Forza Motorsport 4 - körözgetés Kaliforniában

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 5.
  • Videó
Link másolása
Egy szemkápráztató Forza Motorsport 4 trailer landolt nálunk, melyben a napfényes Infineon Racewayen járunk, Sonomában, Kaliforniában. A 4 kilométer hosszú pályaszakasz kellően változatos és jól autózható minden műértő számára. Egy újabb markáns helyszín a Turn 10 autószimulátorában.

A korábban Sears Point névre hallgató aszfaltcsíkot már 1968 óta használják, mai nevét a pálya főtámogatójáról kapta. Azóta a versenyek két útvonalon is zajlanak, a játékba mindkét variáció bele fog kerülni. A Forza Motorsport 4 október elején érkezik Kinect-támogatással, kizárólag Xbox 360-ra, a sorozat történetében először hallatlan részletgazdagságú autómodelleket bemutatva.

10.
10.
p3ti
Számomra mindig is a GT sorozat volt a Top , de a forza kezd a nyomdokába lépkedni , remélem hogy lesz olyan jó mint a 3. rész , azt nagyon imádtam :) Az hogy jobb lesz e a GT5nél , azt meg majd mindenki eldönti maga .
9.
9.
mondja már meg valaki h mióta számít egy autó szimulátor grafikája?Persze ne legyen egy csúnya szar de azért a szimulátorokban nem a graffon van a hangsúly,legalábbis nálam..
árkád autogame=FOS...:D
6.
6.
Roger Ramjet
Tud valaki valamit az online versenyekről (mint a F2-ben)? Mert anélkül számomra érdektelen a játék!
2.
2.
DeNzNlPt
Valoszinuleg, abbol kiindulva hogy a Forza 3 is ket DVD-s volt. Azonban nem kell rogton sirni mivel a 2. DVD csak fel kell installalnod es utana tobbet nem kell DVD-t cserelned. Ha meg nincs hely a HDD-n akkor ideje beruhazni...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...