2013-ban jöhet az Xbox TV?

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 22.
  • Pletyka
A hírek szerint set-top boxot épít a Microsoft, ami az Apple TV versenytársa lehet. A kütyü az új Xboxszal együtt érkezne, és inkább az egyszerűbb, casual játékokhoz biztosítana hozzáférést, egyébként a különböző TV-s és filmes szolgáltatások érhetők majd el általa.

A The Verge több forrásból származó értesülései szerint set-top boxot épít a Microsoft, úgy tudni: Redmondban olcsó alternatívát készítenének az Xbox konzolnak, amivel az alapvető szórakoztató tartalmakhoz férhetnek hozzá a felhasználók. A Microsoft így végső soron növelni tudná a jelenlétét a nappaliban, ez a törekvés már az Xbox 360-nál is megfigyelhető volt a részéről.

Hatékonyabb lehet, ha vállalat a jövőben valóban két kiszereléses stratégiát alkalmaz majd, és az újgenerációs Xbox mellett 2013 karácsonyán az Xbox TV is forgalomba kerül. A hírek szerint az eszközön a Windows 8 alapvető funkcióit tartalmazó operációs rendszer futna, és a TV-s és filmes szolgáltatások mellett inkább a casual játékosokat szolgálná ki - az összetettebb játékok megmaradnának a dedikált játékkonzolnak. A hardveres részletek egyelőre nem ismertek, a The Verge szerint azonban Microsoft "always on" eszközt építene, ami minimális idő alatt kapcsol és bootol be.

Úgy tudni, a következő Xbox mögött dolgozó alapvető technika rendkívül jól skálázható, a Microsoft célja, hogy minél több eszközben lehessen felhasználni. Ennek részeként készül az Xbox TV, de nem kizárt, hogy okostelefonokba, vagy akár TV-kbe is jut a hardverből.

A Microsoft szokásához híven nem cáfolta, de nem is erősítette meg a pletykákat.

11.
p3ti
#9: MS elmondta hogy ők már rég nem játszásra tervezik a boxot , hanem mulitmediacenternek , amin keresztül a TVtől kezdve , egészen a HD videók , zenék stb. lesznek elérhetőek . 10 Év múlva kifog halni az hogy egy konzol kizárólag játszásra fognak használni , sajnos , ezvan
10.
Freed
#5: Hááát...ha casual gamer vagy akkor csak tessék...olvasd már el hogy kiknek ajánlják, ember.
9.
A kovetkezo mi lesz?
Xbox 1080 ami konzol, set-tob boxal, mobillal, hutovel, fritozzel es mosogeppel egyben?
Mar igy is tobb funkcios. Konzol es kenyerpirito.
8.
Ez tok jo. Igy ha egy eszkoz kifexik minden nelkul marad az ember .
Plane ismerve a mikroszaftot. Akik meg az elektro kozepsuli 2. osztalyos tananyagaval a hodisszipacioval sincsennek tisztaban.Emlekezzunk a kenyerpiritokra amiket xbox 360-kent arultak vagy 2-3 evig.
Az otlet rossz...
7.
AkosTorok88
Ez nem nekünk szól ez az amcsiknak fontos nem kell magyarázni remélem
5.
bodortamas1
#2: Te nem vagy normális, ember :/
3.
Jared
Hát mondom én hogy lekéne cserélnem a ps-em egy box-ra
2.
Freed
De eléggé rossz...de min1 :-D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...