Képeken a Crytek törölt játéka

  • Írta: fojesz
  • 2012. augusztus 29.
  • Érdekesség
Link másolása
A Crytek egyik volt munkatársa leplezte le a fejlesztőcég egyik törölt projektjét, a Redemptionből nem kevesebb, mint hetvenöt artwork és screenshot látott napvilágot. Az anyagról nem sokat tudunk, de a képekből és a melléjük csatolt információkból néhány konkrétum leszűrhető.

Eric Cochonneau grafikusként dolgozott a Cryteknél 2005 és 2009 között, ebben az időszakban a Redemption nevű játékon dolgozott. A program PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra jelent volna meg, azonban a fejlesztők ismeretlen okokból a projekt törlése mellett döntöttek - igaz, korábban nem is sejtettük, hogy létezik ez a játék.


A Redemptionről nem sokat tudunk, de a volt munkatárs honlapján feltűnt képek árulkodóak: ezek szerint a játék Szlovéniában játszódott volna, ahol egy középkorú férfit irányíthattunk egy kislány társaságában. A cselekmény nyilvánvalóan nem ismert, de a képeken feltűnik a főgonosz, annak jobbkeze és egy csomó ellenféltípus is, továbbá az érintett helyszínek között találunk vasútállomást, repteret és erdős terepet többek között. A Redemption alatt természetesen a CryEngine futott.

31.
31.
#11: szerintem is.
ez legalább valahogy kinézett, egész pofás volt. nem egy crysis streril rák, végre egy kicsit természetesebb pálya. igy tetszene ez az engine :)
nyilván azért lőtték le, mert ez nem hozna akkora eladásokat mint a fő profil. kár érte
30.
30.
KopyAti
Nekem egy S.T.A.L.K.E.R. ugrott be elsőnek.
29.
29.
Mortician
#27: Nem. A Far Cry-hoz a második rész óta már nincs köze a Crytek-nek. Az Ubisoft egyik saját stúdiója készíti és adja ki. Pont azért született meg a Crysis, mert elvesztették a címet.
28.
28.
randall13
#24: Elég komolyan büntetnek, 1-1 kiszivárgott kép milliárdos károkat okozhat. Lásd Win Vista
27.
27.
biohazard rex
#22: A crysis cím van az EA-nél. Ott van a Far Cry 3, az is crytek és a Ubi adja ki...
26.
26.
fészpalm
Ha nem törölték volna, akkor csak az lenne, hogy mennyire lemásoltak játékokat, nincs semmilyen ötletük, szánalom az egész, nincs is értelme próbálkozniuk. Persze úgy sem fog egyetérteni velem senki, de szarok rá. Látom, hogy mit írtok más játékokhoz.
25.
25.
Hubert Cumberdale
#24: persze. 1200 popsiraverés/kép
24.
24.
atto222
Kíváncsi vagyok, hogy vajon szokták-e büntetni a kiszivárogtató munkatársakat. Nem mintha haragudnék rájuk :D
23.
23.
Raatkainen
Biztosan kellett az erőforrás a Cryengine fejlesztésére nehogy talán játékok is kerüljenek ki a kezük közül.
22.
22.
Cuppak
#18 A crytek az EA-nál van
21.
21.
kopic
#12: Vagy egy másik fejlesztőnek adnák oda a projectet, oszt azok meg megcsinálnák.
20.
20.
kopic
Bocsi kétszer ment. lol
19.
19.
kopic
18.
18.
kopic
#8: De a Crytek nem az EA tulajdonában van. Vagy igen ?:O
16.
16.
dyousee
#15: 1et értek. Miért törölnek egy ilyen projectet? Erre én is beneveztem volna.
15.
15.
BudTerence
Végre-valahára egy olyan játék, amit a képek alapján vártam...volna.
14.
14.
shooter1234
Nekem az alan wake meg a stalker ugrott be a világ alapján. Ahhoz képest hogy már mikor tötölték még mindig piszok jó a grafika amit a képeken lehet látni. A fegyverek sem rosszak. Kár hogy az EA a jól bevált címeket gyűri, s nem akar új, esetleg változatos játékot csináltatni a fejlesztőcsapataival. :(
13.
13.
TUNINGmester360
ja mért ker törölni a játékokat nekem a képek alapján tetszet kár érte
12.
12.
kukac450
Szerintem is jól néz ki.

#5: Engem is emlékeztet, nem is kicsit.

A Crysis sorozatot lelőhetnék már. Az első résznél meg tetszett ez a bujkálok és ölök és milyen jó, de a második rész elbukott nálam. A demo még jó volt, a többi nem. Engem ebben az évben egyedül az Assassin's Creed érdekel, ezzel az új résszel talán feltámad a sorozat, bár mindegyiket végigjátszottam eddig, egyre unalmasabbá válik az egész.

Olyan rossz érzés fog el, amikor látom, hogy ilyen játék simán elkészülhetett volna, a képek alapján jó is lenne. Erre egy halott projekt. Hihetetlen.
11.
11.
Donpedro
A képek alapján inkább érdekelt volna ez, mint egy n+1-edik Crysis játék.
10.
10.
DevilGamer
Hát nagyon kár érte, jó játéknak nézett ki. :(
9.
9.
KeXxX
képek alapján jó lehetett volna.
8.
8.
Necreon
#7: A fenti képek magukért beszélnek pedig, csak van aki képtelen felfogni, és csak mocskolódni tud, ott megáll a tudomány.

Nyilvánvalóan üzleti oka van, mikor láttál az EA-t bevállalni egy új IP-t, hmm? Amikor már 5 éve izzó gyűlölet övezte őket mert mást sem csináltak csak fosták a Sims-et és az NFS-t, akkor kezdek el gondolkodni valamin, amiből aztán lett a Dead Space, ami egy jó játék volt, majd a 2 elkorcsosult trendi scripthalom folytatása, és biztosra veheted hogy készül már hozzá valami folytatás / prequel / spinoff.
7.
7.
_Tappancs_
#1: Miért miért, hát azért,mert csak crysis-t tudnak csinálni. Ott megáll a tudomány és kreativitás. :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...