Készül a Wreck-It Ralph játékadaptációja

  • Írta: zoenn
  • 2012. június 26.
  • Bejelentés
Link másolása
Az Activision bejelentette, hogy videojáték formájában is élvezhetjük a Disney következő animációs filmjét, a Wreck-It Ralphot. A vicces cím kizárólag a Nintendo platformjain lát napvilágot, a nagykonzolos változatoktól elbúcsúzhatunk. A film történéseit terjesztik ki interaktív formában.

Érdekesség, hogy nem a Disney Interactive vállalta a játékváltozat körüli munkálatokat, hanem az Activision - hogy mi ebből mit fogunk kamatoztatni, azt még nem tudni. A Wreck-It Ralph ősszel érkezik Nintendo DS-re, 3DS-re és Wii-re. Ráadásul mindhárom változat különbözni fog egymástól.

A kézikonzolos verziók egy hamisítatlan oldalra-scrollozós 2D-s platformjátékok lesznek, míg a Wii-s verzió két játékosra kihegyezett kooperatív móddal lesz felvértezve. Látnivalók egyelőre nincsenek. A Wreck-It Ralph videojátékot úgy tervezték, hogy kiterjessze a már ismert történetet, s ott veszi fel a fonalat, ahol a mozi abbahagyta. Hősünk, Ralph összeáll Fix-It Felix-el, hogy megmentsék barátaikat a Cy-Bug inváziótól.

Várjuk az első előzetest és képeket. A film magyar feliratos előzetese már elkészült, ezt nézhetitek meg alant. Köszönjük ArrowCross!

7.
7.
goblinfing
#1: ja kb mint a film street fighter játék
5.
5.
gamerman15
Hát ez rohadt jó film lesz.Tuti meg kell nézni:DD
4.
4.
Maxxer
hihetetlen jó animációs filmek lesznek idén, pont tegnapelött láttam ennek is a trailerjét.
3.
3.
Ecneb
nemááááááááár, miért kell minden jónak ígérkező filmből, egy szar feldolgozást csinálni? Hát tényleg ennyire nem tudnak másból megélni???
2.
2.
Hardy
1.
1.
balint23h
Ez egy játékokat feldolgozó, filmet feldolgozó játék lesz? :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...