Fast & Furious: Showdown - az első képek

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 5.
  • Képek
Link másolása
Az Activision megerősítette, hogy készül a Fast & Furious: Showdown, amely szorosan a legfrissebb mozifilm nyomvonalán halad. A cím májusban jelenik meg PS3-ra és Xbox 360-ra.

Június elején kerül mozikba a Fast & Furious 6, melyben Vin Diesel ismét összeboronálja a régi brigádot, hogy egy agyatlan akciófilmben tomboljanak a hormonok és a lóerők. Az Activision jóvoltából nem maradunk játékadaptáció nélkül, a korábbi pletykáknak megfelelően tényleg készül a Fast & Furious: Showdown.

Az Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra érkező címben természetesen a versenyzésé lesz a főszerep, ám a siker érdekében többféle szerepkört is betölthetünk: lehetünk szimpla sofőrök, fegyveresek, taktikusak vagy vakmerőek. A legdurvább négykerekűeket irányíthatjuk a világ számos pontján, egyedi verdákat építhetünk, és tuningolhatunk a jobb teljesítmény érdekében.

A küldetések változatosnak ígérkeznek, eltéríthetünk kamionokat, üldözhetünk vagy menekülhetünk - szóval minden olyan finomság előkerül, ami a mozifilmeket is naggyá tette. Mindenre a koronát a kétfős kooperatív mód és az online ranglistával felvértezett Challenge mód teszi fel.

A Fast & Furious: Showdown május 22-én jelenik meg, két héttel az új mozifilm előtt, fentebb megtalálod az első screenshotokat. Nos, a látvány nem a játék erősségei közé tartozik - ezt már most kijelenthetjük.

18.
18.
papailajos
17.
17.
GodGamer
Az 1. kép szép, a többi mintha PS2-ről mászott volna elő.
16.
16.
hunpaki
mi ez a screen shot valami ps 1 es játékbol van?forza 4 forza horizon need for speed most wanted reeboot után mit szeretnének ezzel a nagy rakás szarral kezdeni hasonlit a gta san andreashoz a grafikája :D
15.
15.
NemTudomMiLegyen
De a filmet a látvány adja el basszus, akkor nem kéne itt is valami ahhoz méltó dologgal előállni? Nem azt mondom olyan szintű legyen, de ez nem, hogy 2013-ben, de 2010-ben is rondának számított. Talán kicsit túlzás, de annyira azért mégsem.
14.
14.
Dízel
de te persze tudod dokopas hogy mi a dörgés mi? te vagy itt a legnagyobb fő megmondó emberke. Azt mond mindenki amit akar, csak az admin szabhatja meg mik a határok és lassan te a határon túl leszel kisember.
12.
12.
dvs00
Ez milyen kibaszott kurva szar bazmeg...
11.
11.
KeXxX
Az utolsó kép mintha ha 5.rész végéből lenne :D Vagy az összes abból van? Egyébként szebbet szarok.
10.
10.
ultra pc
8.
8.
KőbányaKispest
7.
7.
Caine
Ezek képek kicsit viccesek!
6.
6.
Dízel
uristen ez megint egy összegyurmázott műanyag igénytelen fos lesz. ilyeneket tényleg KI VESZI MEG?
5.
5.
ichigo477
the wheelman szagot érzek
4.
4.
Rakottkrumpli
Ohh, még egy mestermű a walking dead után? Acti pls!
3.
3.
Donpedro
Lehet rosszul emlékszek, de a THQ halálát véletlen nem a liszenszelt játékok (meg a uDraw) okozta elsősorban? Just sayin'
2.
2.
Csoola
Activison, film licensz alapján készülő játék, gagyi képek ->egy rakás szar lesz, előre tudhatja mindenki.
1.
1.
Yanez
A látvány tényleg gáz, de nem halálos. A recept egy jó játékhoz megvan. De könnyen elcseszhetik a rossz filinggel és a rövid szavatossággal. Hátha mégis kapunk valami játszhatót, de a fülem mülére fogadok, hogy nem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...