Next-genre fejleszt a Lionhead és a Bethesda is

  • Írta: InGen
  • 2012. február 28.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre inkább érvényesül a "nem zörög a haraszt" elve, ugyanis két további fejlesztőcsapatról derült ki álláshirdetések útján, hogy már a következő generációhoz verbuválnak munkaerőt. Az egyik a Microsoft belsős stúdiója, a Lionhead, a másik pedig a Bethesda.

A Bethesda egészen konkrétan egy "tapasztalt programozót keres, akinek csúcstechnikával kell dolgoznia egy be nem jelentett projekten, a jövőbeli konzolokra". Ami azonban ennél is érdekesebb, hogy a cég előnyben részesíti azokat, akik komoly tapasztalatokkal rendelkeznek a DirectX 11 területén, ami egyrészt kizárja, hogy Xbox 360-ról vagy PS3-ról legyen szó, másrészt pedig megerősíti, hogy a következő generációs konzolok ezt az API-t fogják használni.

Mindezt pedig csak tovább erősíti a tény, hogy érdekes módon a Lionhead is pont most kezdett el fejlesztőket keresni. Nekik egy vezető engine programozóra lenne szükségük, s habár azt nem mondják, milyen platformokra, itt is megkövetelik a modern renderelő API-k és a DirectX 11 ismeretének meglétét.

Mivel a Lionhead a Microsoft egyik teljes tulajdonú, belsős stúdiója, ez azt jelentheti, hogy lassan a legnagyobbak is elkezdenek felkészülni a generációváltásra. Persze, feltehetjük a kérdést, ha még csak most keresnek lead engine programmert, mikorra lesz ebből játék?

10.
10.
Bins
Előre látom: F4LLOUT:D
9.
9.
p3ti
Nagyon remélem hogy a Fallout lesz a következő játék amit csinál a bethesda . Az a játék mindig a szívem csücske marad :)
8.
8.
shatterhand
miközben a mai hír,hogy ps2-t nem győznek gyártani, mert még mindig akkora rá a kereslet
(nem feltétlen új vásárlók ezek,mert többek közt én is veszek még1et, ha bedöglik)
7.
7.
hl89x9
én is gondolom amit te (#2)
2013 bejelentés, 2014 új gép

#3 volt róla hír ha jól emlékszem
6.
6.
#5: igen, kb ezek így jönnek egymás után.
remélhetőleg a new vegas láz lecsengett már, és jön a 4. rész.
szerettem a NV-t, de ideje egyrészt motort váltani, másrészt továbblépni.
gondolom az interplay faszkodás miatt nem hevített még eddig a bethesda, de remélhetőleg ez nem fogja a játék elkészültét is befolyásolni.
lionhead meg, áhh hagyjuk. fable 1-2 amilyen tuti volt... a többi, hagyjuk
5.
5.
manderel
#3: Lehet nem is The Elder Scrolls game lesz a következő, hanem mondjuk Fallout 4 :)
4.
4.
Split
Remélem ezek már kihasználják a DX11 nyújtotta tényleges előnyöket. :)
3.
3.
Extol
Tehát a kövi The Elder Scrolls game tovább csúszhat ez elszomorít... Egyébkét miért nem volt cikk arról hogy Adam Adamowicz a Bethesda egyik kiemelt munkatársa elhunyt a hónap elején??
2.
2.
Utolsó mondat meg is adta a választ, még van javában 2 év legalább az új konzolokig. 2013 bejelentés, 2014 új gép. (Gazdasági válság mélyül... 2015 sony és ms csőd... 2016 (maja naptár számítási hiba és a holdak lustaságából az együttállás és világvége...) 2017. Reaperek elkéstek, vissza kellett menniük haza a Plútótol, mert rájuk jött a hascsikarás.. :)
1.
1.
kopic
Fable IV ? Nem, inkább azt erre a generációra adják ki!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...