Ingyen Tiéd a PC-s Midnight Club 2

  • Írta: zoenn
  • 2012. május 11.
  • Hír
Link másolása
S ehhez nem kell mást tenned, mint május 15-ig csatlakozni a Rockstar Community-hez, s cserébe a stúdió megajándékoz a Midnight Club 2 steames változatával. A 2003-ban megjelent arcade autóverseny igazi féktelen tombolást ígér a világ nagyvárosaiban. Egy reget simát megér.

A Rockstar ingyen Midnight Club 2-vel kedveskedik azon steames felhasználók számára, akik csatlakoznak a hivatalos Rockstar Games Community-hez május 15-ig.

Ahhoz, hogy Te is be tudd zsebelni a 2003-as klasszikust, rendelkezned kell egy érvényes Steam-fiókkal, amin legalább egy sikeres vásárlásnak lennie kell. Ha korábban kaptál ajándékot a rendszeren, netán egy dobozos címet regisztráltál már, akkor is részesülsz a Midnight Club 2-ben. Ha a feltételeknek megfelelsz, irány a Rockstar Community csoport a Steamen.

Utána már csak meg kell várnod, hogy május 29-ig hozzáírják játéklistádhoz a Midnight Club 2-t, melyben fékevesztett száguldásban lehet részed Los Angelesben, Párizsban és Tokióban, remek zenei aláfestéssel és kihívással.

Kell ennél jobb ajánlat?

24.
24.
Axwell
És mikor kapom meg a játékot? Május 29-ig valamelyik nap csak úgy ott lesz?
23.
23.
szabi113
#17: nagyonszépen köszönöm, de sajna nem megy.

Nem jelenik meg a narancsszélű gomb a search box alatt. :(
Tudtommal a community-ba is be vagyok jelentkezve (bár külön nem akart beléptetni.)

Ha valaki tud megoldást, azt előre is köszönöm!
22.
22.
fészpalm
#21: Nála az Arkham Cityről van szó, ott meg ha jól tudom, nincs multi.
21.
21.
drat576
#20: ja, de akkor oda a multi

- btw, ezt a játékot nagyon szerettem, tartalmas volt és akadt benne kihívás is rendesen
20.
20.
fészpalm
#19: "Csak azert lenne jo mert akkor nem kerne a lemezt jatek kozben"
Ha lecrackeli akkor sem... eredeti játékkal is meg lehet tenni.
18.
18.
fészpalm
#15: Siman crackeld le, és menni fog lemez nélkül.
17.
17.
Extol
#16: Nem kell link, felmész Steam store-ba (Áruház) beírod a keresőbe (jobb felső sarok) hogy Midnight Club 2 rámész a játék lapjára és egyből ott találni a Midnight Club 2 vásárlása menüpont és a játék ára alatt a Join the Rockstar Official Group feliratot és rögtön azalatt rá klikkelsz a -The Official Rockstar Group - Join and Receive a free copy of Midnight Club 2 - képre.

Amint bejön a hivatalos csoport oldal a közösség lapon belül ismét jobb felső sarok, csak ezúttal a keresés alatt van egy narancssárga szélű gomb ráírva hogy Join arra ráklikkelsz ismét és akkor beléptet.
Ennél jobban már nem bírom leírni. Fontos még hogy be legyél jelentkezve a közösség részlegbe is, ne csak közvetlenül a Steam-be.
16.
16.
szabi113
És hogyan kell csatlakozni a Rockstar Community-hez? Én megfelelek a feltételeknek, de nem találok semmilyen linket ami a csatlakozásra utalna (be vagyok jelentkezve.) Biztosan én vagyok az über noob, de valaki segítene?
15.
15.
dcba
Johhny Irtam h akkor tudom nem lehetseges a vege csak sopankodas volt nem ertetlenkedes oda is irtam h akkor nem lehet csak jo lenne
13.
13.
zoenn
Itt van a win7 patch: http://forums.steampowered.com/forums/showthread.php?t=730578
12.
12.
dcba
Batman arkham city-t szeretnem regizni de gondolom akkor nem lehetseges , mert ugye az alapbol GFW-os.Csak azert lenne jo mert akkor nem kerne a lemezt jatek kozben
11.
11.
Csoola
Nekem tetszett régen, szerettem
10.
10.
Extol
Van Steam-em, egy közösségi csatlakozást simán megér.

#8 Igen, ha dobozos játékot vásárolsz akkor érdemes megfigyelni a csomagolást nehogy sérült legyen, amiből következhet hogy kilopták a CD kulcsot, na és vásárlásnál meg kell kérdezni az eladót, vagy internetes rendelésnél utánajárni hogy lehetséges-e regisztrálni az adott terméket a Steam rendszerben.
8.
8.
dcba
sracok hogyan tudok dobozos jatekot regisztralni steamen??Batman arkham city-t szeretnem de ha beirom a kodjat a steambe akkor invaliodt ir ki?Lehetseges egyatalan?Segitsen valaki mar veg bongesztem az egesz googlet de semmi talalat
7.
7.
fészpalm
#6: De Steamen továbbra is ez van a játék oldalán: "Notice: This game does not support Windows 7 or Windows Vista."
Nem tudom kinek higgyek, majd úgyis kiderül.
6.
6.
ATi0021
#5: Sajnos megkavart az #1-es komment így javítom magam. Vagyis megy Vistán és W7en is a friss Steamel, csak a dobozos verzióval van gond.

"The patch is no longer needed when using the latest Steam’s EXE"
5.
5.
ATi0021
Mai napig imádom ezt a játékot, csak azt nem értem miért nem jött ki a többi PC-re. Legalább most már ez is meg lesz eredetibe a GTAk mellett. :)

#1 - Igazából nem nagyon értem a Rockstart és a Steamet se. Lényegileg csak egy kicsit kell változtatni az exe-n és már meg is van oldva a futtatás Vistán és W7-en is, mégis ők a korábbi exevel árulják az MC2-t. Nem hogy a már jó exet szedetnék le. Közbe arra volt fáradságuk, hogy elbarmolják a Steames San Andreast hogy ne lehessen módokat használni vagy multizni.
4.
4.
shooter1234
#3: Jah, anno lanban páran sokat toltuk ezt a game -t. Nagyon fillinges. :) MEg sosem felejtem el azokat az időket, mikor haverommal az én gépemen felváltva próbáltuk végigtolni, volt benne kihívás, kellően nehéz volt, egy jódarabig le is kötött a karrier rész.
3.
3.
Stranger
Beszarok, pont ma jutott eszembe valamiért... LAN-ban az egyik legjobb game.
1.
1.
fészpalm
Windows 7-t és Vistát nem támogatja, szóval itt is a megoldás: http://www.nicolaspeople.com/ch3rokeesblog/?p=33
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...