Rajongók remake-elték a C&C: Renegade-et

  • Írta: InGen
  • 2012. január 29.
  • Érdekesség
Link másolása
Egy kicsit lemaradtunk róla, hogy egy rajongói csapat már egy ideje dolgozik azon, hogy modern látványvilággal tálalják elénk újra a Command & Conquer: Renegade-et. Eddig csak a multiplayer volt elérhető, holnap azonban ízelítőt kaphatunk az egyjátékos kampányból is.

A Totem Arts rajongói csapata már egy ideje a 2002-ben megjelent, közepesen gagyi Command & Conquer: Renegade megszállottságában él, így idejüket azzal tengetik, hogy valamilyen formában remake-eljék számunkra azokat az élményeket, amiket 10 év alatt már szerencsére sikerült elfelejtenünk. Ez a projekt a Renegade X: Black Dawn.

Eddig azonban csak a játék eredeti, többjátékos részét ültették át az Unreal Tournament 3 alá. Ez most is elérhető, csak egy eredeti UT3 kell hozzá a legújabb frissítésekkel. Holnap azonban megjelenik egy minikampány is, mellyel betekintést nyerhetünk a single playerbe - ez az Unreal fejlesztői készlet használatával kelt életre, így technikailg mindenképp ott van a szeren.

19.
19.
DON GONDOCS
#15: Igazad van! inkább örüljünk hogy elkészítik egy jó játék remakjét. Jöhet még Ilyen.
18.
18.
abydos
#9: A Dune 2 Remake a Dune 2000

A fenti játék, a Black Dawn tegnap jelent meg és nem holnap fog.
17.
17.
Tomboy
A Renegade anno nem rendelkezett a legjobb grafikával, viszont a mai napig eredeti játékélményt nyújt, amit csak Battlefield sorozat tudott átvenni igen szinvonalasan. És lám-lám jól megy a Dice szekere :)
A kommentelők véleményéből is látszik, hogy egy kedves játékot jelent számukra, igy ingen fiam azt kell mondanom, hogy te vagy a közepesen gagyi "cikkiró", hogy ilyeneket irsz; nem is értem hogy minek erőlteted :)
16.
16.
The Lone Drow
#15: Én annak idején rengeteget játszottam vele, kb gyerekkorom kedvenc játéka volt, hiszen a stratégiát is imádtam. Ebből következik, hogy én szívesen látnék még egy ilyen játékot az EA-tól. Sajnálom, hogy a Tiberium fejlesztését lelőtték.
15.
15.
Quent1n
#13: Az rendben van de egy ilyen hírnél pont arra lenne való a kommentelés, hogy a cikkíró elmondja a véleményét. Nem a hírbe kell beleszőni a személyes véleményt úgy gondolom.

Egyébként meg metacritics-en meg lehet nézni egyáltalán nem volt ez szar, gagyi stb. játék. Technikailag nem volt a csúcs, de hangulatos volt és ritkaság is, hisz RTS univerzumra építették rá. Én anno egy 7.5/10et adtam volna rá kb. :)
14.
14.
The Lone Drow
#7: Szétnézek Steam-en :). Szerintem fizetéskor beszerzem, mert most memóriát tervezek venni a gépbe :)
13.
13.
DON GONDOCS
Mindenkinek megvan a saját véleménye, negatív-pozitív, el kell fogadni.
De ez a játék régen is megálta a helyét így ez a mod is megérdemel egy kis figyelmet. A Homefront készítői is így kezték és bejött nekik. Szerintem megér egy próbát. http://www.metacritic.com/game/pc/command-conquer-renegade
12.
12.
Kocsis92
#11: oké, hülyevagyok. bocsi:D
11.
11.
Kocsis92
huhh gyerekkorom kedvenc fps-e volt. mutlizni sajnos sose tudtam vele, remélem most bepótolhatom az élményt:) elkezdtem szedni a honlapról de röhejesen lassan jön. valaki próbáltam ár? működik rendesen? kell hozzá az alapjáték vagy ha leszedem ami fenntvan az elég? sokan tolják?:D
10.
10.
A Renegade az egyik kedvenc játékom volt anno, egy igazi adrenalin bomba, c&c köntösben. Volt benne egy csomó pofás küldetés, számomra iszonyatosan hangulatos volt, bár meg nem váltotta a világot mégis nagyon szerettem, mert kellemes szórakozás volt. Nagyon örülök a remake-nek ha legalább azt a szintet hozza amit az eredeti akkor meg leszek elégedve vele.

off:
Ingen és néha mások ilyen szintű megnyilvánulásaikkal pedig saját magukat minősítik. Úgy gondolom, egy hírnek / cikknek nem ilyen "mariska néni blogja" szintre kellene süllyednie alkalmasint, de amúgy mindegy, nyilván nem fog megváltozni, mint ahogy eddig sem tette :D
9.
9.
Cooper911
#3: +1
Annak idején igenis jó játék volt.
Nem is értem az EA-nak miért nem volt nennyi esze, hogy ezt kiadja kicsit modernizálva.
Ahogy a Dune2 remake is jöhetne már.
Ehelyett majd csinálnak egy 223-ik NFS részt...
8.
8.
Skyer
Én szerettem anno a renegade-ot. Tetszett, hogy C&C fps.
Ha pedig ebből kijönne egy teljes kampány remake az faszántos lenne:D
7.
7.
drat576
#1: Nem kell azon sokat gondolkodni, kb egy ezresért hozzádvágják :)
6.
6.
Adamknight
Áh szerkesztő gombot kérek :S
5.
5.
Adamknight
A videó alapján szerintem azért anyyira nem vészes a játék XD.
4.
4.
Mariah
#3: Igazad van. A Renegade nekem is tetszett. Nickie, Sakura, iongun, tankok, jégbarlang... szép emlékek.
3.
3.
Trapyd
Lanpartyn toltuk, rendesen. Nagyon szórakoztató volt. Sokkal több mindent adott multiban, mint a legtöbb hasonló játék. Nagyon köszönöm a hírt nem tudtam a létezéséről. A Totem Arts nak is köszönet jár az erőfeszítésekért. Ingen ahogy a cikkben, legagyizod a játékot és a Totemes srácokat és ezzel együtt mindenkit akinek tetszett vagy tetszik ez a játék az nem kissé undorító és a cikkírói alkalmatlanságodat hirdeted csak vele. A véleményedet nyilvánítsd ki ha akarod hozzászólásban, de sértegetni főleg neked nem szabad senkit. Függöny
2.
2.
shooter1234
Anno toltam én is ezzel a játékkal egy kicsit, de hamar meguntam. Azért ez az U3 motor sokat dob rajta, újra érdekel a dolog! :)
1.
1.
The Lone Drow
Én annak idején nagyon csíptem a Renegade-t. Ezért gondolkodok az UT 3 megvételén oO
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...