Mindenki Wii U-t akar karácsonyra

  • Írta: fojesz
  • 2012. november 22.
  • Biznisz
Link másolása
A dedikált konzolok között a Nintendo Wii U a leggyakoribb karácsonyi kívánság a Nielsen amerikai felmérése szerint, egyébként az iPad a legnépszerűbb mind a gyerekek, mind az idősebbek körében. Az Apple-termékek egyébként szokás szerint uralják a listát.

A Nielsen idén is elkészítette a Nagy Karácsonyi Kívánságlistát, elemzésében évről-évre arról kérdezi az amerikaiakat, hogy mit szeretnének a karácsonyfa alatt látni. Nos, az Apple-termékek, mint mindig, idén is népszerűek voltak, a dedikált konzolok között pedig az éppen most boltokba került Wii U szerepel legtöbbször a kívánságlistákon.

A 6-12 évesek között az iPadet a válaszadók 48 százaléka karikázta be a listán, a Wii U-ra 39 százalék volt kíváncsi; a harmadik helyen holtversenyben az iPod touch és az iPad mini áll. Érdekesség, hogy a PlayStation Vita viszonylag keveseket érdekel, még a PSP is több voksot kapott:

A 13 éven felüli válaszadók esetében arányában kevesebb szavazat született, ami aligha meglepő. A Wii U itt csak a negyedik lett 17 százalékkal, a dobogóra az iPad, a számítógép és a "tablet, ami nem iPad" állhatott fel. A játékkonzolok itt alapvetően hátrébb szorultak, előkelő helyen szerepel az okostévé és az e-könyv olvasó is. Az idősebbek körében a Nintendo DS látványosan kevesebb szavazatot kapott:

És a Te listád?

38.
38.
Norbiii
#37: Nekem nincsen listám,nekem még mindig jó a Wii. :D
37.
37.
LeonAran
Ez mar a legalja. Versenyzik a butasag az eloitelettel de egy orrhosszal a csocselek tudat gyoz. Ja es nem a cikre gondolok.
36.
36.
Sanyeszpaloc$
#35: kezdünk#
a gép már mást ír amit írok (t9-re álitott íróprogram)
35.
35.
Sanyeszpaloc$
Ez megy hogy hülye amerikaiak, fújj ők nem sony bácsinak áldoznak százezreket, szerintem nem rossz a wii u és csak annyit mondanék még, hogy a felmérések szerint kezdenek az amcsik iq szintjére csökkeni, és ez csak a "mindenki" átlaga és nem egy c- fajtájú Magyarországra betelepített, főként családipotlékkal táplálkozó cigóé (de mind tudjuk hogy ők rontják le az átlagunkat) mert ha az ő átlaga lenne le esnénk minuszba.

34.
34.
Gamelord
#33: Ja amúgy mindenki hülye, kivéve a magyarok.
33.
33.
csöszy
Vagy kamu vagy nem próbálták a PS Vitát én szülinapomra kaptam és már a welcom park bevezető programot is imádom(nincs hozzá játékom).De WII U????????Hülye amerikaiak!!!!!
32.
32.
trion96
#31: Az már úgy jó dolog :D
31.
31.
Jared
Ugy értem hogy a ps3-am mellé egy box-ot :D
30.
30.
Falcon
mi ez egy fizetett hirdetés? mert ezt el nem hiszem
28.
28.
Robben84
Én 12 évesen nem nagyon tudnék mit kezdeni egy ipad-el. Igaz még most se nagyon tudnám kihasználni, egyszerűen felesleges lenne nekem. Persze ettől még nagyon örülnék ha kapnék egyet. :D xd
27.
27.
trion96
#21: Amúgy ha 3d jobban jársza ps3-mal ;) Én meg 1 ac3 meg far cry 3 at szeretnék :D
26.
26.
Racsni1987
#23: ÉN is ezt gondolom. Vicc az egész!
25.
25.
strike19
Én karácsonyra havat szeretnék.Meg egy faxa játékot a konzolomhoz.
24.
24.
Hardy
WII U. buta amerikai pöcsök. :)))
23.
23.
Kumite
#18: Nem!
De ezt egy másik helyen jobban ki lehet beszélni, ez arra alkalmatlan ;)
22.
22.
benjo6
21.
21.
Jared
Hát én meg egy xbox-ot és egy 3d tv-t szeretnék :-)
19.
19.
samatagrav09
Ez a statisztika hogy megkérdeznek kb 100-200 embert nem ér sokat rá lehet jönni hogy melyik korosztály/kinézet mit akar jobban.
Én örülnék egy kurva nagy hónak :)
18.
18.
LeonAran
Akkor itt egyedul en veszek Wii U-t?
15.
15.
giga321
14.
14.
DON GONDOCS
#1: Ezaz legyen hó, legyen mit lapátolni :D akkor inkább virtuális hó dúrás
13.
13.
markoci555
a cím egy durva hiba mivel nem mindenki, pl én semmit nem akarok ami tárgy vagy ilyesmi, én eszmei dolgokat kívánok, amik közt ott van az is hogy az emberek ne ünnepeljék a karácsonyt és egyéb hülye ünnepeket, vagy ünnepeljék de ne vegyenek egymásnak lósz*rt se
12.
12.
br1Koo
#11: mivel az oldal főképp a játékos társadalommal foglalkozik, ezért a wii U van kiemelve. Amúgy nekem se kellene, inkább jönne ki a ps4 :D
11.
11.
Bred
Nem tudom...Nekem valamiért úgy tűnik mind 2 felmérésben iPad az első. Tehát az lenne a helyes cím hogy "Mindenki iPad-ot akar karácsonyra " :D
9.
9.
kivenoko
Jólvan Amerikai felmérés... ott a hülyeség mindig kelendőbb volt... nekem sem kéne a Wii és nem azért mert nem lenne rá pénzem, csak azzal a homokos kinézetével inkább adnám egy 7 éves kislánynak... Inkább box vagy ps3... vagy pár új cucc a gépbe :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...