The Last of Us - motion capture élesben

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 12.
  • Videó
Link másolása
A Naughty Dog nem aprózza el az élethűséget, hús-vér színészeket alkalmaz Joel és Tess életre keltéséhez. Ezúttal a kulisszák mögé tekintünk - megtudjuk, mitől olyan autentikus a mozgás és a mimika.

Joel és Tess megformálásáért Troy Baker és Annie Wersching, meg persze a Naugthy Dog profi mo-cap csapata felel. A múltheti VGA-trailer mindent ütött: nézzük meg, hogy a jeleneteket miként építette fel a gárda! A The Last of Us 2013 májusában jelenik meg PS3-ra.

19.
19.
MrBrooks
Én nagyon sajnálom a Naughty Dog-ot. Kitanulják a PS3 csínját bínyát, senki nem tud olyan minőségben programozni a gépre mint ők, erre a Sony elkaszálja az egész cell architektúrát. Bízom benne, hogy power pc alapon is ugyan ilyen jól megtanulnak kódolni,.. Hajrá Naughty dog!!!!
18.
18.
Caine
#8: Tuti hogy az utolsók egyike lesz és biztosan ütni fog nagyon!
17.
17.
LAZLOW20
#16:Én is PS3 tulaj vagyok,de az ilyen fanboy-októl min te rosszul vagyok.Az hogy jó a motion capture az nem a Sony konzoljának köszönhetö,Példának ott a L.A Noire(Igaz az nem Motion Capture-t használ)ami multiplatform lett ugye.Azért vannak ilyen jól kidolgozva az ilyen Exclusive Cimek(nem a motion capture re gondolok)mert a fejlesztö csapat már minden porcikáját ismeri az adott konzolnak,és ugyanúgy a gyengéit is.
16.
16.
cagiva1019
Erre 2 nagy szot lehet mondni:

AAAAAZZZZTTTTTAAAAAA QQQQRRRVVVVAAAAA!!!!!!!!

ismet egy ujj pelda miert is jobb a ps3 es ez meg csak a kezdet. nemsokara jon meg csomo ujj exclusive a god of warral uggyutt.
Az xbox elbujhat KEREM SZEPEN!
9.
9.
Kratos76
Ebben most mi a nagy csoda?! A századik game ami ezt a technologiát használja.
Persze jól néz ki meg minden,meg is fogom venni.
8.
8.
Quent1n
Kíváncsi vagyok ez lesz e az utolsó nagy dobás PS3-ra vagy még jön 1-2 komoly exkluzív. A művészeti megvalósítás már most igen meggyőző és a hangulat is megvan számomra. Csak jönne már :)
7.
7.
adam6751
#5: De mégis közelebb mint bármely más eddigi játék.
6.
6.
Tokodboy
Azért amikor a végén rákerül az utolsó layer is, akkor nagyon meggyőző.
5.
5.
traumraise
messze van az élethűtől
4.
4.
sebtapasz
3.
3.
randall13
Azért még van hova fejlődni szerencsére.
1.
1.
Andrew
Jó játék lesz az biztos!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...