DayZ - minden héten új tartalom érkezik

  • Írta: zoenn
  • 2013. február 18.
  • Hír
Link másolása
A DayZ vezető tervezője, Dean “Rocket” Hall letette a nagy esküt, hogy a zombis címükhöz minden héten új tartalmat tölthetünk le, ráadásul ingyen. A fejlesztők nem hisznek a fizetős DLC-modellben.

Dean “Rocket” Hall azt írja a játék fejlesztői blogján, hogy a DayZ új inventory-rendszere azt jeleni, hogy minden egyes fegyvert a semmiből kellett megépíteni, nagy részletességgel. Így aztán a megjelenés napján kevesebb mordály üti a markunkat, de utána folyamatosan érkeznek majd az új fegyverek és egyéb tárgyak.

A csapat több száz ruhát tervezett a DayZ-hez, és minden héten újakat tesznek elérhetővé. Az ételek és italok listája terebélyes, ahogyan az egyéb cuccoké is, de azokat sem tartják vissza a rajongók elől. Követendő példa lehetne a nagy kiadók előtt!

A designer leszögezte, hogy a DayZ esetében az ingyenes és szabadon hozzáférhető tartalmak mellett tették le a voksukat, a fizetős DLC-k ötletét elvetették. Sőt mi több, Hall megerősítette, hogy készíthetünk privát szervert is, de csak a standalone csomag megjelenése után. A csapatunk tagjainak kommunikációját pedig egy beépített rádiórendszer segíti majd.

A megjelenés 2013 folyamán várható PC-re,

25.
25.
aron_m
#19: Arra utalhatsz csak sajnos egy igen nagy hazugság. Lehet hogy ezt állították de ebből semmi nem valósult meg. Tisztán látszik hogy minél több pénz ki akarnak húzni belőle mielőtt az egész befullad. Pedig az alap jó volt, kár hogy nincs eszük hozzá hogy ennél többet is el lehessen mondani róla.
24.
24.
Lauditore
#22: Én a kijövetel óta minden egyes nap játszok vele, és napról napra fejlődik. A dayz meg csak egy mod ha már itt tartunk. Jó azt nem vonom kétségbe hogy ez a standalon hatalmas lesz, de megvillantja még a fogát a WarZ .
23.
23.
goblinfing
#22: Elég ha BoreZ-re rákeressel a neten.
22.
22.
goblinfing
#19: A WarZ 1 kalap trágya ami DayZ akar lenni. A fejlesztők olyan dolgokat műveltek ami szimpla scam szóval kösz elég volt a beta..
21.
21.
tupaccc
18. most már inkább mosolygok rajta :-D Feljövök az oldalra, nézem az legfrissebb hozzászólások listáját, és ezt látom LOL:

http://img7.imageshack.us/img7/3641/nvtelenno.jpg
20.
20.
DevilGamer
19.
19.
Lauditore
#17: Arra akartam utalni, amit sajnos ti nem tudhattok, hogy a WarZ volt az első játék ami úgy adta magát, hogy minden héten új tárgyak,funkciók és mappok mégpedig ingyen. Erre jött ugye a sok értelmes hozzászólás( olyanoktól akik egy percet nem játszottak a WarZ-vel, hogy mennyire lemásolta a DayZ-t. Erre reagáltam, hogy mégis kinek a jó édes k*rva anyját(természetesen a játékfejlesztőkre és módszereikre gondolok).
18.
18.
goblinfing
#12: Nagyon unatkozol öcsém ha ekkora faszságon kiakadsz..
17.
17.
goblinfing
#16: Nem értem a hozzászólásod.
16.
16.
Lauditore
" Dean “Rocket” Hall letette a nagy esküt, hogy a zombis címükhöz minden héten új tartalmat tölthetünk le, ráadásul ingyen." Nah ki lop kitől kedves DAYZ????
15.
15.
#14: tudom, de mostanában sokat veszekszünk, nem vagyunk olyan jóban, mint régen, amikor még nem volt ilyen nagy arca. és és és fura lenne beszélni vele, nem nagyon szeretnék :(
14.
14.
robogo98
a google tényleg a barátod
13.
13.
on: tudom, google a barátom, de ez a játék akkor tkp a most kint levő Arma II mod DayZ felturbózott, standalone változata, szebb grafikával és több cuccal?
12.
12.
tupaccc
11. Itt mindenkit mást zavar, miközben más szerint az illető ártatlan – pl. számomra a tesztelések rendben vannak, mert végre valakik mernek szubjektív teszteket írni, másoknak ez zavarja a csőrét. Sokak sírnak a szerkesztés gomb véget. Szerintem meg pont rendben van így, pl.: egy-egy vita során hülyére szerkesztenék egyesek – utólag – a hozzászólásaikat, csak nehogy bannolják őket. A végeredmény utólag egy kaotikus összkép lenne.

