Arkham City - továbbra sincs Bruce Wayne

  • Írta: InGen
  • 2011. augusztus 21.
  • Érdekesség
Link másolása
Vészesen közeledik az új Batman-játék, az Arkham City megjelenése, s ezzel kapcsolatban egyre inkább gyűlnek a rajongók kérdései: mely területeken fog bővíteni a Rocksteady Games? Nos, úgy néz ki, hogy Batman "másik énjét" tekintve egyáltalán nem.

Sokakban felmerült már a kérdés, hogy vajon miért nem kapott szerepet Batman "emberi" énje az Arkham Asylumban; főhősünk már szuperhősként érkezik meg a helyszínre, s valójában sosem bújik ki a denevérkosztumből. Nos, a Rocksteady szerint nem is fog, legalábbis az Arkham Cityben semmiképp, ez ugyanis "egy akciójáték, nem egy üzleti szimulátor."

 
Dax Ginn elmondása szerint nem vesztik szem elől a tényt, hogy habár Batman nagyon erős, valójában mégiscsak halandó, s az Arkham City sztorijában mélyebben érintik az emberi kérdéseket, így például fel fog tűnni Hugo Strange is, aki tisztában van Batman hátterével és történetével, valamint szerepet kap Talia al Ghul is, akivel hősünknek romantikus viszonya van.

"Ezeken a karaktereken keresztül ugyan megláthatjuk majd Batman sérülékeny, emberi oldalát is, a célunk mindig is egy akciójáték, nem pedig egy üzleti szimulátor készítése volt. S ha belegondolsz, hogy Bruce Wayne-ként játszva mit tudnál csinálni, nos, az nem tűnik túl érdekesnek a többi részhez képest" - fejezte be Ginn.

10.
10.
Gotham123
#9: Így van,plusz azt azért tudni kell hogy Batman az egyedüli szuperhős akinek a jelmezes énje a valódi énje,szóval jobb is hogy nem lesz benne csak elrontaná a hangulatot
9.
9.
dean winchester
Szerintem az első részébe is eléggé sokat kaptunk Bruce-ból. Ott voltak a hallucinációk, ahol megtapasztalhattuk, milyen ha minket is bezárnának Arkhamba, vagy elveszítjük gyerekként a családunkat egy sötét sikátorba.
8.
8.
SsjCsoki
MOndjuk annyira lehetne látni Brucet hogy az egy két zi zugos helyen van batbarlangja,és tuningolhatná
l armorokat ,és kiválasztod melyiket huzza fel :D
7.
7.
Mortis
#6: A nok ezek szerint szeretik a jelmezes ferfiakat.
Ocsem, mekkora orgiak lehetnek a farsangi balok utan!

En szivesen ellennek az uzleti-szimulatorral is. Vegulis serious business, nem? :D
6.
6.
Garfartix
#5: Nem vagyok én szakértő, de valamit értek a Batmanhez. Macskanő eléggé nyomul Batmanre, a csávót sem hagyja hidegen a csaj, de mivel ő nem mondható hősnek , nem akar vele komolyabb kapcsolatot ( habár jópárszor csókolóznak). Zatanna régebben dolgozott Batmannel, és akkor Zati nyomulni kezdett Batmanre, de köztük semmi nem volt.
5.
5.
sunstreaker
de macskanővel is volt / van romantikus viszonya nem? meg zatanna - val is.. ha jól tom.. vagy csak zatanna - nak jön be..
4.
4.
Garfartix
#2 #3 Szellemi fogyatékos vagyok, azt akartam írni, hogy köze sincs Macskanőhöz >.
3.
3.
Chavez
#2: Max Batmenhez van köze :)))))))
2.
2.
Garfartix
Thalia al Ghul Rha's al Ghul lánya, és köze sincs senkihez.
1.
1.
dave280
Talia al Ghul a Macskanő akar lenni?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...