Minden platformon 3D-ben az új Assassin's Creed

  • Írta: InGen
  • 2011. október 15.
  • Hír
Link másolása
Szinte hihetetlen, hogy bár nyakunkon van a megjelenés, a Ubisoft még mindig tud újdonsággal szolgálni az Assassin's Creed: Revelationsszel kapcsolatban. Most például azt találták mondani, hogy a játék minden platformon megy 3D-ben, még 2D-s tévéken is.

Az Assassin's Creed: Revelations Xbox 360-on, PC-n és PlayStation 3-on egyaránt támogatja a 3D-t, ami valószínűleg még nagyobb élménnyé teszi majd az épületek közötti ugrálást, meg az általános bérgyilkolást.


PC-n természetesen az nVidia 3D Vision technológiáját használják, míg a két konzolon sztereoszkópikus 3D-re képes TV-re lesz szükségünk. Vagy mégsem. A Ubisoft elmondása szerint ugyanis a TrioViz Inficolor technológiáját is bevetik, amivel 3D-élményt tudnak kreálni sima 2D-s televíziókon is.

Ez egy olyan technika, ami hasonlít a régi, kétféle lencseszínű szemüveget használó 3D-re, csak teljesen más, sokkal jobb, és tekintettel van az emberi látásra. A probléma persze annyi, hogy szükségünk lesz hozzá a TrioViz saját szemüvegére.

21.
21.
p3ti
Olyan szinten nem érdekel hogy van benne 3D... A játék legyen jó , élvezhető legyen a gameplay , legyen egy normális grafika , jó story , akkor én már nagyon meg leszek elégedve . Ha legközelebb veszek TV-t , tuti nem veszek 3Dset.
17.
17.
adriano28
3D? fasza :D most úgyis van 3D szemüveg akció a blikkben :D:D
Denemma
15.
15.
hedzsooo
#13: A 2D-s Full HD TV-en az ANAGLIF 3D nem ugyanaz, hidd el. ;)
14.
14.
simon 555
Xboxon mióta működik a 3D-s TV-ken a 3D?Nem csak PS3-on működik a dolog?Vagy eddig csak nem volt támogatva Xboxon a dolog?
13.
13.
csako84
HY,Én mar több 3d-s gamevel játszottam 2d-s full Hd-tvn,,,, iZ3D Driver segitségével...pl:Black ops,,Left 4 dead2,Cod4...Plux RED/Cián szemcsiwel! Nagyon jó élmény,Bár Zavaró is!
10.
10.
hedzsooo
#8: 7e Ft-ot, LOL ! XD Egy mozijegy 1500 Ft es az csak egyszer hasznalatos ugye, meg nem otthoni kenyelemben... Egyebkent folyamatosan toljak ki elenk az uj jatekokat 3D tamogatassal. ;)

Mondjuk jo lenne, ha megolcsobb lenne, elobb-utobb biztosan meg ennel is lejjebb fog menni az ara, mint ahogyan vegul minden ujdonsagnak. Azert 7e Ft biztosan nem lesz, legalabbis az NVidia fele 3D Vision szemcsi. Akkor inkabb beszuntetik a forgalmazasat es vmi ujat probalnak "ranksozni". ^^ ;) Vmi piacos, kinais, hamisitvanyt persze lehet, h most is kapnal 3D szemcsi neven, csak az meg nem biztos, h bevolt vizsgalva, 1-2 even belul aztan lehet tonkre tenne a szemedet..., en inkabb kifizettem a 30e Ft-ot a NV Vision 3D szemcsis kezdo szettert. Fejem sem faj tole, azota sem, pedig eloszeretettel tolok vele par jatekot mar, filmeztem is mar parszor vele, kiri. :D
9.
9.
giga321
Maradok 2d , nem igazán érdekel a 3.
8.
8.
McDuff
ez megérné úgy,ha a jövőben több ilyen technológiájú játék jönne és akk csak egyszer kéne kipengetni érte 7e Ft-ot és azt használni mindegyikhez!
7.
7.
Maccs187
Tudtam én! Csak megérte megvenni az új generációs 3D LED Tv-t! ;) remélem egyre több 3D játék jön!
6.
6.
gustaved
Jónak hangzik de maradok a 2D nél:D
4.
4.
hedzsooo
...Ment a LIKE, ez jo hir ! ;D
3.
3.
hedzsooo
Akit erdekel a sztereoszkopikus NVidia Vision 3D, nezzen be a nem tul regen irt BLOGomba:

"PC játék 3D-ben ( NVidia Vision 3D szemcsis technológiával ) + első rajongói vidim 3D-ben a YouTube-on ( WITCHER 2-ből )"

Szerintem nagyon popec. Akinek NINCSEN un. "SZTEREOVAKSAG" betegsege, annak tuti bejon az NV Vision 3D cucc. ;)

Itt az NV 3D BLOGom:

http://www.gamekapocs.hu/tag/hedzsooo/blog/1407/pc_jatek_3d_ben_nvidia_vision_3d_szemcsis_technologiaval_elso_rajongoi_vidim_3d_ben_a_youtube_on_witcher_2_bol
1.
1.
Nathan
ja az a szeműveg majd drágább lesz mint maga a 3d-s tv :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...