GC 2012: Dante a PlayStation All-Starsban

  • Írta: InGen
  • 2012. augusztus 15.
  • Videó
Link másolása
Talán ha beteszik az új össznépi verekedős játékba, majd megkedvelik az emberek a kissé metroszexuális új Dantét? Szemet hunynak afellett, hogy ez a karakter valójában nem is Sony-klasszikus ebben a formájában? Mindegy, mert jön a Cross Buy lehetőség!

Szóval, hírünk első fele arról szól, hogy a DmC főszereplője, Dante is bekerül a PlayStation All-Stars felhozatalába. Ezt meg is tekinthetjük egy előzetesen lejjebb.

Hírünk második fele viszont arról szól, hogy egy újabb "cross" lehetőséget jelentett be a Sony a Vita és a PS3 között. Ez nem más, mint a fantáziadús Cross Buy, melynek lényege, hogy ha megvesszük az adott játékot (ami ezt támogatja) az egyik platformra, automatikusan megkapjuk a másikra is. Az első ilyen anyagok között lesz a PlayStation All-Stars, a Sly Cooper, valamint a Ratchet and Clank: Q Force is.

24.
24.
p3ti
Ha lesz magyar nyelv ebben a játékban , dante alatt az fog állni hogy SP
23.
23.
Deadpool
#19: Nos, valójában, meg pont az olyanok miatt vagyunk, mint TE. Akik csak írtak valamit, de okot már nem, hogy miért is vagyunk lemaradva az olyanok miatt, mint Maeda (ha a véleményem szerint, ez nem igaz).
22.
22.
Deadpool
#16: Ha már mindenki okos, és csak én vagyok helikopter, akkor tessék.

A "metroszexualitás" kifejezés előtagja a "nagyváros" jelentésű metropoliszra utal. A metroszexuálisok azok a jellemzően fiatal, gazdag, városban élő heteroszexuális férfiak, akik idejük jelentős részében a nőkre jellemző tevékenységeket végeznek, és fokozottan törődnek külsejükkel. Tehát fodrászhoz, kozmetikushoz, szoláriumba járnak, manikűröztetnek, festetik a hajukat és szőrtelenítenek, arcpakolást használnak, odafigyelnek a súlyukra, gondot fordítanak az öltözködésre, szeretnek vásárolni, és mindig divatos ruhákban járnak. Maga a kifejezés másfél évtizede létezik, Mark Simpson brit újságíró használta először egy 1994-es, az Independent-nek írt cikkében. A jelenség kialakulása az egyedüllét, mint életstílus, azaz a "szingliség" számlájára írható.

Tehát, a régi Dantera ebből mi a jellemző? Talán olyan barna volt, esetleg a körmei voltak kifestve, vagy ült a kozmetikában, talán a fodrásznál, vagy plázában volt? Véleményem szerint egyiket se lehetett látni. S a ruhája, jól nézet ki, ennyi az egész, a színe pedig azért volt vörös, mert Japánban a vörös a hősök színe volt.
Azt bírom azért, itt osztják az észt, hogy nézzenek utána, meg minden, de senki se vette a fáradtságot, hogy ténylegesen megtegye, majd leírja ide, mit is takar a metroszexuális. Ha már az igazát akarta bizonygatni, akkor ezt lazán megtehette volna. A régi és az új se az (hiába nem jön be az egész, és nem, nem a játék miatt írtam ide, csak mert idegesítenek az ilyen "okosak").
21.
21.
hakydakillah
17. én meg neked, hogy ma ontod magadból a negatívumokat, még akkor is, ha egy-egy témában lövésed sincs a dolgokról…
20.
20.
DollSyndrome
Nagydarab, szőrös, kopasz, szakállas, böfögő, fingó hősöket a magyar népnek. Mindenki más buzi.
19.
19.
eximmice
#6: Csak annyit mondok,hogy a magad fajta emberek miatt vagyunk legalább 50 évvel lemaradva más országokhoz képest ....választ ne várj! kis agyalós quest mára!ha meg leesett akkor tudod hol/mibe a hiba ;)
16.
16.
Dark_Temptation
#4: éppen, hogy az előző a metroszexuális. ő 1 normális srác. ahogy doomsday mondta nézz utána.
15.
15.
Adamknight
De szar XD. Bocs de más nem jutott eszembe.
14.
14.
AzRaeL
Ha jóltudom ebben az eredeti exclusive Sony hősök vannak,akkor mi a fenéz keres itt Dante méghozzá az új,na meg a bioshockos izé? már nem azért de szerintem ez a 2 alapból multi platform vagy talán tévedek?:D
13.
13.
sherex
Nekem még mindig bejön ez az All star cuccos :D
12.
12.
keiji maeda
neharagudj de nem értelek :O enyi az értelmiségi szint ? normálisan kérdeztelek ugy gondolom .. látom nincs tovább értelme veled társalogni,
10.
10.
keiji maeda
akor írd már le légyszives had tudjam :)
2.
2.
keiji maeda
de ő mért al star ?? még meg sem jelent ......
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...