Saints Row 4 - a hónap végén mutathatják be

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 3.
  • Pletyka
Link másolása
Kötelező jelleggel álljon itt vasárnapra egy bejelentést beharangozó bejelentés - vagy legalábbis valami olyasmi. A várakozások szerint a március végi PAX East falai között mutatkozhat be a Saints Row 4.

Mint ismert, a Deep Silver anyavállalata, a Koch Media vásárolta fel a Volitiont és a Saints Row-sorozatot a csődbe ment THQ-tól, és nagyon úgy fest, hogy a kiadó március végén bemutathatja a már THQ-s időkben is fejlesztés alatt álló Saints Row 4-et.

A Deep Silver marketinges lánya a Twitteren üzent a sajtónak, mint mondta, "ott akarunk majd lenni a PAX Easten, máskülönben valami hatalmasról fogunk lemaradni". Noha több konkrétumot nem árult el, a találgatások szerint egyértelműen Saints Row 4-bejelentés van kilátásban.

Noha a PAX East nem egy E3 vagy Gamescom, és így kevésbé figyel rá a média, a korábbi pletykák szerint a Koch Media megelőzné a GTA V megjelenését, és már augusztusban kiadná a Saints Row: The Third utolsó kiegészítőjéből teljes értékű folytatássá előlépett negyedik részt.

Ha ez tényleg így van, az idő szűkössége miatt minden létező alkalmat meg kell ragadnia a srácoknak ahhoz, hogy mutogassák a játékot. A PAX East egyébként március 22. és március 24. között lesz Bostonban.

13.
13.
samatagrav09
Nagyon jó játék volt a 3 jöhet a 4 csak legyen legalább ennyire beteg vagy betegebb XD
12.
12.
Neurotic
A 3 elborult, de a pvp multi nagyon hiányzik belőle. Ha a 4-ben lesz akkor ha nem is kiadáskor, de később beruházok rá.
11.
11.
shatterhand
A videók miatt vettem meg a 3.at. Nem vagyok egy grafbuzi, de olyan szinten kidolgozatlan volt még mindig konzolon,hogy nem tudtam figyelni a játékra. Elfogadom a beteg világát (ezért is vettem meg), gta4 már unalmas is volt, de amikor átmentem a fél városon ugyanaz a gyér megvalósítás várt mint a 2.ban: 5-6 autó egyszerre a képernyőn, kartondobozból mindegyik, meg a környezet is csak minimálisan lett szép.

Ha el tudnám ezektől vonatkoztatni magam rohad jó játék lenne, mert olyan pillanatok voltak,hogy csak kapkodtam a fejem miafa. történik. Lehet pc-n jobb a helyzet.
10.
10.
shooter1234
Ez jó hír, remélem hogy a 4et mutatják be! :)

4# Üdv köztünk, ha teheted akkor próbáld ki a 3 -at mert az sokkal jobb (irányításról nem is beszélve).
9.
9.
p3ti
Én jobban szerettem a Saint's Row 3mat mint a GTA4et, egyszerűen nem vette magát komolyan, és ezért imádtam :) Nekem jöhet a 4. része!
7.
7.
DON GONDOCS
Piros betűs ünnepnap! A Saints row 3 magasan az egyik legjobb sandbox akció játék.
6.
6.
giga321
#4: 3 nagyon beteg de nagyon jó lett. btw üdv az oldalon.
5.
5.
xinosz
Nekm is a The Third volt az első Saints Row játékom, de nagyon bejött szal várom nagyon a 4-et! Remélem az új feljelsztőcsapat nem viszi el a játékot más irányba és megmarad az észnélküli baromkodás!

#rovoo: tessék lejátszani a 3-ast, nem fogsz csalódni! ;)
4.
4.
Hali mindenkinek! :D most regisztráltam, bár már pár éve nyomon követem az oldalt :)
én csak a saints row 2-vel próbálkoztam meg úgy vagy ötször (legutóbb pont tegnap :D ), de szinte mindig max fél órát bírtam ki a játékban, mert a kocsik irányítása annyira elveszi az egész játéktól a kedvem... teljességgel irányíthatatlan, ami számomra elég komoly élményromboló. de majd kipróbálom egyszer a hármat és megnézem, hogy mennyit fejlődtek ezen a téren :D
3.
3.
bodortamas1
A The third nagyon bejött nekem (habár az volt az egyetlen saints row, amivel játszottam) kíváncsian várom a további híreket a 4. részről!
1.
1.
giga321
Ha tényleg jön a folytatás engem érdekel :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...