Kiválogatja a Sony a PlayStation-játékosok krémjét

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 17.
  • Pletyka
Link másolása
Egy kiszivárgott e-mail szerint a Sony új programot indít, amiben a főszerepet a PlayStation-játékosok "felső 1 százaléka" kapja. Hogy mi lesz a lényege, nem tudjuk, azt lehet csak sejteni, hogy ki kerülhet be ide.

Az IGN egyik olvasója olyan e-mailt kapott a Sonytól, amiben a cég a PlayStation MPVs nevű kezdeményezésről informálja. A levél tanúsága szerint csak az kapott ilyen üzenetet, aki a PlayStation-közösség "felső 1 százalékát képviseli", illetve "elképesztő trófea- és játékgyűjteménye van".

A Sony szerint PlayStation MPV az, aki mindent tud a PlayStationről, fontos és befolyásos tagja a "PlayStation Nemzetnek", emellett segít más játékosoknak a statisztikáik javításában, online eseményeket szervez, végigjátszásokat ír, blogol és fórumozik.

A levél nem részletezi, hogy miről szól a kezdeményezés, az biztos, hogy a játékosoknak még a fentiek mellett is külön kell jelentkezniük, ami során válaszolniuk kell egy sor kérdésre többek között a játékos szokásaikkal is kapcsolatban. Ezután a Sony egyenként értékeli a jelentkezőket, és 4-6 hét múlva jelez vissza.

Személy szerint több mindent el tudok képzelni egy ilyen program alatt. Elképzelhető, hogy a Sony afféle jutalomnak szánja az MVP titulust, lehet, hogy ezekre a játékosokra véleményvezérként tekint, akiket rendszeresen kikérdezne a fejlesztéseivel kapcsolatban, sőt a nyíltan közösségi vizek felé evező PlayStation 4 kapcsán is kiemelt feladatot szánhat nekik.

Meglátjuk, a teljes levelet mindenesetre itt olvashatjátok el.

35.
35.
Jinbobo
#30: :D összesen van neki 11000 + egynéhány trófeája, és ebben van 157 platkó...
Jó magamnak ma lett meg a 2200-dik trófeám, és bár ez már nem tekinthető kevésnek, a 20000-es trófeások számíthatnak a Sonytól elismerésre.
De mint írtam, ezt a hatalmas számot az esetek többségében több játékos csinálja egy profilon belül. Persze biztos vannak full kockák, akik segítség nélkül érnek el ennyit. Hát azokat már tényleg nem sok napfény érheti:)
34.
34.
Sir-Vival
Szerintem a PS4 "besegítős" megmutatós fícsöréhez van köze: Mondjuk ezek a srácok amolyan online gyűjtőhelyként, szervezőként funkcionálnak majd a közösségben. Segítik az érdeklődőket, akár játéktippeket is mutatnak, és ezért cserébe mondjuk korlátlan Plus tagságot kapnak.
Ha sokan negatívan értékelik őket, akkor el is veszíthetik ezt a státuszt. Magam is tudom, hogy akár egyetlen ember mekkora heppeningeket tud összehozni ha kellőképpen lelkes.
32.
32.
cervezas90
#5: De hülye vagy:D Jót röhögtem.Amúgy én meg azt sem tudom,hogy néz ki egy platina,és nem is érdekel.Simán csak játszok,ennyi.Ja, és aranyom sincs,de azt is leszarom.Tehát én várhatom a meghívót:)
31.
31.
attilag78
#30: Na igen, erto olvasas vs en: 1:0,,, keveset aludtam a heten, nem olvastam rendesen a 25-os kommentet, mea culpa
30.
30.
attilag78
#28: Erto olvasas vs. Mc_Halasztlak: 1:0. Idezet a 24-es kommentbol: "157platinája van, és 11000trófeája" Bocsi, de ezt nem hagyhattam ki :)
29.
29.
Jinbobo
#25: Na igen, igazad van. Én is csak azon játékokat platinázom ki, melyek tényleg elvarázsoltak! Van olyan játékom is, amit egyszer végigvittem, de többet nem állnék neki, ezekben kb 20-30%os véletlen kiesett trofi van.
Nyílván, akinek 10-20 ezer trófeája van, hát azoknak rengeteg szabadidejük van. Teszem hozzá, vannak akik összejátszanak, vagyis ketten vagy hárman visznek egy profilt. Ez enyhe csalás pedig.
28.
28.
Mc_Halasztlak
#27: lehetséges de elírta :D
27.
27.
Jinbobo
#26: bizonyára az össz trofiszámra gondolt:)
26.
26.
Mc_Halasztlak
#25: 10 ezer platina az képtelenség. 1 játékban van 1 platina és 10 ezer játék nincs PS3 ra.
25.
25.
JacoB
#24: nem rég néztem ezt a trófea ranglistát, ha jól emlékszek kb 10en vannak level 100-ason , van vagy 10ezer Platinájuk. :/ Én ezeket az embereket csak sajnálni tudom. Egyszerűen nincs életük, egész napjuk azzal megy el,hogy nyomogatják a joystickot :/
24.
24.
Jinbobo
Én rendesen gyűjtögetem a trofikat, már van 21 platina is! Szerintem rendesen ki lehet vesézni velük a játékot! Ezáltal hónapokig leköthet egy olyan játék, ami egy casual játékost, max pár hétig...
Van olyan emberke a barátlistámon, akinek már 157platinája van, és 11000trófeája...
23.
23.
Henry82
Csak nehogy azt gondolják az ilyen emberek, hogy ez a cím a való életben is számít valamit, lát az utcán egy balesetet, egyből odaszalad intézkedni: mindenki nyugodjon meg, átveszem az irányítást, PlayStation MPV vagyok, láttam ilyet milliót a GTA VI-ben, sőt a Far Cry 3-ból azt is tudom, hogy kell a sérüléseket gyógyítani! :))
22.
22.
JacoB
ez a trófea gyűjtés engem se tud lekötni . Nem látom benne az értelmét,legalább belehetne váltani őket valami jó cuccokra ,az úgy király lenne:)
21.
21.
kanos005
#5: Hát igeen :D le azzokal kinek gépén egy x van az x olyan mint a Dávid csillag
20.
20.
SWBF2
#5: Ez a topkommentek összeállításban benne kell, hogy legyen :D Xbox holokauszt :D
19.
19.
Skyer
#5: Hónap kommentje! :D
17.
17.
unrealnoise
#7: Engem sem különösebben érdekelnek a trófeák. A multi a legtöbb játéknál meg nem is az igazi, vagy pont az a jobb, de nem fogok azért multizni, hogy meglegyen még pár trófea onnan is. Plusz FIFA-zni sem fogok olyan módokban, ami nem nagyon köt le vagy érdekel, de hát ez van.

