Játéktermi arcade gép Kinecttel - bejelentve

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 15.
  • Bejelentés
Link másolása
Úgy látszik, a mozgásérzékelős technológia nem csak az otthonainkban lehet teljes, a BMIGaming jóvoltából hamarosan érkezik a játéktermekbe szánt arcade gép Let's Kinect néven. A cucc belsejében természetesen egy Xbox 360 játékkonzol pihen, két kontrollerrel és természetesen a szenzorral.

Bár a gép számos eleme testreszabható, az alapmodell 32 colos, nagyfelbontású LCD-képernyővel rendelkezik és LED-es háttérvilágítással. Mindenről, az aktuális játékról és a fizetés módjáról non-stop tájékozódhatunk a kijelzőn - természetesen ez is negyeddollárosokkal működik, mint a legtöbb hasonló jóság. Mi több, ha a játékos rendelkezik xboxos GamerTaggel, akkor az eredményeit bármikor be tudja tölteni a két memóriakártya-foglalat segítségével.

 

 

Természetesen nemcsak a játéktermek vásárolhatják meg a Let"s Kinectet, hanem magánfelhasználók is, számukra jó hír, hogy a hátul helyet foglaló HDMI, VGA és kompozit kimenettel azt bármikor ráköthetjük nagyobb képmegjelenítőre. Elsősorban kinectes játékokra optimalizálták, a sztenderd változatot Kinect Adventuresszel és Fighters Uncargeddel szerelik, de minden 360-as játékkal megbírkózik. A BMIGaming már egy trailert is fellőtt a Let's Kinecthez:

Reméljük Magyarországra is érkezik egy-két példány.

12.
12.
Yami
#11: Nem látok a jövőbe.
Csak értek hozzá. Nem úgy mint te.
11.
11.
Apostol360
#10: istenem bírom ezeket a dumákat :D:D azt ugye tudod h a jasper gépekkel idáig egy deka gond nem volt :D:D...msot meg kezdenek "hullani" wadarrékhoz megy heti 1-2 darab...sőt képzeld még ps3 is most kezd hullani....szted egy fél éves gépnél te tudod h az 3ledes lesz-e? :D...ne vicceljünk...látod a jövőt?v olvastad a googleben? :D...azért mert a microfos azt írta attól az még nem úgy van :D...
10.
10.
Yami
#9: Nem hiszem, h a régi típusú konzol kap helyet benne. Sokkal valószínűbb, hogy az új architektúrájú 'S' konzolt építik bele. Az pedig már nem hajlamos a 3LED-es hibára.
9.
9.
Apostol360
#8: Hát de sztem siófokon lesz már jövőnyáron :)....nem akarom szidni a boxot mert én is azzal nyomom de milyen vicces lenne ha 3ledes lenne nem ?D:D:D:D(mondjuk én most veszek bele vizet majd :D )
8.
8.
Mortis
Ilyenek fogják benépesíteni a jövő játéktermeit. Jópofa, csak nem hiszem, hogy Magyarország 5 éven belül lát ilyet...
6.
6.
simi
és majd 3 méterre a géptől fogsz játszani, meg kell még egy, másfél méter hogy a kezeddel ne üss meg senkit
5.
5.
fojesz
#4: Nyilván egy Tekkennél én sem hadonásznék ilyennel, de például a Kinect Adventures az jó móka.
4.
4.
tommy93
#3: Jól van, mert amikor én utoljára játszottam én Arcade géppel pár évvel ezelött (Tekken 4 volt...asszem valamelyik :D ) akkor azon tényleg pofások voltak a gombok és a joystick. Kár hogy nem találok ilyesmit PS2-re. :(
3.
3.
fojesz
#2: Szerintem ez elég vaskalapos hozzáállás, egy rakás olyan kabinet van, amire inkább mindenféle fegyverkiegészítőt, kormányt, táncszőnyeget tettek. Szerintem jópofa ez a kinectes megoldás.
2.
2.
tommy93
Nem értem ennek a micsodának a lényegét. Egy igazi Arcade gépnek a lényege a gombok és joystick.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...