MoH: Warfighter - a robbantók mindennapjai

  • Írta: zoenn
  • 2012. szeptember 25.
  • Videó
Link másolása
Újabb harci tréning videót a kaptunk a SEAL Team 6 programjából, ezúttal a robbantási szakértőkön lesz a hangsúly. A Demolition csapat repertoárja szerteágazó: kezdve a zárt ajtók berobbantásával, ha valamit porig kell rombolni, akkor rájuk biztosan számíthatunk. Csekkold a videót!

A Demolition csapat gyorsan és hatékonyan jut be oda, ahol mások a küszöbön toporognának. Erősen felfegyverkezett srácok ők, mindig van náluk némi C4-es robbanószer - naná, hogy nem dísznek! Az SEAL Team 6 legújabb harci tréning videójában ők kapják a főszerepet:

11.
11.
biohazard rex
#10: opsz rossz helyre ment xD
10.
10.
biohazard rex
18 wheels of steel pedal to the metal (vagy akármelyik része), nem éppen autó szimulátor, hanem kamion, de legalább szimulátor :D
5.
5.
metercsiken
#2: Nem kell azt megnézni, had robbanjon csak! Az az igazi! :D
( míg el nem fogy a muníció, aztán majd lehet nyitogatni! :D )
4.
4.
Cuppak
#2 Van rá mód hogy kinyisd vagy hogy kirobbantsd, láttam exkluzív gameplayt amit leszedtek 1-2 óra után, amúgy fasza játék lesz, bár nekem demoman nem jött be, én maradok assaulter/point man-nál, demoman nekem gyengének tűnt főleg hogy krva nagy volt a recoil.
2.
2.
randall13
Egyre jobban azt hiszem, hogy ez nem is játék, hanem propaganda. De majd arra kíváncsi leszek, hogy a játékban egyből ragasztgatják-e a C4-et, vagy előbb megnézik hogy nyitva van-e az ajtó :D
1.
1.
Avifer
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...