Tegnap fejeztem be az uncharted második részét HARD szinten, aztán összejött annyi trófea amennyi. Most ahhoz, hogy a maradék is meglegyen, végig kéne vinnem mégegyszer a játékot, vagy legalábbis egy ideig, és pl. főleg olyan fegyvereket kéne használnom, amit eddig nem nagyon hazsnáltam, hogy azokért is meglegyen a cucc... grr.

mindegy, adják, de én inkább játszok mással, ha már ki van végezve egy játék. Autós és sportjátékok más kategóriát képviselnek, aztokban mindig lehet kihívást találni... :)
15.
15.
audio_assassin
vagy csak szimplán arról van szó, hogy ne full üresen induljanak a social media szogáltatások (itt főleg a streaming-re kell gondolni), és keresik azokat, akik vállalják, hogy featured playerek (streamer) legyenek a kezdetektől fogva, hogy ne akarják az embereket egyből elfelejteni ezt a szolgáltatást
14.
14.
DevilGamer
Kapnak egy PS4-et, szerintem. :)
13.
13.
szogyenyi
#7: Főleg úgy, hogy olyanokat tesznek bele, mint: Hosztolj szervert 48 órán keresztül, nyerj meg 100 meccset, ölj meg 10001 ellenfelet...
12.
12.
Kenny88
Atyagatya! Elég kemény agymenések mennek itt a kommentek között:) Milyen árjákról beszéltek???

Ahogy Fojesz is írja, valószínű, hogy erre a tényleg HC játékosbázisra szeretne építeni a PS, legalábbis ami a fejlesztéseket illeti. Gondolom prémium hozzáférés tartalmakhoz, zárt bétákhoz, stb. Amíg a sok vérpisti fizet a PS PLUS tagságért, ennek a társaságnak talán automatikusan megadatik, ha már ennyire fanatikusan tolják. Ebben az ég világon semmi helytelen nincs. Minden magára valamit adó cég jutalmazza a hűséges vásárlóit.
11.
11.
Jared
Nekem van egy platinum trófeám az FC3-ból :-)
10.
10.
Jared
Hakoom tuti ki lesz válogatva a 80 valahányas szintjével
9.
9.
mestermagyar
#8: Igen, a trófeákat csupán arra valók, hogy 1.dicsekedj vele, 2. ne kelljen különpályákat programozniuk az élmény fenntartáshoz a készítőknek.
8.
8.
shatterhand
#6: '97 óta nyomom a ps-t és megvan mindhárom generáció
de egy trófea se érdekelt, mert értelmetlen baromság az egész: ki segít kiszedni ezt és ezt? meghívlak saját szobába/versenyre és hagyd hogy nyerjek vagy beléddobjam a kést
na ennek meg a trófeák 99%-nak semmi köze nincs a játékélményhez vagy amihez ezt kutalűlták

a multos trófeáknak meg pláne
főleg mikor olyanhoz adják ki aminek a multija jó esetben kihúzza 1 hónapig, azt utána üres mint a sivatag
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...