Ingyenes Assassin's Creed: Brotherhood DLC

  • Írta: InGen
  • 2010. november 25.
  • Érdekesség
Link másolása
A kiadók mostanában azt a módszert preferelják, hogy a még meg sem jelent játékhoz elérhetővé tesznek rögtön egy fizetős DLC-t. Ezek általában olyan tartalmak, amiket inkább kivágtak a dobozos verzióból, s így plusz pénzért rakják vissza, az Assassin's Creed esetében azonban nem ez a helyzet.

A Ubisoft ugyanis pont a bejáratott formula ellentétét készül végrehajtani: ingyenes DLC-t terveznek a pár napja megjelent Brotherhoodhoz, ami ugyan nem ad hozzá brutális mennyiségű tartalmat a játékhoz, viszont legalább nem is húznak le vele senkit. Merthogy ingyen van.


A tartalom egy új multiplayer módból és egy új multiplayer pályából áll. Az új játékmód az Advanced Alliance névre hallgat, ami az alap Alliance egyfajta továbbfejlesztett, nehezített verziója az igazi kooperatív fanatikusok számára.

Az új pálya pedig a Mont Saint-Michel néven fut, s ahogy az ebből sejthető, Franciaországban kapott helyet, egészen konkrétan egy szigeten, Normandiában. Többszintes felépítésre számíthatunk, ami a készítők szerint tökéletes azoknak a játékosoknak, akik szeretnek a semmiből érkezve lecsapni a prédájukra.

A hangzatos Animus Project Update 1.0 ingyenes DLC december 14-én jelenik meg.

8.
8.
Lauditore
Hát én rohadtúl nem látom ezt a kiegészítőtXD
7.
7.
Lauditore
Köszönnyük meg szépen azzal hogy rongyosra jáccukXD
6.
6.
zsilvolgyi
5.
5.
robi009
bocsi ha nemértettétek csak azthittem hogy arról lesz szó a cikkben hogy PS3ra van gy exluzív CONTENT aztán rájöttem h énvoltam a hülye szóval bocsi akiben kétséget keltettem ...
4.
4.
Mortician
#3: Időnként más hírhez tartozó hozzászólások jelennek meg. Szóval nem azokat láttad, amik az aktuális hírhez tartoznak.
3.
3.
CJgabor
bocsi, de le maradtam vmiről? elolvasva a cikket sem értem mi ez a nagy Rippezés:/
bárki is az, Resquiescat in Pace, de... miről van szó?:///
2.
2.
robi009
azthittem elősször h a ps3 exclusive DLC vagy mi lenne az szóval h arról lesz szó de ez meglepett pedig már készültem hogy fizethetek majd a DLCkért már mint a 2. részben is-.- köszi UBI :P
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...