Call of Duty: Black Ops - PS3-as update érkezett

  • Írta: fojesz
  • 2011. január 25.
  • Érdekesség
Link másolása
Továbbpörögnek az események a Call of Duty: Black Ops körül: a Treyarch kiadott egy új frissítést a játék PS3-as verziójához, a Gamers' Voice pedig korábbi ígéretét betartva feljelentette az Activisiont. Közben az Xbox 360-tulajok vigadhatnak: a DLC jövő héten érkezik, most két új képet kaptunk belőle.

Ahogy arról két napja beszámoltunk, a Gamers' Voice csoport szabályosan megfenyegette az Activisiont, hogy feljelentik őket, amennyiben az nem kezd valamit a PS3-as és a PC-s Call of Duty: Black Ops többjátékos módja kapcsán felmerült hibákkal, és sérelmezte, amiért a kiadó nem tájékoztatta megfelelően a játékosokat afelől, hogy mire számíthatnak. 

A Gamers' Voice betartotta az ígéretét: legutóbbi nyílt levelükben bejelentették, hogy jogi útra terelték a dolgot, mindezt azonban úgy, hogy a Treyarch éppen a minap adta ki a legújabb PS3-as javítást, amely egyebek mellett olyan játékmeneti hibákat old meg, mint a nagyobb meccseknél történő fagyások vagy a Second Chance perk bugja - az 1.06-os patch változtatásairól, javításairól itt olvashatsz bővebben.

Az Xbox 360-tulajoknak viszont nincs okuk panaszkodni: február 1-jén válik elérhetővé a Black Ops első DLC-je, amelyben öt új pálya várja őket. A Treyarch két darab képet tett közzé az új helyszínekről, csekkoljátok!

8.
8.
Dark_Temptation
jobb lett így sokkal, de a fegyverek fele még mindig használhatatlan....
6.
6.
Skyer
#3: "Jó játékot"? BO közelében nincs egy jó játéknak...
4.
4.
Mortis
A Boxosok megint jobban járnak. :)
3.
3.
Ghost16
Hogy lehet egy ilyen jó játékot így elcseszni?
-.-
Nekem a mai napig laggol.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...