E3 2012: Traileren a Skyrim első DLC-je

  • Írta: fojesz
  • 2012. május 31.
  • Videó
Ahogy a Bethesda megígérte, az E3 közeledtével elkezdtek szállingózni az első látnivalók a The Elders Scrolls V: Skyrim első DLC-je, a Dawnguard felől. A minap megérkezett az anyag első trailere, és bár túl sok infó nem látott napvilágot eddig a kiegészítőről, rajongóknak valószínűleg az előzetes is árulkodó.

Hivatalos forrásból annyit tudni mindössze, hogy a Dawnguard alcímet viselő DLC idén nyáron válik letölthetővé, és az ára 1600 Microsoft Pont, vagyis 20 dollár lesz. A korábbi Bethesda-Microsoft paktum nyomán azt is biztosra vehetjük, hogy a kiegészítő először Xbox 360-on jelenik meg, a PC-s és PS3-as változatokra egy hónapot kell majd várni. És akkor a trailer:

 

32.
névtelenség
#28: Ez így igaz, de netalán abban a verzióban, amit te láttál kivágták Lestat-ot?
Hosszasan írhatnám, hogy a vámpírság tulajdonképen mely emberi tulajdonságoknak a görbetükre, és milyen szimbolikus (és kultikus) jegyekkel jellemezhető; de nem!

Mint már korábban jeleztem ezek TES vámpírok, és nem a géniusz Anne Rice vámpírjai. A hölgynél kimért, úriemberes pszichopaták, némi felsőbb rendűséggel is talán (,amit fel lehet fogni tragikumnak is akár). Ezzel szemben a TES-ben egy gonosz istenség átkozott gyermekei; az hogy mennyire lehetnek tragikus hősök vagy jófiúk csak RAJTAD, a játékoson múlik. Ha egy filozofikus vámpírt akarsz, akkor alakíts egyet! Elvégre, nem lenne poén vámpírként harcolni a dawnguardok oldalán az örök sötétség ellen?

Üdvözöllek a szerepjátszás birodalmában drága barátom. :)
31.
Atilorn
#30: Felejtős a film? Te csukott szemmel nézted? Na mindegy. Az interjú a vámpírral nagyon jó film, viszont én sokkal jobban szeretem, ha a vámpírok démoni sötét gonosz lények. Elvégre az éjszaka szülöttei. Szétmállanak a napon. Jó lelkű lényekkel ez nem történik meg. És szeretem a vámpír vs vérfarkas dolgot is. A vérfarkasokkal vagyok.
30.
drat576
#27: ha az animére gondoltál akkor az teljesen Oké, a film már elég felejtős, az meg a mai generáció szegénységi bizonyítványa, hogy neked is rögtön az Alkonyat ugrott be alternatívaként..
28.
drat576
#27: az Interjú a vámpírral-ban elég jól be van mutatva a vámpírlét, abban el tudja képzelni magát az ember, de bármely más Anne Rise kötet is megfelel, vagy a White Wolf féle World of Darkness által bemutatott titkos vámpír társadalom is igen jól kidolgozott
27.
Atilorn
#23: Márpedig a vámpírok démoni balfaszok, és nem csillámló képű hülyegyerekek. Csak kíváncsiságból,neked milyen vámpírok felelnek meg? Eddig szerintem a Van Helsingben voltak a legjobb vámpírok.
26.
Callation
#23: Jah mert a csillogós fajta sokkal jobb...:P
25.
LtGlove
Úgy értelmeztem, hogy a vámpírok meg akarják szüntetni a "Nap zsarnokságát", természetesen valami "sötétítő" cuccal. A Dawnguardok szerintem a vámpírok ellenségei lesznek. A Stormcloak vs. Legió harc után megint választanunk kell két oldal közül. Láttam lesznek új fegyverek, új páncélok, új szörnyek, új helyszínek, új frakciók és még mennyi minden érdekesség, amiről nem is tudunk.

Nagyon várós anyag.
24.
névtelenség
#22: Semmigond! Ha két kazamata kitakarítása között elolvasol egy könyvet már az is elég. Ízlésnek megfelelően elég sok műfaj képviselteti magát és alig pár perc elolvasni őket (való életben talán a legtöbb alig 2 oldal vagy kevesebb).

