A Treyarch is hadat üzent a PS3-csalóknak

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 4.
  • Hír
Link másolása
A konzol védelmének megkerülésével gomba módra megszaporodtak az online harcmezőkön a csalók, de a Black Ops fejlesztője nem vár ölbe tett kézzel a Sony lépésére, s már be is építették a játékba a biztonsági funkciókat. Akit csaláson kapnak, arra kíméletlenül lecsap a bannkalapács.

A fejlesztők közösségi vezetője, Josh Olin elmondta, hogy már számos biztonsági intézkedést építettek be a Black Opsba - vélhetően a legutóbbi patch során -, mely megakadályozza a hackerek számára, hogy a PS3 törését kihasználva szabályellenesen tevékenykedjenek az online játék során. A konzol feltörését követően elárasztották az aláíratlan programot futtatók a népszerű multiplayer címeket, s ahogy Olin említi, "a probléma sokkal súlyosabb, mint gondolnánk, és sokkal nagyobb hatása lesz a Sonyra".

Nem vártak tovább, maguk léptek - ennek nyomán az elmúlt héttől már számtalan csalót bannoltak végleg a Call of Duty: Black Ops szervereiről, akikről kiderült, hogy a játék biztonságát fenyegetik.

"Úgy voltunk vele a megbeszéléseinken, hogy itt van az ideje, hogy bekapcsoljuk a biztonsági kapcsolókat PS3-on."

Olin elutasította, hogy a hackerközösség racionális lenne, azzal, hogy valaki még homebrew programokat futtat a konzolján, akaratlanul is nagyobb hatással lesz a játékosokra, mivel senki nem tűri el azt, hogy valaki módosított játékadatokkal jut előnyökhöz.

A Treyarch főnöke ezen kívül elhintette azt is, hogy szerinte "fantasztikus" lenne egy közeljövőben játszódó Call of Duty. Lehet, hogy tud már valami olyasmit, amit mi még nem?

26.
26.
McDuff
25.
25.
Neo1989
#24: Ja így már ok :)
Bocs mást hittem . :)
24.
24.
felegyi
#5: Félreértettél... annak a PS3-át tiltanám le aki csalt, aki futtatta a programot...
23.
23.
Vendu
A következő Call of Dutyban hackereket kellesz gyilkolni. :)
22.
22.
Lachgas
#18: Ez most hogy jön ide?

#17:"Én nem értem ezeket a vitákat" -Milyen vitát?
20.
20.
Neo1989
#14: Na ja de ha neki ez a jó :)
19.
19.
Apostol360
#18: persze h nincs határ ::DD ha elavult fogod veszel bele vmi mást...úgy szép h nincs határ :D:D ,am sztem egyedül te mondtál eddig olyat amiért majd lehörögnek :D,de a legjobb ez : "ennyi mit kell rajta ratyizni annyit",akk te mé "ratyizol" most? :D
18.
18.
MangaBoyKing
Amugy meg hiába höbörögnek olyan sokan a ps3-ért ,mikor köztudott hogy több mint egy generácioval a pc mögött kullog, sose lessz olyan grafika rajta mint pc-n. És még valami ha annyira ott van a ps3 miért nem azzal irják a játékokat nem pedig pc-vel, mivel a pc-n nem igazán van határ a konzolon meg vannak korlátok erröl ennyit .
17.
17.
MangaBoyKing
Én nem értem ezeket a vitákat ,aki pc-s az az ,aki meg konzolos az az ennyi mit kell rajta ratyizni annyit .Én is pc-n játszok mindig el sem tudnám képzelni hogy joy-al tötymörögjek .Amugy meg miért is baj ha valaki sporol ? én se veszek meg minden játékot ez hungary nem amcsi letöltöm ha jo esetleg pár honap mulva ,ha akcios megveszem ennyi te talán nem probálod ki a tv-t a boltban mielött megveszed csak azt mondod dobják fizetek otthon meg nézd már nem jo .
16.
16.
vesszoman
12,14#
Pontosan. Én kb ugyanakkor vettem a ps3-amat mint a PCmet.
A PS3 90k volt míg a PC 250k. Ez a pc már elavultnak számít míg ps3 még mindig jó.
15.
15.
Apostol360
#14: azért egy mai kemény vas sokkal szebben nyomja mint egy box v ps3....(nekem 8 éves a gépem szal ezt nem fanolásból mondomxd - sőt én magam is boxal nyomom...)
14.
14.
danez11
#12: ja ez így van ahogy mondod. egyik ismerősöm is teljesen kocka csak játékokat tölt és játszik... mondom vegyél már egy boxot vagy pst mert azzal jobban kijössz minthogy évente költs "tuningra" ... - nem nem mert hogy úú milyen drágák a játékok -mondom bazzeg amikor ilyen 70 ezrekért akarsz venni kib@szott videókártyát, akkor nehogy már az jobb legyen ... de hát mondhatom én
13.
13.
KenyeresB
Na ja, egy éve vettem a PS3-amat akciósan garanciával 65 ropiért. Ennyit a sokat emlegetett 100ezerről...Remélem, hogy lassan lecseng ez a heck-dolog és megtisztulnak a szerverek. legalább multiban ne tört játékkal tolják
12.
12.
Neo1989
#7: A pc-t is állandóan tuningolni kell R-go ha inkább játszani akarsz akkor vegyél ps-t.
Mert az a zsé ami elmegy pc tuningra abból simán vehetsz játékot R-go olcsóbban jössz ki mint a Pc-vel szal ha már itt atartunk akinek egy full Pc-je van az simán tudna ps3 gamet is venni szal ne mongya nekem hogy rá van szorulva a spórolásra .
mer nincs. így Így ezzel az érzéssel nem vagy egyedül .
11.
11.
Lachgas
#9: Szerintem ezzel csak arra akart utalni hogy nem egy olcsó mulatság.
10.
10.
Vopesz
#3: Itt nem feltétlenül arról van szó, hogy nincs pénze játékra, hanem hogy végre legyen sikerélménye. Vagy csak szimplán gyökér, és élvezi.
9.
9.
danez11
#7: amugy ja, csak épp nem 100ezer egy ps3 ... manapság
8.
8.
Apostol360
#7: ki a fene vesz 100e ftért ps3at??? hááát max akinek annyi esze van h az euronicsbe veszixD....#4:merész elképzelés és értelmetlen :D:D#3:Én inkább spórolok bár belegondoltam h vízhűtés árából tudtam volna venni 3 jó gamet....de már mind1 :)
7.
7.
Nora Croft
#3: en csak azt nem ertem hogy aki ezzel jon hogy azert tortuk fel ezt meg azt mert nincsen penzem jatekra az ne vegyen se ps3-at....az maradjon meg a pc-nel. mindenkinek jobb igy.

meg mondjuk azt sem ertem hogy 100E-ert megveszik a ps3-at de jatekra meg nincs penzuk??? ezt nem ertem..... :S
6.
6.
Mortis
Végre lépés. Öröm látni, hogy ennyi idő után reagálnak. X)
5.
5.
Neo1989
#4: Aha és ezzel a legális felhasználókkal is ki....nál
Biztos imádnának érte :)
Nem mindenki csaló akinek van Ps3-a . :D
4.
4.
felegyi
Én magát a PS3-at tiltatnám le a netről...
3.
3.
Neo1989
A csalok mindig megszivják :)
Am egy ps3 v Xbox 360 game nem annyira nem drága hogy csalni kéne szerintem átlagba 7-8-ér megkapod de ha valaki ezen is sporolva bann-t kockáztat hát szórják ki a szerverről megérdemli :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...