PES 2013 - friss trailer, jön a második demó

  • Írta: zoenn
  • 2012. augusztus 25.
  • Videó
Link másolása
A Konami büszke lehet magára: újabb licenccel gazdagodott a Pro Evolution Soccer 2013. Ezúttal Brazília húsz csapata is helyet kap a focis címben. Az örömhír mellé friss előzetes is dukál, melynek főszereplője a Santos játékosa, Neymar. Jövő héten újra demózunk.

A Konami játékai egyre jobban fogynak Dél-Amerikában is, így érthető a kiadó húzása, miszerint Brazília húsz csapatának a licencét is megszerzi - így a Copa Libertadores jogai mellett minden eddiginél jobban ki van szolgálva a régió.

A jövő hét folyamán érkezik a játék második demója, melyben 11 csapatot próbálhatunk ki élesben. A demóverziót augusztus 28-án tölthetjük le PC-re és Xbox 360-ra, egy nappal később pedig PS3-ra is.

7.
7.
mczolly
Meglepetésként pedig bullettimeban leugrana Max Payne a lelátóról.
6.
6.
wolf15
#1: Spanyol eddig is volt.

#3: Brazil, vagyis inkább portugál. Talán, de nem vagyok benne biztos, hogy ez in-game kommentár volt, nem pedig valamelyik IRL meccsé.


Ja és érdekelne a Gamekapocs forrása, hogy hol olvasták, hogy PC-re is jön 3 nap múlva. Én a Konami oldalán azt látom, hogy PC-re csak szeptemberben jön.
5.
5.
nasario
#4: Ok! Én olvastam félre....Remélte=Reméltem! És nem Remélem! XD
4.
4.
szcsaba1994
#3: Igen, pont azt mondtam ,hogy ezeket a licenszeket vártam tavaly óta.
3.
3.
nasario
#1: Elolvastad a cikket?

A trailer alapján lesz benne Brazil kommetár is!!! :D
2.
2.
voldi
Nem oszt, nem szoroz ez a video, de az új demó, talán érdekesebb lesz, mint az előző.
1.
1.
szcsaba1994
Egyre jobban várom ezt a játékot. Úgy hallom, lesz benne spanyol kommentátor is, mert az eredeti angol nem a legjobb. Remélte, hogy idénre már nem csak a liberertadores kupa lesz benne, hanem normál dél-amerikai bajnokságok is
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...