Már hivatalos: PC-re is megjelenik a Dark Souls

  • Írta: zoenn
  • 2012. április 10.
  • Bejelentés
Link másolása
A német PC Action magazin a legfrissebb számában megerősítette, hogy a bitang nehéz szerepjáték PC-re is megjelenik még ebben az évben. Úgy látszik, néha a petíciók értő fülekre találnak, így a From Software tavalyi díjnyertes RPG-jével a PC-sek is megismerkedhetnek.

Barátian kezet fognánk a német PC Action munkatársaival, amiért exkluzív infókat közöltek le a PC-s Dark Soulsról. Az év elején - állítólag egy From Software munkatárs által - indított petíció sikerrel zárult, a Namco Bandai számítógépekre is elhozza korunk legdurvább kihívásával kecsegtető szerepjátékát. Szóval megéri összefogni és kiállni a kívánságainkért!

A játék augusztusban jelenik meg és Dark Souls: Prepare to Die Edition névre hallgat majd. Tartalom terén némileg többet kapunk, mint a konzolos kollégák, elvégre két új főellenséget is beleraktak a japán fejlesztők, és egyéb extrákra is számíthatunk majd.

Közel 100 ezer aláírás után a Namco Bandai döntéshozói is fejet hajtottak a PC-sek akarata előtt, s bár ez nagyobb kihívás volt, mint legyőzni a játék egyik vérszomjas főellenségét, de sikerrel vettétek az akadályt.

15.
15.
hedzsooo
...Megerte a peticiot alairni. :)
13.
13.
Cuppak
Várom, szerintem fasza lesz!
12.
12.
DON GONDOCS
#10: PC
Dragon Ball Online, Hellgate: London, Hellgate: London (Collector's Edition), Mage Knight: Apocalypse, Pool Pro Online 3, Power Rangers Samurai, Ridge Racer Unbounded, Snoopy vs. the Red Baron, The Legend of Heroes: Sora no Kiseki SC, Warhammer: Mark of Chaos, Warhammer: Mark of Chaos -- Battle March (copy-paste) Remélem még több japán stílusú játék is tiszteletét teszi pc-n.

11.
11.
Hondoro
Nem ez az elso. Most jott ki a Test Drive Unlimited is toluk PC-re
10.
10.
Mortician
#7: A sikere kulcsfontosságú lehet, miután emlékezetem szerint, ez az első Namco Bandai cím, ami nem csak konzolokra készül el.
8.
8.
NinjaNorb
A játék maga az nagyon jó a vége felé mondjuk már tényleg irritálóan nehéz de inkább a port minősége lesz itt a kérdés mert japánok meg a pcre való portolás háát...
7.
7.
DON GONDOCS
A Namco Bandai fejet hajtott a pc-s verzió mellett, ritkaságszámba megy, nagyon bíznak magukban.
5.
5.
Szudzsio
#2: Hát ahogy elnézem köze sincs a diablóhoz :)
A másik pedig hogy 20 perc után töröltem :)
Nem hinném hogy ez a rész különb lenne :)
2.
2.
bernyi
Kell a francnak a Diablo, ezzel tuti elleszek vagy egy félévet mire végigviszem xd
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...