Befutottak az első Prey 2 infók

  • Írta: InGen
  • 2011. március 20.
  • Hír
Link másolása
A semmiből robbant be a Prey 2 fejlesztésének híre, azóta pedig ez számít a játéksajtó fő csemegéjének. Mindenki tudni akar mindent a készülő portékáról, néhány szerencsésnek pedig beszélnek is a fejlesztők. Ezek szerint a Prey 2 egy single player játék lesz, nyitott világgal.

A fejlesztő Human Head szerint már 3 éve készítik a játékot, ami persze valószínűleg azt jelenti, hogy hamarosan elkészülhetnek. Elsődleges platformnak az Xbox 360-at lőtték be, ettől függetlenül nem lesz Kinect-támogatás, de PS3-on sem lesz Move, sem pedig 3D. Nem ezek lesznek azonban a legnagyobb hiányosságok: kimarad a többjátékos lehetőség is.

 
A multiplayerrel kapcsolatban azt nyilatkozták a srácok, hogy nem valószínű, hogy bárki a Halo: Reach vagy a Call of Duty többjátékos része helyett a Prey 2-t választja majd, így inkább egy minőségi single player részre koncentrálnak. Utóbbival kapcsolatban a legnagyobb változás, hogy ezúttal egy teljesen nyitott világban kalandozhatunk majd: szabadon vállalhatunk küldetéseket és beszélgethetünk az NPC-kkel, a főszereplő pedig Tommy helyett ezúttal Killian Samuels, egy keményarc sheriff és börtönőr lesz.

A játék producere szerint főként a Mass Effect, A szárnyas fejvadász, a Riddick és a Mirror's Edge szolgált inspirációval számukra, így lesznek például parkour részek is, ahol ellenségek elől kell menekülni, kihasználva a város építményeinek adottságait. A fejlesztők végül így foglalták össze a Prey 2-t: "Megvan benne a Mirror's Edge mozgáskultúrája, a Mass Effect szabadsága és a Killzone 2 tűzharca."

22.
22.
Klose.11
#11: Engemis ! De így el rontották..
21.
21.
Klose.11
Hát vagy a hírek nem jók,vagy teljesen bele kezdtek egy más story-ba.Pedig az Első részt kellett volna folytatni ! Mert pont úgy van vége hogy még jön a 2. rész vagyis a folytatása.Ebből a játékból egy nagy hüyleséget csináltak K**vára el B**zták...mint hogy K/G írta "Csak a címe Prey" Pedig azt kellet volna folytatni ahol abba hagyták azzal az indián csávoval hogy bemensz abba a mittudjamén mibe és ki írja hogy "Folytassuk" El S**rták ...
20.
20.
adriano28
prey hangulat lehet elszáll de nem baj :D
19.
19.
Jackie Estacado
Szerintem egy időben fog játszódni az első résszel.
A leírtak alapján bejön a game :D ,de remélem nem szúrják el.
18.
18.
Optimus Prime
#15: Ha ez az 'esemény' idejében játszódik, akkor nem igen. Hisz Tommy útja a Földön túlra cirka 1 év múlva esedékes a Sphere pusztulása után. És persze szemtől szembe sem találkozhatunk vele, max láthatjuk mint a HL exp játékokban Gordont.
17.
17.
bali182
Ha ez mind így igaz, ahogy le van írva akkor ez az én játékom :D
16.
16.
Shadowsomi
Az első rész oltári volt, bár a végefelé kissé monoton volt számomra. De a történet, a fegyverek, a szellemvilág nagyon ötletes volt. Viszont ami az 1-re jellemző, egy ilyen "Megvan benne a Mirror's Edge mozgáskultúrája, a Mass Effect szabadsága és a Killzone 2 tűzharca." stílusból hogy fog kijönni. Vagy hogy érthető legyek, miért Prey a neve ennek. Nagyon tetszik az ötlet, nem az a gond, szeretettel várom, de hogy ebben hogy fog megjelenni az a prey hangulat? Na majd meglássuk.
15.
15.
Mortis
#11: Mondjuk ha belegondol az ember lehet, hogy megtudjuk mi történt indián barátunkkal, csak egy másik szemszögből, kívülállóként.
14.
14.
JcGross
A prey számomra azért volt olyan egyedi, mert nagyon jól és érdekesen hozta össze az ősi indián dolgokat és a Sci-fi-t. Meg ott volt a változó gravitáció, a portálok és az űrhajó se volt utolsó!
13.
13.
Berencsit
jó lessz ez. ;) ha meg nem, megy a kukába. :D
11.
11.
invigo
Engem inkább Tommy történetszála érdekelne inkább, nagyon kíváncsivá tett a végén a "Folytatjuk..." felirat.
10.
10.
Tacskoexe
Örülök hogy felesleges marhaságok helyet arra fordítják az időt, amire érdemes. Már nagyon várom a játékot, az első részt imádtam ^^ Bár kicsit sajnálom, hogy nem Tomy a főhős... :/
8.
8.
Mortis
Nagyon, nagyon, nagyon okos döntés a multi kihagyása. Annál tartalmasabb lesz az egyjátékos kampány. Egy kisit nekem is nehezemre esik elképzelni, hogy mit akarnak kezdeni a sandbox játékelemekkel, mert azok a stílusjegyek pont nem idevalóak. Az első rész úgy volt jó, ahogy volt. Mondjuk nem félek. Rossz játék biztos nem lesz, maximum nem méltó az első rész szellemiségéhez.
7.
7.
ATi0021
Nem értem miért nem lehetett az indiános vonalat továbbfejleszteni. Épp ez tetszett benne a legjobban, meg ugye a fegyverek. Remélem a hangulat azért megmarad.
A multiplayert illetően igazuk van. A megjelenéskor sokan lennének, aztán szépen üressé válna a dolog, akárcsak mint az első résznél.
6.
6.
felegyi
#4: Attól hogy vannak benne NPC-k, néhol még lehet parás hangulata... bár ez a parkouros cucc, nos nem tudom ezzel hogyan akarják megvalósítani...
5.
5.
d15a5t3r
Pár napja fejeztem be az első részét. Annak idején ugyanis ramatyul futott, gondoltam most bepótolom. Azt kell mondjam, jól tettem! Nagyon tetszett, legfőképpen a vége. Na mármost emiatt furcsának találom az új főhőst. Inkább érdekelne mihez kezd(ett) Domasi a hatalmával? Elvégre csupán a z univerzum (vagy multiverzum?) figyelt fel drága indián barátunkra. Remélhetőleg ezen "apróságok" is kiderülnek a 2. részben!
4.
4.
K/G.
Akkor már nem lesz fosatós, kicsit doomos hangulata. Meg az a rengeteg iszonyat kretaív ötlet, amiket az idegen űrhajó tett lehetővé. Meg az élő fegyverek. Meg az indián mondavilág és a szellemvilág. Ez már csak címében Prey.
3.
3.
P@tr!k
Hát valahogy pótolni kell a lélekvándorlás cuccot, végül is. :/
2.
2.
pjoco
hááát van egy rossz érzésem!
1.
1.
felegyi
Érdekes lesz, nem olyan rossz, de nem is olyan Prey!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...