Hard Reset - megvan a pontos dátum

  • Írta: fojesz
  • 2011. augusztus 30.
  • Megjelenés
Link másolása
Az eddig is tudtuk, hogy várhatóan mikor jelenik majd meg a PC-exkluzív Hard Reset, sőt az is világos volt, hogy más játékokkal ellentétben itt nem kell éveket böjtölnünk a bemutatkozásig, de most végre a pontos érkezési dátumról is lelibbent a fátyol. Újabb lengyel remekmű van készülőben.

A Flying Wild Hog szimpatikus fejlesztési hozzáállásáról már korábban is megemlékeztünk: pár héttel ezelőtt a csapat fejese úgy nyilatkozott, nem akarták a játékosokat feleslegesen bosszantani, ezért akkor jelentették be a Hard Resetet, amikor az már majdnem készen volt, egészen pontosan két hónappal a megjelenés előtt.

A játék PC-exkluzív lesz, letölthető formátumban érhető majd el a Steamről mindössze 30 dollárért. A megjelenés szeptember 13-án esedékes, aki megszavazza a bizalmat a fejlesztőknek, már most előrendleheti a címet, s cserébe még 10 százalék kedvezményt is kap a játék árából. A történet szerint a játékos Major Fletcher bőrébe bújva védheti meg az utolsó emberi várost, Bezoart a robotok támadásától. Az RPG-elemeket is tartalmazó FPS saját motort kapott, a Flying Wild Hog nulláról kezdte el írni az engine-t a Hard Reset kedvéért.

A lengyel játékipar jobban elemében van, mint valaha. A Techland, a CD Projekt RED és a People Can Fly mellé újabb tehetséges csapat sorakozott fel a 35 fős Flying Wild Hog személyében, legalábbis a Hard Reset látnivalói alapján már merünk arra következtetni, hogy a srácok nem jutnak az egyébkként szintén lengyel City Interactive sorsára.

6.
6.
Kár, hogy nem lesz dobozos változat.
5.
5.
shooter1234
Itt egy Gameplay videó róla, ha valakit érdekel:
http://www.youtube.com/watch?v=sEIdDIBye08
4.
4.
bence9
egy magyar előzetesben dícsérték.Nekem bejön így első látásra.
3.
3.
Mortis
Ez az elején miért volt RPG-ként reklámozva? Túlságosan is bezsongtam tőle, most meg pofára estem, mert 'RPG-elemeket tartalmazó' program lesz. Hol van itt az empátia? :D

Egyébként, érdekes játék. A monotonitás lehet nagy rákfenéje, de bízzunk s sikereben.
2.
2.
lolman598
hát,1-2 csapat/kiadó példát vehetne a lengyelekről
de nem a city-ről,ofkorsz
1.
1.
Sarkadi
Remek,jó kis játék lesz,legalábbis remélem. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...