Jövőre jön a Tekken Tag Tournament 2

  • Írta: InGen
  • 2011. július 26.
  • Hír
Link másolása
A Namco Bandai végre mondott valami pontosabbat a Tekken Tag Tournament 2 megjelenésével kapcsolatban, ráadásul azt is elárulták, hogy a hamarabb érkező Tekken Hybridben már kapunk egy kipróbálható verziót is az anyagból, más meglepetésekkel együtt.

Úgy tűnik, kevés figyelmet szenteltünk annak, hogy az E3-as bejelentés alatt a Namco Bandai még közel sem beszélt konzolokról a Tekken Tag Tournament 2 kapcsán: pusztán annyit mondtak, hogy arcade gépekre készül az anyag. Persze mindenki magától értetődőnek vette, hogy úgyis kapunk konzolos verziót, s ezt most hivatalosan is megerősítette a kiadó.

 
Bár egyelőre csak annyit árultak el, hogy a játék PlayStation 3-ra érkezik, valamikor jövőre. Mivel nem olyan régen a Tekken producere azt nyilatkozta, hogy a Tag Tournament 2 közel áll a készenléti állapothoz, azt kell feltételeznünk, hogy a jövő év elején lehet esedékes a megjelenés.

Emellett elárulták, hogy a korábban érkező Tekken Hybridben a Tekken Tag Tournament első részének HD-re javított verziója mellett már kapunk egy prologue kiadást a második részből, így abba is bele lehet kóstolni. Emellett a csomaghoz jár még a Blood Vengeance című animációs film is.

27.
27.
Astharose
XBOX 360-ra miért nem lesz ? :(
26.
26.
keiji maeda
#22: ez nem csak ehez a kommented hez szól hanem mindhez :) teljes mértékben leírtál mindent amit érzek a tekkenel kapcsolatban :D neem személy szerint a 3. rész volt a legjobb a 4. résszel nagyon keveset játszottam . viszont a 6. részben anyira de aniyra fel tudott húzni amikor ilyen kis sima lányos ütésekle a levegőbe tartanak egy 80 kg embert pfff aniyra idegesítő és illuziórombló amikor a tekken lenne a legreálisabb verekedős játék elméletileg , és ha már fél óráig a levegőben tartottak még rádrugnak 2-t a földön és vége a menetnek ha valahogy mégis meg tudsz nyerni harcot egy ilyen ellenfél ellen akkor valószinű hogy számíthatsz rá hogy kilép a mecsből. a játékot platinumra tolni semiség volt szinte egyyenrangú az ilyen gyerekeknek szánt játékok kupáihoz mint a jégkorszak 3 . ezt nem azért íro mert bénán játszok egyébként tudod a tekkenezni nem is egy karakterrel egészen jól megy, csak ez akkor is egy játék én nem látom és sosem fogom látni értelmét annak hogy ugy nyerjek meg 1000 vagy 10000 mecset hogy ugyanazzal a 2 kombóval végigverem a levegőben meg a földön és nyertem , a játéknak az a lényege hogy játszunk speciál ha nyomok egy kombót hagyom felkellni a másikat , :) és abban is igazad ez már nekem is sokszor baszta az agyam hogy a kombók túl nagyot szkítanak , én azt vezetném be hogy ha a levegőbe nvagy a földön ütöd az ellenfelet egy-két ütés után nem venne az életet talán akkor a sok csicska nem csinálná
21.
21.
hakydakillah
20. Nekem ő eleve olyan fura fazon :-) Tekken Tag Tournament az egyik kedvencem volt, szóval ez is tuti vétel lesz :-) Majd akkor kihívlak egy véres online csatára :-)
18.
18.
hakydakillah
15. Kazuya már Tekken 1-ben is ott volt, míg Jin csak Tekken 3 debütált:

http://www.youtube.com/watch?v=QxxDVxzJcQM

De fura most ez a grafika :-)
13.
13.
Jinbobo
Én orbitális Tekken fan vagyok a 3.résztől. A Tag tournament 1-est is nyomattam, a Tekken 4 számomra kicsit csalódás volt, de az 5. rész az isteni volt, kb 600órát őltem bele! A 6.rész meg mégjobb mint az 5. Nem sztori módja miatt, mert az elég gyengécske hanem az Online mód miatt! Jinnel nem kevesebb mint 3200 rankmeccset nyomtam online, ráadásul Platinumra teljesítettem a játékot. Szóval nekem nagyon tetszik a 6.rész!
Várom a TTT2-t és várom az animációs filmet is róla, mert a film az nagyon gagyi lett. Egyszer a gagyi magyar szinkronnak hála, Heihachi Kayuzának hívja Kazuyát. A film hibáiról inkább nem is írnék, minden fan tisztában van vele. Az animációs filmben bizakodom...
9.
9.
Sheodon
#3: Pontosítsunk. A probléma a Tekkennel az, hogy évről évre ugyanaz. Ugyanúgy néznek ki a karakterek, az új szereplők jellemtelenek, az egészből kiveszett a hangulat, és már a történet sem a régi.

A Tekken 4 volt ebből a szempontból a legjobb: rengeteg egyedi újítás (új ruhák, egyedi új szereplők), csak azok a szereplők voltak benne, akikre igazán szükség volt (bye-bye Jack), és remek, darkos történet.

A Tekken 6 meg ugyanaz volt szinte, mint a 3, felturbózott grafikával, de szinte teljesen megegyezett az 5-tel, csak jobb volt a Custom, meg a Scenario módban többféle párbeszéd volt, többféle történet, függően attól, hogy kit választunk. Semmi újítás, ráadásul a harcrendszert sikerült elszúrni azzal az idióta jugglingolással, aminek köszönhetően 1-2 kombó elég volt, hogy a harcot megnyerd (ellentétben pl. a Tekken 4-gyel, ahol ugyan a pre-Fighting Moving miatt már a harc előtt tudtál stance-kat beállítani (emiatt volt pl. Lee az egyik legjobb akkor), de ott legalább 8-9 kombó kellett, hogy elérj valami hatásosat).

Sajnos a TTT2-nél is fennáll ugyanez a helyzet. Ahelyett, hogy a jugglingot kivették volna, vagy a kombók kevesebbet sebeznének, inkább beraktak egy combo breaket, amit egy meccs alatt (tök mindegy, hogy hány round-ból áll) 1-szer lehet felhasználni. Ráadásul Jun és T.Ogre visszahozásával le is tudták a klasszikus szereplőket, pedig rengeteg karakterben lenne még potenciál, hogy visszakerüljön (és itt az elsőszámú alany egyértelműen Kunimitsu).
7.
7.
waynerooney108
#6: Az a film jó???? pfff.... -,-
6.
6.
shooter1234
Faja! Pont az előbb néztem meg filmben a Tekkent! És jó. :)
3.
3.
waynerooney108
Nem hülyeség ez a Hybrid. Imádtam a T.T.T. 1. részét.
PS3-ra. Kösz szépen tényleg rendesek vagytok. A Tekken 6 előtt mi volt: De jó, végre kapunk Tekkent a 360unkra, aztán szar lett, most, ami lehet hogy már játszható lesz, az csak PS3-ra jelenik meg!
Meg ami még problémám a Tekkennel, hogy már kb. az ötödik résztől csak egyre szarabb. Isten volt a 3. résztől az összes egészen az ötödikig. K*rva sokat játszottam vele, de az újak már nem ugyanazok
2.
2.
DON GONDOCS
Jöhet hamar, a film is. jólenne ha követné a capcom példját és jönne pc-re is, ha butított formában is.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...