Gears of War: Judgment - képek és videók

  • Írta: zoenn
  • 2012. december 13.
  • Videó
Link másolása
Négy játékmenet-felvételt és egy raklapnyi képet tett közzé az Epic Games a jövőre megjelenő Gears of War: Judgmentből. A single kampány mellett betekinthetünk a Free for All és az OverRun játékmódokba is.

A Gears of War: Judgment az eredeti trilógia prológusaként szolgál, s a már ismert arcok fiatalabb kiadása mellett egy sor új szereplőt is megismerhetünk a kampány során. Az új fegyverek és ellenségek mellett a többjátékos módra is rágyúrtak a People Can Fly emberei.


Kapunk egy teljesen friss, osztályalapú módot, mely hűen ötvözi a Horde és a Beast mód jellegzetességeit: ez lesz az OverRun, amely hatalmas népszerűségnek örvendhet. Mártózz meg az új látnivalókban! A játék márciusban érkezik Xbox 360-ra.

15.
15.
dzsiádzsó
Single nekem most nem jött át, egy monológ se, meg semmi, kb mintha multiztam volna. 4. bőr kicsit sok nekem, de az új kis snipe bejövős :) lehet azért meglessük, de igazából, egy újgenes reboot kéne a sorozatnak, Cliff B sem véletlen lépett le, ez nagyjából ennyi volt, és ki is fulladt :/ remélem 4-5 év múlva jön csak a kövi, és akkor visszahozza azt amit az 1 tudott anno akkor!
11.
11.
AIlspah
én még nem tudom.... nekem a 3 valahogy feelingesebb volt...ha megveszem ezt a játékot,mintha újra megvenném a 3.részt... de komolyan! még cod-ok között is nagyobb különbséget látok mint itt. Pedig én is imádom a sorozatot, biztos jó lesz a kampány... de hogy már megint zászlók meg medál meg onyx,meg sniper folyamatos lövő,meg shield shotgunnal... uncsi. legalábbis nekem. ez a pálya amit eddig mutattak közelébe nem ér az eddigi gears-es pályákhoz...
10.
10.
Scoo
Én is inkább afelé hajlok, hogy az exkluzivitás miatt nem adják ki más platformra. Az MS tuti csörgetett oda pénzt, hogy ez máshol ne jelenjen meg, és itt nem csak a PC-re, hanem a PS3-ra és a Wii-U-ra is gondolok.
Egyedül a PC only játékok fejlesztői nem kapnak pénzt, mivel nincs kitől kérniük :)
9.
9.
p3ti
#4: Első részt kiadták , csak aztán olyan rosszúl fogyott PCre , mivel szinte mindenki lewarezolta hogy az epic azt mondta : "ti nem veszitek , mi meg nem adunk ki nektk több részt" . Töményen ennyi történt . Szerintem az 1ik legjobb sorozat ebben a genben. Én tuti vevő leszek rá
8.
8.
Kratos76
Nekem valahogy sosem jött be ez a sorozat! Pedig nem egy részét megvettem,hogy majd most,de aztán továbbadtam rajta. Ettöl a GOW jó sorozat csak nem a számomra.
6.
6.
kharami
#4: Exkluzivitás!! Van ilyen! Ennek örülök az x360 tulaj kevésbé a pcs! Amikor meg dájábló 3 vagy sztár kráft akkor meg fordítva!
5.
5.
Novotsik
4.
4.
Lacek5
#1: en is igy vok..csak aztt nem ertem miert eri meg nem kiadni pc re is.
3.
3.
kharami
#1: Meg még ott a forza 4,RDR, Tekken stb stb!:) De tényleg egy kiváló sorozat, én pl élvezettel toltam végig mind a 3 részt!
2.
2.
Caine
Nagyon szerettem eddig is a Gears of War sorozatot úgyhogy tuti ez is meglesz!
1.
1.
Starkiller89
Ez brutális!! :D irigylem a x360 tulajokat! :D Egyetlen értelmes game a platformon :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...