Skyrim - elérhető az 1.3-as javítás

  • Írta: zoenn
  • 2011. december 8.
  • Letöltés
Link másolása
Bár a legutóbbi tapasz inkább rontott, semmint javított a játékélményen, a Bethesda gyors volt és kiadta a Skyrim legfrissebb javítását. A játék stabilitásának további finomítása mellett végre megszűnik az agyhalott sárkányok jelenléte, valamint a Radiant MI is tovább okosodott.

Minden olyan újonnan fellépő hiányosságot kigyomláltak a Bethesdánál, amiket a legutóbbi frissítés hozott magával, tekintettel a resistance bugra, a passzív sárkányokra és a Radiant MI-re. A legújabb tapasz már tölthető Steamről, Xbox Live-ról és PSN-ről, lássuk a fontosabb változásokat:

  • Általános stabilitási javítások
  • Optimalizált teljesítmény Core 2 Duo processzorral szerelt gépeken (PC)
  • Javítva a Radiant Story számos hiányossága
  • Javítva a mágia-ellenállásnál fellépő bug
  • A vásárolt lakásokban található könyveknél és könyvespolcoknál tapasztalható hibák javítása
  • Javított sárkány-animáció mentéseknél és betöltésnél
  • Az Y-tengelyen való nézelődésnél tapasztalható hibák és framerate javítása


Ezzel még nincs vége, elvégre a Bethesda megígérte, hogy a jövőben a játék nem csak 2 GB memóriát használ majd ki, hanem többet is. Ez már a jövő héten elérhető lesz a PC-sek számára. A PS3-as mentéshibákat majd az 1.4-es patchben javítják ki.

14.
14.
rapapa
live-on még se híre, se hamva
13.
13.
steho
amúgy a patch még csak pcre jött ki
12.
12.
brummi
A négygigás problémára már rég van megoldás a nexuson:
http://skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=1013

Ami az egyéb modokat és kompatibilitási gondjait illeti, az egy.nullakettes peccset simán ráraktam, és ment minden, hiba nélkül. gondoltam kipróbálom, hátha igy is műxik, mert a Fallout:NV-vel is mindig így csináltam.

Most rakom az új peccset ugyanigy, és meglátjuk..
11.
11.
Jackie Estacado
Háh mire meglesz a játék Xboxra addig végre fasza lesz :D
10.
10.
Extol
#9: Jah cifra sztori, nem baj addig CS:S-ezek míg nem lesz Skyrim patch. Azután majd megpróbálom elindítani megint.
9.
9.
hedzsooo
#8: Nekem pl. az azert sem lenne jo mert az osszes mod-ot is ujra kellene tennem. Elso patch utan probaltam ezt a steam-es opciot, a fajlok ellenorzeset, de csak annyi tortent, h letoltotte ujra, amiket hianyolt, ugy erzekelte, h hianyzik. Utana viszont tovabbra sem volt jo a jatek, csak a moddolt fajlokat is szepen felulirta, mikor ellenorizte a fajlokat es ujra letoltotte oket a jatek mappajaba. Az osszeset modot aztan ujra kellett aktivalnom, ami nem keves, plane mostanra. Kb. 40 mod van aktivalva nalam jelenleg.
8.
8.
Extol
#2: Ez a játékfájlok épségének ellenőrzése menüpont szerintem amiről te beszélsz, azt próbáltam de úgysem jó.
7.
7.
hedzsooo
http://skyrimnexus.com/downloads/file.php?id=2812
6.
6.
hedzsooo
..Na, feltettem, el is cseszte a jatekot ez az uj patch is! XD :D

Most nem fagy ki egybol, csak valami grafikai hibat produkal a jatek es utana dob ki. XD
A menu es a betoltes kozbeni 3D kepek is bejonnek szepen, aztan mikor betolti a jatekot, vmi kekes keret kezd kirajzolodni par helyen es kb. 2 mp alatt ki is dob az asztalra. :P


...Visszatettem a regi exe-t, ismet hibatlanul megy a modokkal. :) A Januarban erkezo patch azert remelem tenyleg komolyabb lesz mar ezeknel! :)

Kedvenc mod-om most: "Better females by Bella" ~ Jobb csajszik, keszitette Bella :-)
5.
5.
hedzsooo
...Milyen hiba volt egyebkent a konyvesplocoknal, meg a konyveknel? Van sajat haz nekem is, de nem taliztam ott sem hibat, de lehet azert, mert mar agyonpakoltam moddokkal es azok kozul javitotta vmelyik. :)

Igazabol egyik hibaval sem taliztam, v. csak olyan elhanyagolhatoan, h nem is lehetett eszrevenni, nem zavart be a jatekba nalam.
Viszont az alatalanos stabilitas miatt felteszem ezt a patch-et is, meg leginkabb h a kesobbi modokkal is aztan kompatibilis legyen a jatekverziom.
4.
4.
hedzsooo
Na, mar online vagyok steam-en, hagyom, h leszedje, aztan ha nem indul, akkor ismet felulirom ezt a javitast is a regi exe-vel. Nekem indult a jatek az osszes patch utan, csak eppen kifagyott, elobb-utobb. Az un. 4Gb mos sem segitett rajta, csak a regi exe... ^^
3.
3.
Veldspar
#1: TESV.exe-t próbáltad már?
2.
2.
thernielle
#1: Erre a problémára az a megoldás, hogy a steames felületen a játék külső opcióin belül rá kell menni arra, hogy eredeti fájlok visszaállítása. Ekkor elkezdi átfutni a fájlrendszert és visszaállogatja a véletlenül törlésre került fájlokat (néha csinál ilyet). És beenged. Problem solved.
1.
1.
Extol
Csak az az aprócska probléma van hogy nem működik a játék :)
A launcher nem enged be, visszadobja mikor play-re kattintok. Reéljük hamar kijön a következő patch és lehet tolni.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...