Megjelent a PC-s Operation Raccoon City

  • Írta: InGen
  • 2012. május 19.
  • Hír
Link másolása
Mindig is szerettél volna egy Resident Evil-játékkal nyomulni, ami nem valami jó? Nos, akkor az Operation Raccoon City a Te játékod, és az égető várakozásnak most már vége: a konzolos változatok után a Capcom végre a PC-sek rendelkezésére bocsátja az anyagot.

Ca$h bátyánk szerint az Operation Raccoon City ejtette szinte az egyetlen csorbát a Resident Evil hírnevén, így nem tudom elképzelni, hogy rengetegen várták a cím PC-s megjelenését, de persze a rajongók valószínűleg így sem fogják kihagyni. Nos, a várakozásnak vége, a játék megjött PC-re is.


A hivatalos ára 49,99 dollár, és egy az egyben azt a tartalmat kapjuk, mint a konzolos változat esetében, persze azzal a lehetőséggel, hogy feljebb srófolhatjuk a grafikát. A játék ezek mellett támogatja az Nvidia 3D Visiont, így aki megfelelő hadverrel rendelkezik, háromdimenzióban próbálhatja meg élvezni az anyagot.

12.
12.
felegyi
Nagyon durván elbaszták az optimalizálást... kegyetlen módon! Irányítás sem egy mesevilág... sajnos elég ezt a 2-t felsorolni PC-n a hatalmas hibákhoz, és már tönkre vágtak egy összességében élvezhető játékot!
10.
10.
DON GONDOCS
A 2 befejezés sem menti meg a játékot.
9.
9.
Dreadlox
túl drága ahoz képest hogy mit ad.....
8.
8.
Darox
#7: Én még jó hogy ott leálltam mert nem csak a bill+asztal ment volna szét hanem a féltház. Főleg hogy mai napon szinte semmi nemjött össze és az ilyenek rohadtúl felbakknak...

#6: Jaj ne jaj ne jaj ne! Hozzátok a kötelet...
7.
7.
giga321
Kipróbáltam PlayIten hát undorító , amiket Darox leírt ugyanezeket tapasztaltam , jön a szörny lebasz nem bírok fel kelni mert megint lebasz ez így megy 3x utána game over na mondom havernak gyorsan menjünk próbáljunk ki valami mást hogy visszanyerjem a jelenlétemet mert felrúgom ezt a gépet az égig.
5.
5.
Darox
Emlékeim szerint ez az első olyan játék amit az első pálya felénél töröltem a francba. Még-még az elején hitegettem magam hogy jaj nem rossz nem rossz. Irányítás szar gamepadon, bill+egér sem jobb... Optimalizálatlan. Full bug, hangok felét nem játsza be, mikor az első mutáns dög megütött felkerültem egy polcra (WTF?), mikor menekülünk nem engedi hogy megforduljunk (ez szándékosan van így de ez már a szánalom tetőfokát súrolja) és ha az a dög 1-szer megüt, nemtudsz fölkelni mert felálsz és megint lebasz.
Mindent összevetve, várom szeretettel a Resident Evil 6-ot...
4.
4.
Jery
Szerinttem meg nagyon gyenge illetve ki se szabadot volna adni mert ugy ahogy @pierre le fou is irta optimalizalatlan.
3.
3.
Neo1989
Összességében csupán átlagosnak mondanám de hatalmas pozitívuma legalább is nálam hogy ez az első irányítható resident játék legalább is számomra .
2.
2.
pierre le fou
félelmetesen optimalizálatlan. remek játék lehetett volna.
1.
1.
gamerman15
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...