Aliens: Colonial Marines - bővített trailer

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 8.
  • Videó
Link másolása
Mindössze négy nap van hátra az Aliens: Colonial Marines megjelenéséig, így felgyorsultak események a kedvcsinálókat tekintve. Ezúttal a korábban már látott Contact előzetes bővített változatával van dolgunk.

Az Aliens: Colonial Marines a jövő hét kedden lát napvilágot. 2008-ban jelentették be, ám csaknem öt évet kellett várnunk rá - vajon megérte? A bolygó neve: Halál nyomdokain haladó shooterben megismerhetjük a USS Sulaco katonáit, akik egy szimpla mentőakció keretében keresik fel az LV-426 planétát. Csakhogy elszabadul a pokol...

A zenét a Golden Globe-ra jelölt Clint Mansell szolgáltatja. A játék PC-re, Xbox 360-ra és PS3-ra február 12-én jelenik meg, míg Wii U-ra márciusban.

34.
34.
shatterhand
#33: nem lett fényes
(így akartam írni)
30.
30.
2pacal
#19: Akkor lépek az oldalról és nem is jövök vissza...:))))
A játék kábé a Doom BFG-al van egy szinten és még hangulata sincs...
29.
29.
28.
28.
shatterhand
#23: Ha így lenne nem olvasna az ember olyat,hogy olyan lett amilyen. De mielött félreértés lenne én ennek ellenére megveszem ,mert sose érdekel hogy húzzák le a neten. A legtöbb játék amit imádok mind olyan amit a warezhuszárok pénzkidobásnak tartanak. Nekem ez a grafika is tökéletesen megfelel. nextgen minőséget se keresek sehol mert nem érdekel az a része. Nem ájulok el, de nem is készültem rá. Játszani akarok vele és kész.

Csak pusztán arra reagáltam,hogy az 5-6éves fejlesztési idő többnyire(!) azt jelenti,hogy nem akar összeállni vmi vagy a játéknál vagy a csapatnál Ami meg megjelent és nagyon minőséget képviselnek azokra elég volt 2-3év is.
27.
27.
yulihuppy
Akit érdekel a GEARBOX.COM-on a játéknál van egy kb 1 órás videó a kampány első fél órája + a multi része vagy fél óra, bemutatja a fegyverek fejlesztését stb stb, nagyon cool !! A grafika valóban tré de bízom benne hogy a játék nem lesz pénzkidobás mert előrendeltem.A videót meg nézzétek meg, fasza!!
26.
26.
Mortis
Az Emlékek a Holdból...Az egyik legjobb filmzenének tartom, de ezen képsorokhoz nem passzol.
25.
25.
Hondoro
A Starcraft 2-ot 5 evig csinaltak? Szar lett? Azert mert ezt 6 eve jegyeztek be nem azt jelenti h folyamatosan 6 eve fejlesztik. Es ha igy is van akkor mivan? Hogy jon ez ide h szar lesz?
24.
24.
De csak egy korlátozott időn belül, ha valamit elhalasztgatnak, módosítják, átveszi más, kiruugjak az embereket, stb akkor nagy az esély rá h el lesz cseszve...na de elég ebből, elő van rendelve :-)
23.
23.
mrxten
#21: szerintem meg ez a téves elgondolás...
ekkora hülyeséget már régen hallottam
ezzel azt mondod, hogy minél tovább készítenek valamit, annál nagyobb az esély rá, hogy szar lesz
ez pont fordítva van, jó munkához idő kell
22.
22.
AIlspah
hát én is inkább a tesztekig várok rá, mint hogy előrendeljem. Ami már nem tetszik az a fegyvereknek a hangja... elég mű lett..
21.
21.
shatterhand
#13: Ez elég téves gondolat. Ahol 6évig fejlesztenek vmit abból jó nem sül ki. Kivéve talán a Borderlands. Na annak rohadt nagy mákja lett,de az is azért mert újraírták.
Ami sokáig készül ott gondok vannak és nem aprólékos kidolgozás.
20.
20.
névtelenség
#17: Na látod; éreztem én, hogy nem úgy gondolod (nem ennyire leegyszerűsítve). Azért is írtam, hogy "ebben a formában". Nem szoktál te ilyen szélsőséges kommenteket írni.

