Metal Gear Solid 4 - megjöttek a trófeák

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 6.
  • Letöltés
Link másolása
Megérkezett a Metal Gear Solid negyedik részének legújabb frissítése, ami hozzáadja a régen várt trófeákat Hideo Kojima remekműjéhez. A Konami eddig csak a japán megjelenésről beszélt elsősorban, viszont lehetett rá számítani, hogy az európai gamereknek sem kell sokat várni az update-re.

Keresve sem találnál jobb alkalmat arra, hogy újra elővedd a Metal Gear Solid 4-et! A Konami ma reggel letölthetővé tette a játék új frissítését, ami nem kevesebb, mint 34 trófeát ad hozzá a játékhoz: ezek között vegyesen akad olyan, ami a játékos képességeit jutalmazza, és olyan is, ami az aprólékosságot, az easter eggek felfedezését díjazza.

A Konami eddig nem közölt pontos dátumot az 516 MB-os frissítés megjelenése kapcsán, úgy nyilatkozott mindössze, hogy augusztus elején érkezik az update - és nem is kellett csalódnunk. A kiadó szerint a csomag automatikusan települ, ha a PlayStation Networkre csatlakozva indítjuk a Metal Gear Solid 4-et, de a későbbiekben a bolti változatokat is kicserélik a trófeás változatokra.

11.
11.
Jinbobo
#3: Szerintem a trófeatámogatás tök jó dolog! Sokkal jobban ki lehet ismerni ezáltal a játékot, ráadásul szerintem minden gamer büszke magára amikor megszerez egy vértizzasztó trófeát, legalább is én az vagyok. A mostani játékokat elég könnyen végig lehet vinni, épp ezért aki egy kis kihívásra vágyik, ott van a trófeaszerzési lehetőség.
10.
10.
sleki666
Itt a trófeavadászok listája:

http://www.yourgamercards.net/leaderboard

Vannak jópáran, akiknek ez már szinte hivatás :-)
9.
9.
simon 555
#5: szerintem nagyon is jók a trófeák,mert kitolják a játékidőt.
egy játékot akármilyen jó is általában nem viszek végig 1-2-nél többször.
a trófeák végett viszont van,hogy többször is végigviszem.nem azért,hogy villogjak vele,mert pont leszarom,hogy ki látja,hogy mennyi trófeám van hanem azért mert jó érzés jutalmat kapni érte még ha nem is ér semmit.na meg ha épp nem tudok venni új játékot akkor motiváció,hogy újra elővegyek egy régi játékot a trófeákért amit ha nem lenne benne soha többé nem vennék elő.
8.
8.
keiji maeda
#5: "még jó hogy pc-n nincsenek ilyen baromságok" elég nagy hülyeséget írsz mert ha playstation-n telibefosod akkor pc-n is ugyanugy telibefosnád, aki akarja imaxolja azt ami tetszik neki aki nemakarja meg nem, teljesen felesleges megnyílvánúlásod volt ez
7.
7.
Killerbee
#5: Pedig van pc-n is. :D
6.
6.
Göndör
Egy ideje már szemezgetek ezzel a játékkal,de ennek a hírnek köszönhetően most jött el az ideje hogy beszerezzem!
5.
5.
traumraise
#4: van ps-em de kb telibe****om, hogy fejlődjön a psn accom. azért játszom mert egy játék leköt és tetszik, nem pedig azért hogy ilyen virtuális nesze semmi fogd meg jól vackokat kapjak. ennek akkor lenne értelme ha levásárolhatnád a pontokat de így 0. még jó hogy pc-n nincsenek ilyen baromságok (mer azon játszom 90%ban.)
4.
4.
KeXxX
#3: a trófeak/achivementek arrók jók, hogy célt tűzzenek ki eléd. jó érzés amikor kapsz egy ilyen jutalmat. fejlődik a psn kártyád 1-2%-al, persze ez attól is függ hogy hányas szintű vagy és attól hogy milyen értékű trófeát szerzel. pl. bronz, ezüst, arany, platina.
3.
3.
traumraise
#1: van aki csak az ilyen szutykokért játszik egy játékkal,h ezeket a trófeákat megszerezze? ennek amúgy mi értelme, valaki mesélje el légyszi.
2.
2.
dante92
Jupíí! Már egy fél éve megvan, de sose játszottam vele :). Ideje elkezdeni :D
1.
1.
kicsi_don
a jelek szerint akkor gyorsan be kell szereznem a játékot ...
:-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...