Free-to-play játék lesz a Microsoft Flight

  • Írta: fojesz
  • 2012. január 5.
  • Hír
A Microsoft újabb részleteket árult el a Microsoft Flightról, ami a tervek szerint tavasszal rajtol majd el, és alap esetben egy fillért sem kell fizetni érte. A repülőszimulátorhoz várhatóan naponta érkeznek frissítések különféle kihívások és gépek formájában - ezek persze már nem lesznek ingyenesek.

A Microsoft bejelentése szerint a Microsoft Flight tavasszal jelenik meg, és free-to-play modellben üzemel majd. A játékot ez alapján ingyenesen lehet majd letölteni, és akár "órákat" is elmulathatunk anélkül, hogy egy forintot fizetnénk érte - azután a játékosok új repülőgépeket, berepülhető területeket és testreszabási lehetőségeket vásárolnak. Lesznek ingyenes bővítések is: azok például, akik a Games for Windows-fiókjukat használják a bejelentkezéshez, ajándék tartalmakat, köztük egy Boeing Stearmant kapnak.

A Microsoft rendszeres frissítést ígér, állítólag naponta találunk majd újdonságokat és kihívásokat a játékban, azt viszont már nem tudni, ezek közül mi kerül majd pénzbe. Érdekesség, hogy a fejlesztők az ICON Aircraft repülőgépgyártóval is megállapodást kötöttek: ennek keretében az ICON A5-ös gép is bekerül a játékba, noha azt az év végéig nem kezdik el gyártani.

A Microsoft Flight bétatesztjére még lehet jelentkezni, a játékot a jövő heti CES-en is bemutatják majd.

 

6.
dareal
#2: azert az fs szeria onmagaban lehuzos. gondolj a scenerykre, stb. most is szamtalan fizetos tartalom erheto el.
csak ezen felul az alapjatek is qrva draga. most ez megszunik.
5.
nukebomb
Legyen OnLive-on használható, vagy konzolra is jöjjön ki, és akkor nem kell hozzá Paks... Mert amúgy fix, hogy 12 magos procival is szaggatni fog.

#4: Adom, ennyi erővel a Nők Lapja Cafén is kommentelgethetnének a lent megnyilvánult kollégák. Ez egy szimulátor, az az értelme, hogy valósághű repülési modellel kell elboldogulnod. Például.
3.
nero66
És ennek úgy őszintén mi értelme van?!
2.
Csoola
látványosnak nem mondanám, talán még csúnyább is, mint a Flight Simulator X...
nem szeretem ezt a "lehúzós" free-to-play modellt, inkább legyen egy dobozos verzió amiben benne van minden, aztán jóccakát, csak hát akkor nem lehet az emberről legombolni hetente a lóvét...
1.
wigyory
Háát, nem tom..látványos....de igazán nem hoz lázba....nem kelti fel az érdeklődésem..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...