Új motorral jön a Yakuza 5 - az első képek

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 24.
  • Bejelentés
Link másolása
A Sega korábbi ígéreteihez híven formálisan is bemutatta a Yakuza számozott ötödik részét, napvilágot láttak az első információk, és néhány screenshot is ütötte a markunkat. A probléma csupán annyi, hogy a játék megjelenésére rengeteget kell várni, a japánok is csak az év végétől tolhatják majd.

A Sega japán módra a Famitsu magazinnal osztotta meg az első részleteket a Yakuza-széria valódi folytatásával kapcsolatban: az ígéretek szerint alapos átalakuláson megy át a játék, ez nem is csoda, hiszen a spin-offnak szánt Yakuza: Of the End állítólag minden szempontból pontot tett az elődök által megkezdett fejlődési út végére.

A Yakuza ötödik részében - a sorozat történetében először - öt játszható karaktert kapunk majd, Kazuma Kiryu, Taiga Saejima, Shun Akiyama és Tatsuo Shinada mellett Kiryu örökbe fogadott lányával, Harukával is játszhatunk majd, igaz, arra már nem derült fény, hogy a kislány miként kerül a képbe játékmenet szempontjából. A sztori közvetlenül a Yakuza 4 vége után kezdődik, Kiryu Fukuokába költözött és taxisofőrként dolgozik, Seajima börtönben ül, Shinada a fogadásokból származó adósságával küzd, Akiyama Osakában dolgozik, itt él egyébként Haruka is. A játék több helyszínen játszódik majd, a történet során megfordulunk Tokióban, az említett Osakában és Sapporóban többek között.

Toshihiro Nagoshi producer szerint a Yakuza 5 különleges darab lesz, kétszer annyi fejlesztési időt áldoznak rá, mint a korábbi részekre, új engine-re számíthatunk és az irányítás is fejlődik. A játék 70 százalékos készültségi állapotban leledzik jelenleg, Japánban decemberben várható az anyag megjelenése Ryu ga Gotoku 5: Yume Kanaeshi Mono címmel.

Hozzánk várhatóan egy év késéssel érkezik meg a legújabb felvonás, addig kénytelen vagyunk beérni az előzetes kedvcsinálókkal...

8.
8.
keiji maeda
jó lenne ha már legalább egy biciklire fel lehetne szállni :) meg el lehetne kerülni hogy ne minden sarkon kötnéntek az emberbe huligánok vagy másik banda tagjai
6.
6.
Mortis
"...Tatsuo Shinada mellett Kiryu örökbe fogadott lányával, Harukával is játszhatunk majd, igaz, arra már nem derült fény, hogy a kislány miként kerül a képbe játékmenet szempontjából."

Biztos csúnya bácsik üldözik majd egy kis szórakozás reményében.
Kész, kiismerve az átlagos japán fantázia...
5.
5.
strike19
Eddig egy yakuza játékkal nem játszottam de úgy látszik be kell pótolni a 3 vagy a 4-et.A yakuza Dead Soul az nem tetszik arra ott a Resident Evil.
4.
4.
azureknight0715
Én az első részével játszottam csak, de az nagyon tetszett. Nem rajongok az ilyen verekedős, maffiozós játékokért de ez tényleg jó. Sajnos a többi részét nem volt lehetőségem kipróbálni, de mostani a képek alapján nagyon jónak igérkezik és ha kicsi is rá az esély lehet be kéne szerezni majd egyet.
3.
3.
kalandorklubbja
EZ NAGHYON BRUTÁLIS! Alig várom a Yakuza sorozoat minden idők egyik legjobbja. Igazi japán szellemiség és hangulat, és hát a grafika és brutális!!!!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...