Jurassic Park: The Game - itt az első trailer

  • Írta: zoenn
  • 2011. február 18.
  • Videó
Link másolása
Ma már ez a második hírünk a Telltale Games háza tájáról, ők munkálkodnak ugyanis a soron következő Jurassic Park és a The Walking Dead játékon is - előbbiből kaptuk meg most az első mozgóképes anyagot, melynek végén a megjelenési dátumról is lehull a lepel.

A Telltale-féle Jurassic Park: The Game-mel végre komolyabbra veszik a témát a humoros kalandjátékairól elhíresült stúdiónál, az interaktív játékélmény fokozásának tekintetében a srácok nagy kanállal merítettek a Heavy Rain megoldásaiból is. Az első videóban a hangulat kellőképpen komor, zuhog a trópusi eső, a biztonsági rendszerek felmondták a szolgálatot, az őslények szabadon kóricálnak a szigeten. Izzó szempárok villannak fel a növényzetben, miközben a csapdába került embereket próbáljuk kimenteni. A Velociraptorok fenyegetően néznek ránk, a Triceratops a maga puszta tonnás fölényével igazi nyers veszéllyel fenyeget, és természetesen a T-Rexekkel is meggyűlik a bajunk.

A Jurassic Park: The Game-mel idén áprilisban már játszhatunk is.

45.
45.
Samu
#43: Nekem is...Szeretem is nagyon.De az nem dokumentumfilm.Na meg két embernek sem egyforma a hangja.Lehet kamsz T.Rex(nem tyrex) és mutál :D Vagy megette a kecskét,és az mekeg belőle...
44.
44.
Dr.coffe
és a Tyrex tényleg rekett kecske
43.
43.
Dr.coffe
42.
42.
Samu
:D :D :D Mi???...A T-Rex hangja??? Ki hallotta az eredetit?Szerintem még Spielberg sem :D
Én nagyon szeretnék egy hangulatos JP játékot grafikai szinttől függetlenül! Ez egy jó hír a téma kedvelőinek,kiváncsian várom mi sül ki belőle.Volt egy J.P.:The Hunted című játék 2009-ben elméletileg minden platformra,de ha jól látom az európában meg sem jelent: http://www.gametrailers.com/video/debut-trailer-jurassic-the/57721 Én ezzel is tettem volna egy próbát.Várom az új játékot.
41.
41.
Hardy
T-Rex hangja aranyos, hát nem tudom mit várjak ettől a játéktól, név alapján kipróbálnám de ha szar lesz...
40.
40.
Irasalgor
#38: Ott van pl az Alpha protocol...csak azért sokan nem szerették mert nem csili-vili graffal rendelkezett :)

a T-rex meg tényleg kasztrált :D
39.
39.
Dcrysis02
Nekem tetszik. A grafika sem zavar. Viszont a T-rex-nek tényleg eléggé kasztrált hangja van. :P
38.
38.
SolidSnakeHUN
#37: lehet hogy jó lessz a gém de amalyi poligon generációnak úgy is csak a grafix a lényeg(tisztelet a ritka kivételnek).nálam az utolsó értékelhető Jurassca game még a ps1-es elveszett világ volt.érdemess kipróbálni:)
37.
37.
Irasalgor
Azért mit vártatok? Crysist, satöbbi? Azért a játék még mindig lehet jó :D
35.
35.
Optimus Prime
Hát a sár, ami az embriós flakonra folyik kb. 10 éves szint, de úgy ahogy elmegy a grafika. Számomra ez elég. Viszont Dr. Harding totál nem hasonlít a színészre a filmből! A T-rex hangja a végén gyenge és nem hasonlít a filmeshez, a Trespasser-ben erőteljesebb volt! Ellenben a sztori és a vonal, ahol azt felveszi a játék érdekes.
34.
34.
forgonati
Ez a játék milyen motort fog használni? Az elején ahogy folyik rá a palackra az a sáros viz hát az enyhén szólva is fura. Nem? Na meg a Rex hangja a végén... Nem sok jóra számitok...
33.
33.
vmiki88
sok a grafika b*zi itt.

Ha hangulatban jó lesz kit érdekel a grafika? (ha nem cs 1.6 szintű a grafika az már nálam jó)
32.
32.
tjames
A Trexnek rekedt kecske hangja van :)
Amúgy nekem tetszik az ötlet!
30.
30.
smash
Szerintem is igazuk van az előttem szólóknak. Azért ha az ember meghallja azt hogy Jurassic Park akkor minőségi játékot szeretne látni. Nem mondom hogy nem fektettek bele energiát, de ez ma már nem megfelelő grafika. Tényleg 2005-ben elment volna. De ma már elég gyengusz. Kicsit csalódás volt ez a Trailer a részemről. De ez szubjektív.
29.
29.
MZperX
Én valami durvára számítottam, de most kajak hangosan felnevettem. Ez mi? Ez egy 2005-ös elvárásoknak talán megfelelne, de bazz 2011 van!!
28.
28.
adikas
#26: A film ugy gondolom a filmtörténelem egy kiemelkedő darabja volt,mely ha játékban 1% is hasonlítani fog rá már rengeteg fan venni fogja akik talán nem kifejezetten a fiatal generációk lesznek.
27.
27.
aruha
én igazából leszarom XD Jöjjön az új GTA XD
26.
26.
xICEMANx
Sztem kár volt megcsinálják, rég lerágott csont már ez a Jurassic Parkosdni, számomra legalábbis... Tiszta időpocsékolás volt, valami értelmesebbet is csinálhattak volna...
25.
25.
n_csacsi
23.
23.
drip
T-rex hangja egy az egyben a Dino Crisis 2-ből van :D
22.
22.
adriano28
jurrasic park operation genesis-t próbáljátok ki
faxa game
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...