Na meg attól, hogy te nem a TES irodalmi világáért játszol attól még nem leszel kevesebb! :) Soha ne szégyelld, és nyugodtan kérdez ha kell.
23.
drat576
utálom ha ilyen démoni balfaszoknak állítják be a vámpírokat, remélem a story nem lesz ennyire "fekete-fehér"
22.
wolfwarrior
#20: Kösz a felvilágosítást jó fej vagy arra nem is gondoltam(és nem is tudtam), hogy többféle vámpír is van a TES-ben őszintén csak egy könyvet olvastam végig el (tudom akció mániás gyilkológép vagyok stb.).
21.
Chion
#15: miért a skyrim kicsi?:) én még mindíg belebotlok valamibe amit eddig nem találtam meg.
20.
névtelenség
#18: Hadd próbáljam meg oldani a zavart:
A videóban elméletileg az elhangzó szöveg szerint vagy befogadjuk az ősi gonosz erőt vagy csatlakozunk a danwguardokhoz.Tehát igen, valószínű, hogy eleht majd oldalt választani.

És ahogy korábban írtam azok ott igazi vámpírok voltak. Már a Morrowindben is lehetett könyveket olvasni, hogy provinciánként más-más szinten vannak a vámpírok a TES-ben. Skyrimben például Volkihar vámpírok vannak, akiket ha jól emlékszem jégvámpírokként is emlegettek. Nos az alapjátékban a korábbi könyvekben leírt vámpírokkal nemigen találkozhatunk, egészen eddig a videóig. Ezek bizony durva arcok lesznek...
19.
wolfwarrior
#18: Oldalt *választani* bocsánat.
18.
wolfwarrior
FIGYELEM OSTOBASÁG VESZÉLY.Szerintem vagy démon vagy denevér ember a vámpírok úgymond elődei (gondolom) és szerintem az lesz a lényeg mint a Fallout New Vegasban oldalt kell változtatni jók vagy rosszak de ezzel csak az ellentétes oldalon szerzel csak ellenségeket.
17.
azureknight0715
Az a repülő izé egy vámpír nagyúr volt. Aszem volt már itt egy hír ami megjelent illetve nem meg jellent addonokat mutattak be pl óriásrák, vámpír nagyúr. Úgyan úgy nézett ki a vámpír nagy úr mint most itt a trailerbe. Én örülök hogy a játék egy sötétebb, gonoszabb oldalra vezényel. Bár én jobban örültem volna egy iylen vérfarkas kontra vámpír csatára. De ez is meg teszi majd:D
16.
Gaboo77
Alig bírom kivárni! Ez szuper lesz, már a video hangulata is megfogott.
15.
Dragonborn
Azért remélem lesz egy nagyobb bebarangolható terület.
14.
Extol
#12 Full igazad van
#11 Troll vagy
#3 Marad a külföldi megrendelés VAGY megkéred egy külföldi barátodat hogy küldje el a DLC-t ajándékképpen Steam rendszerben neked, én valszeg így fogom csinálni mert van egy olasz és egy spanyol barátom akiknek elérhető az összes Skyrim-es tartalom, velük el tudom intézni.
13.
rics92
végre lóról is lehet osztani a pofonokat :D
12.
névtelenség
Az elmúlt hónapokban ti melyik barlangban voltatok? Szinte mindent lehet érteni a videóból. (ez nem a cikkírónak, hanem a hurrogó kommentelőknek szánva)
A decemberi gamejam jelentős része be fog kerülni a dlc-be (igazi skyrimi vámpírok - a TES legendákból, nyílpuska, lovasharc, vámpírikus harc - vérszívás harcközben ..stb).

A szobrok alapján erős a gyanú, hogy a dolgok mögött maga Molag Bal fog állni.

Szintén december óta tudni, hogy a dlc-k nem a megszokott ,,kapsz két új színt a páncélodhoz és egy übertáp pisztoly azt cső" lesz, hanem teljes értékű kiegészítőnek megfelelő. Az előbb említett kaliberű tartalmakat INGYEN kapják a játékosok a patchekkel -eddig: új killcam-ok, lovasharc (teszt alatt), vízalatti effekt, turbózott grafika.

Mondjuk hangosan felröhögtem mikor az volt kiírva a végén, hogy Xboxon jobb játszani! Még a legkeményebb konzolosok is azt írják a Bethesda főfórumán, hogy ezt bizony pc-én éri meg jobban vinni; hiába a konzolosítás.
10.
drat576
#8: én is örülnék egy rendes kiegészítőnek, de 20 dollárért inkább csak egy nagyobbacska DLC-t várok
9.
vuliem
Teccetős, teccetős :| Ideje lenne megszerelnem a Live-ot.
8.
Moldren
Szerintem kb olyan értékű kiegészítés lesz, mint a Dragon Agehez az Awakening.
7.
Mortis
Ebből mi nem szűrhető le? Vámpírok vámpírvadászok ellen s választható melyik oldalt képviseljük. Pont.

El tudtam volna képzelni valami eredetibbet, de Égkoszorú az Skyrim.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...