Nekem ez a fajta viselkedés a gyengepontom, mert ez is a trollkodás egy bizonyos formája. Semmi építő jellege nincs. Az ember feljön hír mellett hozzászólásokat olvasni, de az ő neve mindig ott figurál egy értelmetlen hozzászólással. Bocsánat, hogy engem zavar, ha valakinek gondjai vannak az IQ szintjével. Viszont többet már tényleg nem fogok sírni miatta. Viszont megnyugtat, hogy a napokban több helyen olvastam rá panaszt, szóval nem vagyok egyedül:

http://gamekapocs.hu/hir/33107/destiny_bemutatkozott_a_bungie_uj_jateka

PS: bocs a sokk offért, ezzel le is álltam
11.
11.
Hubert Cumberdale
#9: Ez egy nagyon szar hasonlat. Ha ő a ház elé szarik, akkor mi telehányjuk az utcát ennyi erővel és még fel is háborodunk, hogy nem tudunk hova hányni egy darab szartól. Senkinek nem szól be, senkit nem piszkál. A hozzászólásának több köze van a cikkhez, mint kettőnk hozzászólásainak összesen. (csak ha ezt a hírt nézzük) Az, hogy miért csinálja, az az ő dolga. Engem az a lista nem érdekel. Itt meg ráhagytam egy idegen bevédését. Ez a GK, még abba is bele tudtok kötni, aki semmit nem csinál...
10.
10.
n.arni93
#5: De szerencsére van akiket ez a "betegség" zavar, így ők is bátran hozzá tudnak szólni a bejegyzéshez.
9.
9.
tupaccc
7. hogy is magyarázzam... Mondjuk ha valaki a házam elé szarik(depresszió), az nem zavar, mert az utcán van már(GK). Szóval nem az én birtokom(GK), ezért kedves egészségére(depresszió), mert megtudok anélkül élni(tupaccc, és a többiek), hogy zavarna. Viszont ha ezt megteszi minden nap(depresszió), az már picit zavaró(tupaccc, és a többiek). :-D
8.
8.
aron_m
#5: Téged miért zavar hogy ő akar lenni a legaktívabb? Vagy az hogy így reagálsz erre ugyancsak egy betegség?
"de odaröffentek egy-két szavat" "odaírok egy-egy szavat"
Bár az övé se volt tökéletes a te hozzászólásod ezek miatt sokkal inkább bántja az ember szemét, mint az 1-2 szavas kommentek.
6.
6.
mestermagyar
#5: A neve is azt mutatja. :D
5.
5.
tupaccc
2. a minap valaki nagyon jól megírta – posthunter. Leszarom, a hírt, de odaröffentek egy-két szavat (jó, király, tetszik, nagyon jó stb), hogy az összesítésben a legaktívabb felhasználó legyek az oldalon:

http://gamekapocs.hu/tagok

Ez egy betegség, mint az achievement hajcsárok. Nincs értelme, mert az egymondatos blog se blog, az egymondatos teszt se teszt, szóval az ilyen semmitmondó hozzászólások is szerintem ide tartoznak. Ha itt-ott előfordul, az ok, szűkszavú az illető, de a tény, hogy minden rohadt hírhez odaírok egy-egy szavat, na az már betegség.
4.
4.
HerodPK
Remélem sokkal jobb lessz mint a warZ. Kiadás ota reménykedtem benne de semmi. Megtartják majd a jármuveket? Jo lenne kocsikázni is. Mert a warz ba csak a lábad van, persze nem azt mondom hogy rocsderbizzen a szerver csak itt Ott legyek pár Ami még müködik:
3.
3.
Hubert Cumberdale
#2: Mert nem kommunikálásra használja a kommentjeit, hanem arra, amire való és csak a véleményét írja le az adott cikkről röviden és egyszerűen?
2.
2.
tupaccc
1. fárasztó vagy már nagyon…
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...