Endless Summer - még egy horror a Bethesdától?

  • Írta: zoenn
  • 2013. április 23.
  • Hír
Link másolása
Az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hivatal jóvoltából feltűnt egy Endless Summer néven futó alkotás, amely Bethesda új horrorjátékát takarja. A rejtélyes cím hasonló témával kecseget, mint a nemrég felfedett The Evil Within.

Titokzatos horrorcímen dolgozik a Bethesda, amely Endless Summer névre hallgat - tudtuk meg az ausztrál korhatár-besorolásért felelős hivatal honlapjáról. Az már biztos, hogy "erős horror témával és erőszakkal" találkozunk a még bejelentésre váró multiplatform játékban, de lesz benne káromkodás és némi szex is. A Bethesda csak a kiadói teendőket vállalta magára.

A The Evil Within mellett újra a horrorok mezsgyéjén mozog a Bethesda

Első nekifutásra a Tango Gameworks alkotására gyanakodnánk - ha azt nem jelentették volna be pár nappal korábban The Evil Within címmel. Esélyes viszont a MachineGames, a Battlecry Studios és az id Software, mint fejlesztő, bár ez utóbbi jelenleg a Doom 4-et gondolja újra. Gondolhatunk még a Prey 2-re is, de a fenti kritériumok túl erősek lennének a Human Head játékára vonatkozóan. Megannyi rejtély és kérdőjel - várjuk, a hivatalos állásfoglalást!

13.
13.
B-Bird
Anyám, de korán van még... Szóismétlés rulez. :-)
12.
12.
B-Bird
Bámulatos, úgy beszéltek róla páran, mintha bármit is tudnátok már róla. Pedig csak annyit írt zoenn, hogy Ausztrália kiírt egy címet, ami durva besorolást kap, s annyit, hogy Bethesda. Csak ugye mégsem lehet egy cikk egy mondatos. A friss hírek meg kellenek.

Amúgy jó ideje zavar, hogy van egy kiadó, aki készülget a bejelentésre, marketing hadjáratra, rejtélyeskedni akar, stb... Erre simán kiderülnek részletek az ilyen besorolásos bizottságoktól, domain foglalásos eseteknél. Valahogy én ezt nem tenném publikussá. Ünneprontó banda.
10.
10.
markoci555
hát ez kevésbé érdekel mint a The Evil Within
8.
8.
bodortamas1
Jaj de jó, még egy jó horror játék, és durva is lesz a leírtak szerint :) EZ KELL A JÓ NÉPNEK!!!!!!
7.
7.
REMUX2013
na vegre valami jo erkezik..idee volt
6.
6.
metercsiken
#2: Ezek szerint, jó sok ilyen játékkal NEM fogok játszani! : )
De a műfaj kedvelőinek jó szórakozást, vagy inkább rettegést! : )
5.
5.
KeXxX
Endless summer, oh, oh, oh, oh, yeh, yeh, yeh, yeh, yeh... :DDD
3.
3.
Nebuloid
Hátha feltámad a műfaj!:)
2.
2.
giga321
Huhh rendesen el leszünk eresztve horror játékokkal.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...