GDC 2013: DARK-előzetes a konferenciáról

  • Írta: fojesz
  • 2013. március 27.
  • Videó
Link másolása
A GDC-re időzítette a Kalypso is a DARK legújabb előzetesét, a kifejezetten gameplay jelenetekre koncentráló trailerben minden előkerül, ami a nyáron megjelenő játék alappillére lesz.

A DARK története szerint Eric Bane nyomozásba kezd, hogy kiderítse, kik változtatták vámpírrá. Vérszívóként viszont nem az a Rambo-típus, inkább a sötétben lopakodva, hátulról kapja el a rosszarcúakat. A cel-shaded grafika mellett említésre méltó, hogy a játék masszív szerepjátékos beütéssel is bír - ebből egy kevés ízelítőt az alábbi trailer is ad.

A DARK nyáron jelenik meg PC-re és Xbox 360-ra. Köszi, ArrowCross!

11.
11.
felegyi
Nem most jelentették be... csak utólag tették bele a C.S.-t, de így belegondolva érthető, már akkor sem volt valami jó látványilag... de mégis mutat olyat amiért érdekel!
8.
8.
Hondoro
Nem szoktam fikazni egy jatekot a kiprobalasa nelkul de sztem ez grafikailag nagyon elavult, es sztem nagyon hamar unalomba fog fulladni. De ne legyen igazam
7.
7.
p3ti
Olyan mint egy Arcade játék... ennél kicsit több kell hogy el adjanak mostanság egy játékot :\
6.
6.
savior10
Teleportálás,telekinézis,igazi vérszomjas vámpírok,lopakodás,bunyó és cell-shaded grafika.Ezek a játékfejlesztők mászkálnak az álmaimban vagy mi a szösz?!
3.
3.
Macccy
Most játszottam végig a DARKNESS II -t és amíg annál el voltam képedve mennyire tökéletesen alkalmazták a képregények stílusát és a cell-shading effektet a grafikusok ... addig ennél - a videó alapján legalábbis - nem nagyon érzem azt a művészi megvalósítást.

De lehet élőben más ...
2.
2.
giga321
Egyre jobban tetszik és várom.
1.
1.
Caine
Ez kicsit alulmúlja a várakozásomat!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...