Starcraft II: Heart of the Swarm - az új egységek

  • Írta: InGen
  • 2012. szeptember 9.
  • Videó
Elkezdődött a Starcraft II: Heart of the Swarm nagyon-nagyon zárt bétatesztelése, titoktartási nyilatkozat azonban nincs, így tulajdonképpen mindenki azt posztol és ír róla, amit csak szeretne. Így születhetett meg ez a video is, melyben megtekinthetjük az új egységeket.

Nem kell aggódni, a Blizzard hamarosan szélesíti majd a bétába bekerülők körét, hiszen igyekszik a többjátékos részt minél alaposabban letesztelni. Addig is azonban be kell érnünk a kiválasztott szerencsések által kitolt tartalmakkal, mint például az alant látható video, melyben a multiplayer új egységei tekinthetők meg.

8.
Lorthirash
Sztem am nem kell több skill zerghez se csak máshogy kell felfogni a csapatot
7.
Lorthirash
Én nagyon Szeretem a Multit ez úgy ahogy van csak gyakorlás kérdése .
6.
Skyer
#5: Persze, sokan próbálják(!) a multit, de csak kevesen képesek igazából élvezni és játszani vele.
5.
princeps27
#2: hát az 1%nál bőven többen játszanak multit, egyébként a multi meg csak gyakorlás kérdése
4.
Skyer
#3: Na ja, de vannak erre kitalálva jó oldalak.. :D
3.
Necreon
#2: Csak a single önmagában nem éri meg az árát számomra :).
2.
Skyer
#1: A multi nem egyszerű mezei gamernek való.
A singleplayer viszont marhajó volt a WoL-ban, valószínűleg itt is így lesz, multi pedig az emberek 99%-nak felejtős.
1.
Necreon
Szép és jó, de nem követem el azt a hibát mint a Wings of Liberty-nél - hogy pénzt adok rá. Nem a minőséggel van bajom, egyértelműen remek játék. De nem nekem. Számomra a kampány az érdekes és a különféle érdekes multis mod-ok, játékmódok, és a challange-ek, esetleg bot elleni skirmish de még az is szénné aláz hiába próbáltam HDStarcraft vagy Husky videói és egyéb oktatóvideók alapján játszani. Pláne mert mindez protoss-al volt, a terran-t bírom a legkevesébé, a zerg meg tetszene de ahhoz még 100x olyan skill kell mint a másik kettőhöz, így hiába szeretnék játszani vele, nem tudok. A megjelenésekor úgy éreztem hogy teljesen megérte az árát, még a megjelenés után 3-4 hónappal is ha megkérdeznek ugyanazt mondom, de ma... így visszagondolva, nem érte meg a pénzét. Persze a piac többi kínálatához képest igen, de számomra nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...