Hackelik a 360-as Borderlands 2-t, jön a patch

  • Írta: InGen
  • 2012. október 28.
  • Hír
Link másolása
Trükkös arcok kitaláltak valamiféle módszert arra, hogy meghackeljék a játék harcrendszerét, s így igazságtalan előnyhöz jussanak a többiekkel szemben. A Gearbox már elkészítette a megoldást, azonban amíg hivatalosan is megjön a patch, a stúdió szolgál néhány tippel.

Egy külső alkalmazás segítségével lehet megzavarni a játék harcrendszerét, illetve szabotálni más karaktereket az Xbox 360-as Borderlands 2-ben. A probléma már fent áll egy ideje, a Gearbox pedig ezerrel dolgozott a javításon, mely elkészült, és le is adta a Microsoftnak ellenőrzésre. Innentől már Redmondon múlik, mikor juthat el hozzánk is a patch.

Addig a Gearbox mindenkinek azt tanácsolja, hogy csak olyan illetőkkel játszanak együtt online, akikben megbíznak, és ne publikus játékokban próbálkozzanak. Ezen kívül mindig érdemes a menüből a Save and Quit opcióval kilépni úgy, hogy karakterünk életben van, így nem kell féltenünk a hacktől. Ha azonban halál után hirtelen a főmenüben találjuk magunkat, ahelyett, hogy újraélednénk, rögtön válasszuk a Continue-t, hogy visszakerüljünk a játékba.

23.
23.
Jared
11.
11.
Game Fan
#8: Egyébként ez nem hír. Ezen kívül rengeteg játékban csalnak azokról meg éppen semmi hír nincsen mert annyira mainstream.
5.
5.
drat576
#2: van a játékban PVP is
2.
2.
JcGross
Egy co-op játékban most mégis kit zavar ez? Még ha competitive multiplayer lenne akkor csak-csak megérteném, hogy valaki sokkal erősebb az baj, de így nem értem kit érdekel. Különben is felesleges co-opban játszani ismeretlenekkel, mikor egyedül is ugyanolyan.
1.
1.
Darox
Valaki elmagyarázná mégis mit hackelnek meg a harcrendszeren és hogyan szabotálnak más playereket, mert a hírből nem derül ki.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...