Bár tudom bárkivel megeshet bármikor...
19.
19.
KőbányaKispest
#16: Van egy fogadásom, hogy 8-8.9 között lesz itt.
18.
18.
xxxgamer4ever
Szerintem ez egy akciójáték volt mindig is, javítsatok ki ha tévedek...
Márpedig ha akció, akkor jöhet a hentelés, én nem is vártam sokkal többet, de azért egy elfogadható története ha lenne még, akkor nálam biztos helye lesz majd a játéknak! :)
17.
17.
DON GONDOCS
#15: A Batman egy jó példa arra hogy kell feléleszteni egy régi legendát, de ez nem mindenhol működik lásd az új TMNT. Az alien filmeket mint sci-fi mint horror műfaján belül is kivételesnek tartom (A kidolgozott világ és szereplők miatt is) Biztos úgy jött le az első kommentemből hogy a játék ellen vagyok, pedig nagyon is vártam mint akármelyik akció játék vagy film rajongó, csak nem győztek meg az eddig látottak, persze ettől még lehet egy jó játék. Biztos csak a rossz tapasztalatok beszélnek belőlem az AVP 2010 után, amit szintén nagyon vártam
16.
16.
2pacal
Pfffffffffffff!
Kapni fog itt vagy 6 pontot...Elég okádék lett! Mint fan vártam nagyon,de kábé a semmire...
15.
15.
névtelenség
#5: Cseréld ki az Alien-láz szót mondjuk batman lázra és az évet 90-re. Nos akkor ne legyen Batman film, mert az lecsengett a 90-es években?

Baromság!

Van egy alap univerzumunk, aminek egyik főeleme volt anno a nagybetűs hangulat. Ha az ott tapasztalt nyomasztó érzéseket el tudja juttatni az újoncokhoz, (és emellett felidézni a veteránoknak), akkor már bőven megérte összekalapálni a terméket. Plusz lehet, hogy újraindul az "élien láz", mint pár éve a batman legenda.

Persze okén rendben, te biztos pufogtatni szeretnél, mint a felhasználók 90%-a; de a rajongók akik xenomorfokkal álmodnak sokkal inkább vágynak arra hogy egy főfogásnak kárhoztatott tengerészgyalogos bőrében parázhassanak, mint anno a kedvenceik a vásznon. Ennyi...

De olvasd el újból a hozzászólásod, és vizsgáld meg objektíven. Olyan nyers-formában, ahogy odavetetted igen is demagóg blődség. Nem csak ezzel a játékkal kapcsolatban, nem csak az Alien univerzummal kapcsolatban...
14.
14.
DON GONDOCS
#10: A Grafikával nekem nincs is semmi bajom, sőt illik a játékhoz. kifejezetten jól kivitelezték a pályákat és az alieneket. Nemúgy mint az AVP 2010-ben ahol khm a kivaxolt idegenek úgy táncoltak feléd mint a reumás veszett borzok.
13.
13.
mrxten
6 év fejlesztés után az ember nem alaptalanul várja el a maximálist szerintem
ennek tükrében fogok játszani vele ha majd megjelenik pc -re
10.
10.
shatterhand
#7: Asszem 5évig készült és egyik videón se ájultam el a gameplaytől. És mivel tudom,hogy nem egy szépség nem is lesz számomra meglepetés.
Ellenben az Aliens világát játszani akarom. Meg hát a codot se a grafika miatt veszik. Vagyis elég ott is a minimum.
8.
8.
Sethiran
#7: Egyetértek, ráadásul ettől a videótól sem lett több kedvem hozzá. Agyatlan hentelés. És a zene sem illik hozzá.
7.
7.
DON GONDOCS
#6: Ezt kifejtenéd?
A sok éves csúszás nem tesz jót egy játéknak sem és a játék célközönsége is elfordult tőle.
6.
6.
névtelenség
#5: Ez így ebben a formában oltári nagy blődség...
5.
5.
DON GONDOCS
#4: De valószínű megfog ismétlődni. Miért is? Mert már régen lecsengett az alien láz, akik régen szerettték az alien filmeket és az avp játéokat. mamár nem biztos hogy lázba hozza őket ez a játék. Régen énis örültem volna egy ilyen játéknak, demár csak legyinek rá.
4.
4.
kivenoko
#3: Ennyi idő és hájpolás után nehéz lesz elvárások nélkül leülni elé. Főleg ha Gearbox játékról van szó. Remélem nem ismétlődik meg a DNF féle bukó...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...