Far Cry 3 - jövő héten új előzetes érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2012. február 11.
  • Hír
Link másolása
Csak szólunk, hogy a tavalyi E3-on bejelentett Far Cry 3-ból végre új látnivalókat oszt meg velünk a Ubisoft - nem árt figyelni a híreket jövő hét csütörtökön. Tény, hogy a zseniális első trailer után szűkmarkúan mérték a látnivalókat a franciák, de ennek hamarosan vége.

A trópusi környezet visszatér, az afrikai szavannák után kicsit felüdülésnek számít a fülledt esőerdő - ha minket kérdeztek, még mindig van potenciál a helyszínben. A jelek szerint a Far Cry 3 végre tisztességes sztoriszálat kap, számos választási lehetőséggel és alternatív útvonallal, valamint egy igazán profi főellenséggel. A Ubisoft bejelentette, hogy február 16-án, azaz jövő hét csütörtökön új trailer érkezik a Far Cry 3-ből. Jelöljétek be a naptáratokban a jeles dátumot!

A játék nagy eséllyel indul az idei év sikervárományos FPS-ei között, remélhetőleg a megjelenési dátumról is megtudunk ezt-azt. A platformok: PC, Xbox 360 és PS3. Ti a sunnyogós játékmenetet preferáljátok vagy a vérgőzös akciót?

11.
11.
A FarCry első része megvan eredetiben: amíg nem kezdtek mindenhonnan a nyakamba ugrani béna, idétlen szörnyek addig egy fantasztikus játék volt, utána egy a fillért nem ért az egész.

A második rész, nekem már az elejétől sem tetszett, ki is hagytam, de ez a maki fejű baromarc a borderlandsból annyira irritál, hogy lehet elég lesz hozzá, hogy ezt már ki sem próbáljam...
10.
10.
metercsiken
#9: Ezzel valahogy én is így voltam.
Elsőre tényleg élvezetes volt de aztán valamiért ellaposodott!
Én végig sem vittem.
De azért kíváncsi vagyok mi lesz ebben a részben!
9.
9.
Extol
Csak nehogy DRM botrány legyen a végén. Az első rész jó volt a második rész az egy fasza játék intró és bevezetés után haláli monoton lett, ráadásul se szörnyek, még csak oroszlánokat sem lehetett látni sem zsiráfot. Egész beleuntam és örültem nagyon mikor vége lett.
8.
8.
alex512
#6: Tekintve, hogy már az E3-on is kész volt annyira a játék, h ingame trailert adjanak ki, kétlem h most CGI-t kapnánk. Számomra az E3 egyik legkellemesebb meglepetése volt a bejelentés, azóta nagyon várom h mi sül ki belőle. A 2. részben nem volt rossz az irány, ahogy el akartak különülni az átlag FPS-től(nyílt világ, realisztikusabb játékmenet pl: elhasználódó fegyverek), de lássuk be: sok hibát elkövettek a játékmenetet illetően. Ha tanultak a korábbiakból, akk komoly esélye lehet az év FPS-e címre.
7.
7.
herlius
Szétvet az ideg az izgalomtól, hogy vajon milyen lesz a trailer:)))) Ez már tényleg a szánalom kategórai, hogy egy vacak trailernek is megjelenési dátumot reklámoznak. Legalább arról van hír, hogy maga a játék mikorra várható?
6.
6.
Stranger
Csak nehogy CGI-s valami legyen. Bár inkább villognak az engine-el. :D
5.
5.
Hubert Cumberdale
#3: Marketing. Felcsigázzák a zombik agyát :D
3.
3.
drat576
Hát ennek SZVSZ nem sok hírértéke van, jó hogy nem csináltak egy trailert arról, hogy jövő héten lesz egy (új) trailer :) - persze maga a játék az érdekel
2.
2.
Lorthirash
Hát remélem jó lesz mert a 2. rész nem volt nagy szám
1.
1.
Andrew
Király! Nagyon várom ezt a játékot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...