Kiszivárgott az új Assassin's Creed kedvcsinálója

  • Írta: InGen
  • 2011. április 30.
  • Teaser
Link másolása
Ez a hét, úgy tűnik, hogy a szivárgások hete. Tegnap derült ki, hogy készül az új Need for Speed, most pedig a legújabb Assassin's Creed lepleződött le idő előtt. Az eredeti bejelentés májusban lett volna esedékes, most azonban itt van nekünk a cím és az első kedvcsináló teaser.

Az éjszaka folyamán az Assassin's Creed hivatalos Facebook-oldalára került fel egy pillanatra egy új teaseroldal címe. A bejegyzést persze szinte azonnal levették, de a rajongók még időben rávetették magukat a témára, és kihámozták az oldalból, amit csak ki lehetett. Ezek alapján úgy tűnik, hogy a következő Assassin's Creed alcíme Revelations lesz, ami azt engedi sejtetni, hogy egy újabb, a Brotherhoodhoz hasonló részt kapunk, nem teljesértékű, számozott folytatást.


Ezen kívül a teaserben található arab szöveget lefordítva az "Altair" szócskát kapjuk, ami azt engedi sejtetni, hogy Ezio helyére visszatér az első rész főszereplője. Az Assassin's Creed: Revelations leleplezése valószínűleg a május 17-én megjelenő Game Informerben lesz esedékes.

62.
62.
lukaka
én eltudom képzelni hogy görögországba lesz
61.
61.
KopyAti
Ez a videó mi a lóf@sz volt?
59.
59.
#53: Nem hát, az eddigieknél se volt csúszás, csak aztán meggondolták magukat és eltolták fél évvel...:D
55.
55.
LtGlove
#51: Én nem felfedezősnek mondanám, hanem gyarmatosítósnak. Én erre a szálra tippelek. Amerikai, Afrikai és Ázsiai gyarmatosítás simán belefér az Édenalmák utáni kutatásba.
54.
54.
armino8
Az jó ha még idén kijön!Csak majd döntsd el mivel tolod Uncharted 3 vagy Assassin's Creed!:D
53.
53.
LtGlove
Én úgy olvastam, hogy novemberi megjelenésre számíthatunk és a három fő platformra egyszerre jön ki és nem lesz több hónapos csúszás a PC-s verziónál.
52.
52.
armino8
Végre valami jó kis game AC 2 és ACB sztem ki...szott jó volt,én nagyon élveztem.
Remélem idén kijön még!
51.
51.
kex596
Simán elképzelhető ez a felfedezős szál. Már csak a Revelations fordításából is erre lehet következtetni. Személy szerint én Altair-t és Ezio-t is imádom, és nagyon élvezetes lenne bejárni a térképen lévő pontok különböző területeit. pl Amazonas mentén törzsi harcosokkal vívni, stb. :)
49.
49.
sherex
http://static2.cdn.ubi.com/ncsa/acr/teaser/ac_main.swf
nézzétek meg és ha 100% lesz akkor jön az új infó osszátok meg meg egyebek
48.
48.
#39: Én simán el tudnám képzelni. A 2 végén fingom se volt, hogy na most akkor mi lesz, erre a Brotherhoodban meg Ezio fogja magát, és csak úgy továbbáll... Altair is ugyanúgy megteheti ezt, hogy aztán felkeresse a térképen bejelölt pontokat.
47.
47.
jasko
#39: ezzel teljesen egyetértek, de ha a 2.-ban elolvasod a szobroknál a leirást,ott van hogy kit öltek meg.
nagy sándor és kleopátra nem egy korban voltak,szóval akkor nem biztos hogy találkozunk akármelyikkel is :S
46.
46.
JaTommy
Üdv!

Na ha már a Mass Effect 3 cikkhez írtam akkor ide is! :D Ott azt írtam hogy az a kedvenc sorozatom, hát ha az nem, akkor mindenképpen ez! :D
Viszont ezt a videót nem értem, de lehet hogy csak késő van! :D Vagy a cikket is el kellene olvasni! :D
45.
45.
Joc1
#42: Ezt benéztem xD Azt hittem 39-nek szólt xD
43.
43.
demon68
jó lenne, én jobban szerettem Altairt, mint Eziot, Ezio karakterébe valahogy nem illik hogy hidegvérrel gyilkol embereket. A legjobb az volna ha Desmond több ősével is játszhatnánk különböző korokban, mindegyikben egy kicsit.
42.
42.
Joc1
#40: Igazad van!! de nem láttam a postod mielőtt leírtam xD
41.
41.
Joc1
#39: Igen, sok helyre elmehet, mert a codex lapokból is egy világtérkép jött ki, amin szétszórva jelölések vannak, tehát járt azokon a helyeken. Ha jól emlékszem írtak valami olyat, hogy az új rész teljesen más tájon fog játszódni.
40.
40.
falselight
#38: na ne trollkodjunk már ennyire nyilvánvalóan.
39.
39.
felegyi
Nyilván előre így lett megírva az egész hogy majd visszatérjenek Altair korába... ha egy kicsit is belegondoltok, a rejtett pisztoly, a dupla penge, a méreg... mind Altair találmányai voltak, azaz azokat gondolom eleve birtokolni fogjuk az új részben! Az meg hogy arab a főhősünk, az nem köthető össze azzal hogy feltétlen az első rész színhelyén fog játszódni... nagyon sok szálon el lehet indulni! Lehetséges hogy bejárjuk a fél világot Altair-al; elképzelhető hogy a a többi Éden-ből származó tárgy keresésére indulunk... sőt ott van még a második részben készített armor, mellette egy csomó Assassin szobra... nem lepődnék meg ha velük is találkoznánk!
38.
38.
anonymus26
37.
37.
Az, hogy újra Altair lesz, nem jelenti azt, hogy olyan lesz, mint az első rész. Legalább olyan jó játékot fogunk kapni, mint a 2 vagy a Brotherhood, csak az első rész korába ültetve. És gondolom pl "szedjélgombát" helyett normális új küldik meg újítások lesznek.
36.
36.
adikas
Szerintem meg pont az első rész volt az amin még látszott,hogy próbálkoznak(nagyon jól) a 2. pedig az amiben megszületett a csoda.Brotherhoodal pedig megfűszerezték utána.Most már jöhet a körítés:)

34:-
Szerk.: Ez nem politikai oldal!
34.
34.
PcSanyko
32.
32.
adikas
Szerintem csak egyre színvonalasabb a játék és ha nem lesz rosszabb akkor hetente is dobhatnának ki belőle részeket:)
Sokkal jobban tetszik a játékbeli kor a mainál.
31.
31.
PcSanyko
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...