október 27.
  • Hír
Link másolása
A Tokyo Game Show-n mutatkozott be a Dynasty Warriors legújabb számozott epizódja, és akkor egészen komoly hosszúságú, mindössze 15 másodperces teasert vetítettek le a rajongóknak. Jóllehet látnivalókat most nem kaptunk, de néhány információ már van legalább, és az is valami!

A Tecmo Koei egy tegnapi, Japánban tartott sajtótájékoztatón árulta el az első információkat a Dynasty Warriors 7-ről, amely két év óta az első számozott folytatás a sorozatban. Mindenekelőtt nézzétek meg a TGS-es teasert, mert nálunk anno valamiért elmaradt - a hatos szám ne tévesszen meg, keleten Shin Sangoku Musou 6 néven jelenik majd meg a játék!

Új rész, új királyság: a hetedik játék a másik három birodalmat elpusztító Jin-dinasztia történetéről fog szólni, a főhősök a Jinek nagy tekintélyű testvérpárja Sima Shi és Sima Zhao lesznek. A Tecmo Koei ígéretei szerint sokat fejlődött az átvezetők és a gameplay jelenetek közötti váltás (ami semmiképpen sem hátrány), lesz Chronicle mód, amelyben a saját karakterünkkel roboghatunk végig Kína harcmezőin, sőt a Dynasty Warriors 7 kínálja majd az eddigi legtöbb játszható karaktert állítólag. A japán megjelenés jövő márciusban esedékes, kizárólag PlayStation 3-ra - lesz 3D is persze, mert az most nagyon divatos.

A Dynasty Warriors főleg keleten népszerű, errefelé általános kritika a sorozattal szemben, hogy nem nagyon tud megújulni és hamar unalomba is fullad - ennek ellenére a maga a rajongótábora neki is megvan, ők bizonyára örülnek, hogy jön a folytatás.

7.
7.
zsilvolgyi
6.
6.
Wa-Szabi
azt várhatod :D Nekünk 5 db távközléstchnikai cégünk van és voltunk idén egy kiállításon ahol a következő 5 év technikai újításokat mutatták be. ha 3d-s tv akkor várd meg míg kijönnek azok a tv-k amikhez nem kell szemüveg.. sikkítottam mikor 1,5 méterre kijött a tvből a felvételugy hogy körbe tudtad nézni pl: ló, virág vagy az adott promós dolgokat! erre a kiállításra készült el az eslő 3d-s műholdas adás..hát nem most fog még elterjedni ez sem mert kibebaszott drága 2015-től kezdik felvenni azokat a tv-s műsorokat de h miből lessz annyi pénzük h előállítsák azt még ők sem tudják. szal a lényeg: fölösleges venni fél millióárt egy olyan tv-t venni amit csak szemüveggel tudsz nézni mert am homályos és ha nagyobb a család akkor vehetsz 1 szemüveget 25 ezerért... HA 4-en vagytok akkor már 75 rongy csak h nézzhesd nomálisan.. mert az első szemcsit a tvhez kapod!
5.
5.
hedzsooo
..En a CRYSIS 2-ot varom, talan 3D-ben is fogom tolni, ha minden jol megy ! :)

...Bar, meg varom, h a 3D-re alkalmas monitorok ara lejjebb menjen vegre piciket, 1enlore sokallom az arukat.
4.
4.
Oliv3r
neten van már róla sok kép meg gameplay is...hát nem sokat változott, játékmenet ugyanaz az unalmas tömeg mészárlás, külcsín sem túl pofás, kár pedig jó lett volna már valami igényes epizód.
3.
3.
Top Secret
Manapság mi nem jön 3D-ben?
1.
1.
szabovagyokk
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...