Uncharted játék készül PSP 2-re?

  • Írta: zoenn
  • 2010. december 20.
  • Pletyka
Link másolása
Drake és társai minden jel szerint egy kisebb kitérőt terveznek a Sony nextgen handheld gépére - szellőztette meg a pletykákat a Game Informer magazin. A cím spin-offnak készül, azaz egy mellékágnak az Uncharted-univerzumban, s mivel a PSP 2 igen erős grafikai képességekkel fog bírni, a látvánnyal sem lesz gond.

Már 2011 év végén a boltokba kerülhet a PSP 2-es Uncharted, ez alapján valószínűsíthető, hogy a konzol nyitócímeit fogja erősíteni a Naughty Dog fejlesztése, így a hardver hivatalos bejelentésére sem kell sokat várnunk.

A magazin beszélgetett a stúdió munkatársaival, akik egy nagyon erős gépként írják le a PSP 2-t és elkottyantották az Uncharted-mellékág létezésének cáfolhatatlan bizonyítékát. A PS3-as Uncharted 3-ban amúgy is számos reformot hoznak a fejlesztők, mind a játékmenetre, mind pedig a helyszínre tekintettel, egy kézikonzolos mellékág igenis működhetne. Ezt alátámasztja a fejlesztők korábbi nyilatkozata is, miszerint az univerzum kibővítésén fáradoznak.

A legújabb jelentések szerint a PSP 2 fele olyan erős, mint a PS3, bár kisebb és alacsonyabb felbontású kijelzőt használ, így a nagytestvéréhez képest hasonló grafikai teljesítményt fog produkálni. Ezek felettébb hízelgő előjelek.

11.
11.
ferikesz
#6: majdnem ugyan olyan mint a psp csak ez elöl háttul érintő képernyővel rendelkezik és 2 analog karja van
10.
10.
ferikesz
ez lehet h kurvára nem ide tartozik de azért elmondom:
1 ps3 320 gb slim kb 70990 ft
1 ps vita kb 100.000 ft be kerül most de kérdem én meg éri venni egy hordozható kis szart amikor ott a ps3 ami blu-ray dvd-ket is képes lejátszani, sokkal szebb a grafikája és még stb... most akk meik a jobb...igen persze a ps vita -.-"
9.
9.
simon 555
#2: őőő tudod haladunk a korral.
1-2 év múlva simán meglehet,hogy kézi konzolon a játékok ugy fognak kinézni mint mos a nagy konzolokon.
8.
8.
NECROSMOKE
#7: De aGTA IV sztm. annál hamarabb is tervezték,csak nem jelentették be.
7.
7.
klemid
#2: PSP-nek is megkozelitoleg olyan grafikaja van mint a PS2-nek. A PS3-at jo 4 eve adtak ki, 1,5-2 even belul mar javaban keszulnek az uj konzolok amiken meg szebben mutatnak majd a jatekok.
Megnezed a GTA Sa es a IV-nek a grafikajat van egy kissebb kulombseg, csak, hogy egy 4 eves peldaval eljek. :)
6.
6.
NECROSMOKE
Nemtom,hogy higyeme vagy nem?De ha igaz akkor maga lesz a MEKKA!!!
de én még nem is láttam PSP 2,hogy a golyómba néz ki?
5.
5.
ZsupiDav
#2: Azért a többieket sem kell félteni:
Nintendo: A Nintendo 3DS teljesítménye megközelíti az XBOX 360 és a PS3 teljesítményé
Microsoft: Halo, Kinect, stb, gigantikus reklámhadjárat
4.
4.
Mortis
Mióta először megláttam a PSP 2 nevet, azóta szinte kivétel nélkül PS 2- nek olvasom. X)

Elég odaverős lesz, úgy érzem. A Microsoft feleletére leszek nagyon kíváncsi...
3.
3.
Nordes
Ezek szerint egy darabig még kénytelen leszek várni a PSP vásárlással. Bár a jelenlegi kinézetével sincs semmi bajom azért kíváncsi vagyok, hogy külsőleg mennyiben fog változni a gép. Engem főleg a letölthető tartalmak érdekelnek, például az olyan klasszikusok mint a Final Fantasy VII ( amivel még nem volt alkalmam játszani) vagy a régi kedvencek mint a Resident Evil 1-3, de a listámon van a God of War: Chains of Olympus is.
2.
2.
Grand Hustle President
"A legújabb jelentések szerint a PSP 2 fele olyan erős, mint a PS3, bár kisebb és alacsonyabb felbontású kijelzőt használ, így a nagytestvéréhez képest hasonló grafikai teljesítményt fog produkálni."

A SONY mindig is agresszív marketinget folytatott.
Az XBOX 360 megjelenésének évében csodaszép animációkat prezentáltak a Killzone 2-ből és a Motorstorm-ból az akkori E3-on, arra hivatkozva, hogy azok ingame videók, miközben csupán célrenderek voltak. Akkor, azzal a húzásukkal elérték, hogy az XBOX 360 helyett a saját konzoljukra irányult az emberek figyelme.
Számtalan túlzó kijelentést hallhattunk a PSP 2 grafikai képességét illetően, amelyet nagyon sokan gondolkodás nélkül el is hittek.
Senki ne várjon egy hordozható konzoltól PS3 szintű grafikát, mert az teljességel lehetetlen.

Ezeknek a pletykáknak az a céljuk, hogy a konkurens gyártó termékéről eltereljék a figyelmet és kellően felcsigázzák az embereket.
1.
1.
mnmn1
Azta! and the reason to buy a psp2 iiiiis: UNCHARTED!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...