Xbox-exkluzív lett a Tales of Vesperia

  • Írta: InGen
  • 2011. június 20.
  • Hír
Link másolása
Habár a Tales of Vesperia egy egészen kellemes kis szerepjáték volt, nem tartozik a legnagyobb nevek közé. Érdekes tehát, hogy a Microsoft mégis úgy gondolta, megéri fizetni a Japánon kívüli exkluzivitásért, így a játékot most kizárólag az XBLA-n keresztül lehet majd megvenni.

A Namco Bandai community managere, Charlotte Toci elmondta, a Microsoft megvette a Tales of Vesperia exkluzivitási jogait Japánon kívül, így a játékot jelenleg csak az XBLA rendszerén keresztül lehet megvenni. A dolog hátterében kizárólag üzleti megfontolások állnak, így hiába a rajongói felháborodás, sajnos nincs mit tenni.


"A Microsoft fizetett az exkluzivitásért, csak úgy, mint ahogy a Sony fizetett például a Heavy Rain kizárólagosságáért. Ez egy dolog, ahogy ez az üzlet működik, sajnos. A döntést a legfelsőbb szinteken hozták meg, így hiába kommunikáltuk feléjük a rajongók kérését és felháborodását, sajnos nem rajtunk múlott a dolog" - mondta Toci.

A Tales of Vesperia PS3-as verziója egyébként Japánban extra tartalmakkal jelent meg, s egyelőre nincs hír róla, hogy ezt vajon a nyugati játékosok is megtapasztalhatják-e egyszer.

10.
10.
Sundesz
Nem értem hogy jön ide a Heavy Rain, abba a projectbe a Sony rengeteg pént beleölt és ráaádul a kiadó is a SCE, szóval ez nagy kapufa és mellébeszélés. Ha már hasonlítani kéne, akkor a MGS4 lehetne ilyen, ott a kiadó és a fejlestő is független a Sony-tól.
9.
9.
ZsupiDav
Felőlem vihetik, de a rajongókat nem irigylem. Az ürge meg csak mellé beszél. A HR egy kockázatos projekt volt, hiszen eléggé rétegjáték, és korábban nem is nagyon volt hasonló (tudom, hogy volt, de kevés), így nem érdemes már egy befutott címhez hasonlítani (még ha errefelé nem is volt túl elterjedt). Lehet így is exkluzív címeket szerezni, inkább a kreativitásukat csillogtatnák már meg végre valami komolyabb új címmel!
8.
8.
M.invisible
Ha valakinek lenne belőle eladó darab, az jelezhetné felém!!!
7.
7.
mnmn1
#5: mi? ezt nem neveznem xbox exkluzívnak mivel mar megjelent ps3-ra es "csak" XBLA-n jelenik meg.
6.
6.
MadDragon
Ez sem a bővített verzió? Nekem nagyon bejött anno, ezért eléggé elszomorított, mikor a bővített változat csak PS3-ra és csak Japánban jelent meg. Persze, aki ismeri a Namco-Bandai-t az nem csodálkozik. :P
5.
5.
AssaX
egy újabb box exkluzív
4.
4.
tundra
Japánban kijött PS-re a bővített verzió, csak sajnos még mindig mocsok drága.
3.
3.
Dark_Temptation
pedig jó game volt igaz én is x360-on játszottam, de akkor már ps-re nincs is??
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...