Frostbite 2 engine-t használ a Medal of Honor 2?

  • Írta: zoenn
  • 2011. január 16.
  • Pletyka
Link másolása
Bár még hivatalosan nem hangzott el a bejelentés a Medal of Honor 2-ről, őszintén szólva nem lennénk meglepve, ha a Danger Close már javában hegesztené a folytatást. Az EA állásajánlatairól kaptuk el az első életjeleket. E szerint az Unreal Engine 3.0-t a kukába dobták, helyette a DICE motorja fog dübörögni.

A Frostbite engine már az első részből is ismerős lehet, tudniilik az előd multiplayer porcióját a DICE ütötte nyélbe, s magukkal vitték a Battlefield-szériában már bizonyított grafikus motort is, mely ugyan keveset mutatott igazi tudásából: a rombolhatóság például nem tartozott a játék extrái közé. Az EA Jobs oldalán található állásajánlatok között szemezgetve rájöhetünk, a Danger Close igyekszik rendezni a sorait némi vérfrissítéssel. Van egy olyan érzésünk, hogy a Medal of Honor 2 húzódik a háttérben.

A korábban EA Los Angeles néven futó stúdió többek között pályadesignert keres, melynek legfőbb feladata az új játék multiplayer koncepciójának lefektetése lenne, mindent az alapoktól és a tollal és papírral történő az ötleteléstől kezdve. Olvashatjuk, hogy a még be nem jelentett project az élvonalbeli Frostbite 2 engine-t használja majd és jelenleg 7000 munkatárs működik közre azon, hogy az új többjátékos rész elfelejtesse velünk a korábbi suta megoldásokat. A tökéletes és logikus játékmeneti megoldásokra törekszik a Danger Close.

Ne vegyük készpénznek, hogy tényleg a Medal of Honor 2-ről van szó, az is elképzelhető, hogy egy teljesen új címen dolgoznak a lányok, de akkor miért hangoztatták anno a sorozat újjászületését? Emellett még az eladások is jól muzsikáltak. Még egy nagyobb összeget is tennénk rá.

12.
12.
Quent1n
Nem a motorján fog múlni a sikere hanem, hogy képes lesz e többnek lenni mint egy BF klón MOHA néven. És ugye a multi. Végső soron azon áll vagy bukik a dolog. Remélem összekapják magukat a készítők, mert szükség lenne egy jó MOH-ra.
11.
11.
Mathia$
#3: Azalatt majd Frostbite 3 fog dübörögni! :D
10.
10.
gorezalan
en is imadtam, h minden 3. terrorista RPg-vel futkoraszott, ahogy az a valosagban is van.... meg h bar nem latom magam, de el tudom kepzelni, h a karakterem kb 200kgos, aki sehova sem kepes felmaszni magatol, hanem fel kell huzni szegenyt :)) plusz azt is imadtam, h visszavonulaskor minden miniatur szikladarabban fennakadtam!! Bravo!! Kell ebbol a jatekbol 2es is!!! ez csak annyira szar, mint a prototype.... abbol is minek 2es?! az egyes se volt jo semmire...
9.
9.
wigyory
Nekem is bejött az első rész,többször is végigtóltam-de sztem túl rövid lett a single verzió, pakolhatnának bele több fegyvert és valósághű rombolást, amit kicsit én is hiányóltam, ahogy az előttem szólók is.
7.
7.
Hardy
Az 1-el sok bajom nem volt nem is volt unalmas nem is volt eget rengető. Ha ugyanolyan lesz mint az 1 akkor tény mehet a kukába.
6.
6.
Shadowsomi
Nekem az első rész nagyon tetszett, szóval remélem, ogy a 2-őn dolgoznak a sácok :D Én a grafikával is meg voltam elégedve. Hajrá srácok!
4.
4.
simon 555
annak orultem volna ha az UE3-at használja a multi is...
vagy ha már így lesz akkor legalább csinálják meg jobban a multit.
3.
3.
szogyenyi
Csak nehogy egy Bad Company 3 legyen belőle, mert akkor szomorú leszek
2.
2.
Balsac
#1: Na az nagyon jó lenne ;)
1.
1.
Mathia$
Helyes, helyes!
Még kérünk szépen majd multiba több kasztot, fegyvert, játékmódot és battlefieldes rombolhatóságot. Továbbá egy olyan hírt is. hogy a két IW alakító és társaik is besegítenek a fejlesztésbe, hogy feltámasszák azt a régi dicső sorozatot amit szintén ők álmodtak meg, még CoD előtt, az EA szárnyai alatt...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...