PC-re is megjelenik a Brütal Legend

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 14.
  • Bejelentés
Link másolása
Tim Schafer csapata, a Double Fine bejelentette, hogy csaknem négy évvel a konzolos premier után számítógépeken is tiszteletét teszi a Brütal Legend. A multiplayer bétára már csatlakozhatunk.

A Brütal Legend 2009 őszén jelent meg konzolokon, s most a Double Fine bejelentette, hogy a PC-sek sem maradnak ki a metállemez-borítók fantasy világába elkalauzoló sandbox játékból. A Jack Black nevével fémjelzett őrült alkotás már előrendelhető a Steamen, 14,99 dollárért - ráadásul 25 százalékkal olcsóbban megkapjuk, ha már most bizalmat szavazunk a játéknak.

Ezzel még nincs vége az extrák sorának, a PC-s grafika természetesen sokkal látványosabb lesz, mint a konzolos: részletesebb textúráknak és magasabb felbontásnak örülhetünk. Ha előrendeljük a játékot, már most csatlakozhatunk a multiplayer bétateszthez és két exkluzív Team Fortress 2-tételt is zsákmányolhatunk: Eddie Riggs haját és Clementine gitárját.


A játék bohém atyja úgy nyilatkozott, hogy a Brütal Legenddel "a világ környezetének metálos telítettsége vészesen magas szintre ugrik", ezért is szánják a bétát kizárólag az előrendelőknek. Megjelenési dátum később. Köszönjük, HellaJay!

11.
11.
Extol
Tesóm tolta régebben mondta hogy fasza, én tudtam hogy lesz PC-re csak idő kérdése. Igazam lett! Kíváncsi vagyok a Black Metal-os, Doom és Viking-es tartalomra.
10.
10.
DON GONDOCS
Először a viking BA most ez. Valamit jól csinálnak
9.
9.
wolfwarrior
EZAZ tudtam reménykedtem és vártam és most már megjelenik PC-re is többé nem kell utálnom a X-box mert csak azon lehetett volna megszerezni (na meg ps3-ra de azzal nem törődök).
8.
8.
Mortician
Zseniális játék volt a hibái ellenére is. Egy folytatásnak tudnék örülni, bármilyen kicsi is rá az esély, hogy valaha elkészül.
7.
7.
Raatkainen
6.
6.
spikee576
egyszeri végigvitelre jó de ennyi,újrajátszásra nem ösztönöz azér nemvolt ez annyira jó hogy hasra keljen esni tőle.
5.
5.
zsoze
nagy gamma volt 2xis kitoltam válltozatos helyszínek a sztori óriási és a stratégiai küldik sem olyan gyöngék a világ pedig eszméletlen PC-srk ki ne hagyják :D
4.
4.
cue_ask
Eszméletlen jó a körítés (szinkron - zene - a hülyeség hangulata), de a játék maga már négy évvel ezelőtt is idejét múlt volt. Nagyon szerettem volna szeretni, de többszöri próbálkozás után feladtam.
Nem lesz sikeres.
3.
3.
jah én azt hittem anno ez megjelent pc-re is :D
2.
2.
Scoo
Nem volt olyan nagy szám a játék, viszont überbrutál a soundtrackje. Eszméletlen mennyi jó rock, metál és hasonló stílusú szám van benne. Szerencsére ezeket külön meg lehet hallgatni, szépen listába vannak szedve a játékon belül.
1.
1.
keiji maeda
jópofa játék volt :) de engem valahogy nem kötött le , kábé 2 órát tudtam nyúzni csak és adios
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...