NFS: The Run - bikinis lányokkal szép az élet

  • Írta: zoenn
  • 2011. szeptember 28.
  • Videó
Link másolása
Az EA örömmel jelentette be, hogy a tengerentúlon igen népszerű magazinnal, a Sports Illustrateddel ált össze a Need for Speed: The Run marketinghadjáratában. Két bájos fürdőruhamodell is szerepelni fog a játékban, Irina Shayk és Chrissy Teigen. Bikinis leányzók a reggeli mellé - jobb, mint a kávé!

Abszolút nem megy ritkaságszámba, ha egy Need for Speed epizódban ilyen-olyan magazincímlapokat találunk. Az Underground idején például a gyorshajtásért a mi verdánk került a címlapra - köztük pl. a magyar Autó-Motor is megtalálható volt. A The Run exkluzív szerződést kötött a Sports Illustrateddel. Mi annyiból járunk jól, hogy két szemrevaló modellcsajszi, Irina Shayk és Chrissy Teigen is bekerül a játékba, mint két barátnő, akik rivális versenyzőként törnek borsot, hősünk, Jack orra alá.

A partnerség részeként a The Making of Need for Speed The Run DVD-n például speciális, Sports Illustrated előfizetési ajánlattal szolgálnak, míg a játékban is találkozunk a magazin plakátjaival, cserébe a lap is nyomatni fogja az NFS marketingjét - mindenki jól jár. Mi is, elvégre két igen csinos oldalborda került a játékba. Lássuk miként vélekednek arról tényről, hogy benne lesznek a játékban:

Az új NFS november 17-én jelenik meg PC-re, Xbox 360-ra, PS3-ra, Wii-re és 3DS-re. Köszönjük, ravi!

20.
20.
Henry82
#4: "Ezek ilyen sovány jenki tyúkok"
Irina konkrétan egy orosz modell, csak azért lett mostanában ennyire felkapva, mert C.Ronaldo csaja.
CR-nek meg köztudottan jó ízlése van, úgyhogy csak ne tessék őt szapulni! :))
19.
19.
NereusLaceee
Tetszik ez a két gáddzsi :))), egyre jobban várom ezt a játékot.
18.
18.
l4cyk4
#2: Nem sokáig fejleszthették mert a bf3-at elnézve a frostbite 2 sokkal többet tud! Le lehet emiatt hurrogni de nekem igen is számít a grafika, mert minél realisztikusabb egy játék annál többet tud adni a játékosoknak! (főleg egy autós játékban)
17.
17.
Hát a játékban elég gyatrán néznek ki... Inkább legyenek plakátokon vagy mit tudom én, csak "eredeti" legyen.
16.
16.
Jinbobo
Várom ezt az uj részt, elég ígéretesnek tűnik. Végre valami változás! A Hot Pursuitban sem csalódtam, ebben sem szeretnék. Az Undercover sem volt rossz, csak sok bug volt benne meg kicsit egyszerűre sikerült.Bár a Black box és a Criterion kötül én az utóbbit tekintem a jobb fejlesztőcsapatnak, ezt bebizonyították a Burnout sorozattal, a Hot pursuittal. Mindenesetre most ismét a Black boxhoz került a NFS labda, kíváncsi vagyok mekkorára tudja dobni...
A Halálos Iramhoz hozzászólva: Az első és harmadik rész nagyon jó lett, a többi selejt! A 4.-5.részt például csak akkor nézném meg ha nem tudnák aludni, és kell valami hogy elaltasson. Az 5.-ben az a széfrablás egy vicc a végén, verseny csak egyszer van benne, az is gyenge, a Színészek túl játsszák magukat, talán a Vin az egyetlen aki még elvitte a hátán a filmet, úgy ahogy. Persze én ezzel csak a saját véleményemet írtam.
15.
15.
spaza
Aha, tök jó, hogy ilyen tuti buli van majd... :D
14.
14.
LnB
#13: Kipróbálok álltalába minden autós gamet (X360, és PC-n) De én elvakult Forza fan vagyok, de nagyon durván. Szóval azért annyira az én szívemet nem melengeti meg mostanába az NFS név. Bár vannak kivételek, és meglepetések is.
13.
13.
hakydakillah
12. Főleg az, hogy az ilyen filmekből nagyon kevés van :-( Még a Taxi-ban volt egy kis tuning, és hajsza, nah de amikor felszállt a kocsi, az már nekem is sok volt :-D

