Arkham City - a jövőben nem kizárt a multiplayer

  • Írta: zoenn
  • 2011. április 6.
  • Hír
Link másolása
A Rocksteady többször is hangoztatta, hogy a Batman: Arkham City szigorúan az egyjátékos élményre koncentrál majd, de ez nem jelenti azt, hogy a jövőben ne legyen valamilyen multiplayer adalék a játékhoz. Tudják mennyire sláger manapság az online mód, ők sem akarnak kimaradni belőle.

A fejlesztők markenting menedzsere, Dax Ginn a CVG-nek adott interjújában kifejtette, már a munkálatok kezdetén felmerült, hogy beépítik a multiplayert az Arkham Citybe, de viszonylag rövid idő alatt letettek róla, az ötlet iránti lelkesedés gyorsan csökkent a fejlesztés közben.

"Nem igazán sok értelme van a játékba tenni, mivel az olyannyira egyetlen karakterre öszpontosít."

 

Szerencsére ez nem jeleni azt, hogy valamikor a jövőben ne jelenne meg valamilyen online vigasság a játékhoz, mivel Ginn tisztában van vele, mennyire nő a kereslet a multiplayer iránt és nem akar a szabályoknak ellenszegülni:

"Én is látom, hogy a többjátékos mód rendkívül népszerű dolog, és az online játék olyasvalami, ami iránt folyamatosan vágyakoznak az emberek. Szóval nem tudom megmondani, mi fog történni a jövőben Arkham City utcáin, de jelenleg az egyjátékos élményre összpontosítunk."

Ginn korábban rámutatott arra is, hogy ha mindenképpen multit akartak volna az Arkham Cityhez, az két teljesen átlagos játékot eredményezett volna, nem pedig egy fantasztikus címet; a kampány is bőven elég arra, hogy a játékosokat lekösse. Ők nem engedtek a kiadók nyomásának. Legalábbis a megjelenésig nem, utána bármi lehet.

A fenti képek a Batman: Arkham City képregényből származnak, mely a Titán-szérumtól megrészegült Joker jövőbeli sorsába enged bepillantani.

8.
8.
Vendu
Én örülnék egy Batman - Gordon felügyelő párosnak.
7.
7.
Mortis
#1: Hát igen. Totális elmebaj lenne.
6.
6.
Garfartix
Coop az király lenne, és multiplayer módot is meg lehetne oldani!

Én például arra gondoltam, hogy van két oldal, mindegyiken teszem azt 5-5 választható karakterrel, különböző tulajdonságokkal.

De meg lehetne azt is csinálni, hogy egyedi hősöket alkotunk, de az már nem egy Batman játék lenne :/
5.
5.
Kravmaga
akárcsak az assassin's creed brotherhood-ban.ez ugy értem,hogy bukás lesz.mi lesz az online?üssétek egymást egy gan-bang-ban?nem értem én ezt......................
4.
4.
Mathia$
NEM KELL MULTI!!! Vannak olyan játékok amelyekbe nem illik bele, ezt kéne megérteni kedves fejlesztők!
3.
3.
xICEMANx
Sztem csak elba**nák az egészet... Nem mondom hogy mindn játéknál de legtöbbnél ahol már felüti a fejét egy multi ott már a single vagy olyan rövid lesz mint a nyúl farka vagy a story lesz ótvar... Dehát mind1... "Biztos tudják mit csinálnak majd..."
2.
2.
FriendlyTarget
1v1 multit tudnék csak elképzelni vagy egy assasins creed: brotherhoodosat de az meg koppintás és lehúzná mindenki....azér az állat lenne
1.
1.
Hubert Cumberdale
32 batman egymás ellen! Hová fajul a világ? Esetleg ha bedobják Robint és egy coopos módot csinálnak, az még oké.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...