Ezért tartok ki a NFS mellett, mert a hozzá hasonló játék nincs is nagyon a piacon, vagy csak elvétve adnak ki valami más arcade hajszát.
12.
12.
LnB
#11: Én is imádom az utcai versenyeket meg az előző filmeket is. De ennél kicsit nem jó fele billent a mérleg nyelve és szörnyülködtem végig. De leginkább az első 4 rész hangulatát hiányoltam.
11.
11.
hakydakillah
9. Az ilyen stílusú filmek már csak ilyenek. Kell a látvány, kell az őrültség, ami feldobja a filmet. Persze ez nem mindenkinek jön be. Én úgy vagyok, hogy az egyik szemem sír, a másik nevet, mert imádtam az utcai versenyes hangulatot (főleg ami az első részét illeti + Tokyo), ami hiányzik, de ez az új vonal is nagyon bejön.

A filmes túlzásokról mindig Bruce Willis, alias John McClane jut eszembe a Die Hard-ból, aki leeshetett ezerszer a tetőről, lelőtték 100 x , megverték 50 x, de ment tovább :-D
10.
10.
batonai87
Én várom már a Run-t, mert szerintem elég jók a trailerek (bár ez még nem jelent semmit).
Tudom, nem pont idevágó dolog, de nem játszik itt valaki PS3-as NFS: Shift első részével? Mert a Sofőrbárbajra sosincs fenn Online ellenfél, és így elég nehéz teljesíteni a kupa elnyerését. Ha valakit érdekel, írjon ide vagy a Networkön is megtalál! Bocsi, a helyrablásért!
9.
9.
LnB
#6: Láttam a filmet, egyszerűen röhejes volt és sablonos, sajnos nem tudtam, úgy nézni, hogy ne gondolnék bele a realitást teljesen mellőző klisékbe..(nem kell többet említenem mint a széfes jelenet) És mellesleg, a sorozat névjegyét jelentő illegális verseny egyetlen jelenetig nem volt benne a filmben ( illegális versenyre gondolok, pl nem mutatták azt sem, hogy szerzik meg a Porsche-t.) ami illúzióromboló volt egy Halálos Iramban filmet nézve. Hiába a 80%-os értékelés ha a film nevetséges. De ez az én saját véleményem.
8.
8.
hakydakillah
7. Hát igen, ez olyan valamit-valamiért típus lett, mert kaptunk jó kis izgalmas akciókat, ami viszont a verseny rovására ment. Nekem főleg azért tetszett, mert nem lehetett kiszámítani előre, hogy mi fog történi, főleg az utolsó 20 perc volt tele meglepetésekkel.
Ha viszont azt veszed, hogy ebben az epizódban visszatért mindenki + ment a csavar a feliratok után, akkor esély van egy rohadt jó folytatásra :-)
7.
7.
amd33
#6: Nem azt mondom jó a fast five csak sajna semmi köze nem volt már a Halálos Irambanhoz inkáb volt egy külön álló akciófilm mint folytatás ,verseny nem igen van tuningolás se,leszámítva mikor a rendőrkocsikkal veretik ami amúgy is egy rakat kula mert dodge, meg a végén ami nem igen verseny pedig azt kajak jó let volna nézni... Szerintem még mindíg az első a legjobb már nekem a 4. rész is nagyon tetszett de igazából imádom mindent de ezt a részt én nem tekintem folytatásnak...
6.
6.
hakydakillah
5. Az utolsó a Fast Five volt, és baromi jó lett. Szerintem az egyik legjobb epizód, amit a 80% körüli értékelések is mutatnak. :-) Ha nem láttad, tutira pótold…

Amúgy én nagyon bízom ebben a NFS-ben, mert a trailerekből minden adott – jó story, akció, hangulat, változatos környezet, autók stb.
5.
5.
LnB
#4: TokyoDriftet? :D Az utóbbi FFurious részek kritikán aluliak, szóval ez nem jó előjel.
4.
4.
joshfeed
Ezek ilyen sovány jenki tyúkok :) Pár formásabb kerekse**ű Brazil csajszit jobban eltudtam volna képzelni ;) Yo booty azz !
Amúgy hangulatára az utolsó Halálos Iramban epizódokat juttatja eszembe.
3.
3.
LnB
Ez végre jó trailer volt :)
2.
2.
szcsaba1994
Ebben a részben lesz élet, az biztos. Ez pedig magával hozza a jó hangulatot. Jópár éve az egyetlen NFS, amit várok.
A Black Box ezt hány éve csinálja? Nme akarok akkorát csalódni, mint az andecoverrel
1.
1.
Ecneb
szépek a lökhárítók ;)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...