Resident Evil: Revelations - sokk és pánik

  • Írta: zoenn
  • 2013. május 11.
  • Videó
Link másolása
Szombat van, tehát újabb fejlesztői fejtágítás érkezett a Resident Evil: Revelations HD-ről. A friss epizódban azt taglalják, hogy a játék miként adja vissza az egyik legősibb emberi reakciót, a félelmet.

A Capcom azt ígéri, hogy a zombik látványa sokkot és pánikot vált ki belőlünk. Bár a sorozat tendenciája nem ezt mutatja, talán a Resident Evil: Revelations HD-változata végre megtöri a jeget. Minden bizalmunk a fejlesztőkben, reméljük, hogy az akció mellett jut idő a horrorra is.

A játék május 24-én jelenik meg PC-re, PS3-ra, Xbox 360-ra és Wii U-ra.

13.
13.
Gery8922
jahh kis pihenő kellene és hagyni kéne ezt a legősibb emberi reakcio dolgot
12.
12.
keiji maeda
#9: ez a dead space re is jellemző volt hogyha túl közel van az ellenfél hiába húztam meg a ravaszt nem lőtt majd csak miután rám ugrott vagy megütött. egyébként nem tudom minek megy mostanában a rinyálás hogy horror meg nem horror , több féle horror létezik , a resident régen sem volt ijesztő a horror kategóriát pedig azért is meg lehet kapni mivel véres dúrva a való élettől eltérő lények / szörnyek vannak benne
9.
9.
Dízel
engem csak a über mutáns szörnyek idegesitenek?... mik ezek?... meg az irányitással kezdhetnének valamit, mert a operations raccon ciry, meg a 6.részben is ha mellettünk van egy ellenfél megbénul a cselekvéskésség... nem tudsz futni, meg semmit se csinalni.
8.
8.
bodortamas1
Szerintem nagyon jó lesz, és aki az akcióba beleköt, annak mit mondjak? Jill ne lőjön az ellenfélre, vagy mi? RE-be kell az akció, meg horror is lesz benne bőven. RE 6-ban igaz nem volt túl sok horror elem, de reménykedjünk, hogy a 7-ben lesz.
7.
7.
SLi
#3: Azért ne tegyünk már úgy mintha a régi RE játékokban egy pisztolylövés se dördült volna el. Jogos a kritika, csak amikor már csak azért is belekötünk a legapróbb részletekbe is az már csak puszta kötekedés.
6.
6.
Azeroth87
Hát, így a videó alapján... nekem sem tűnik valami "félelmetesnek".
Szerintem sem a szörnyek kinézetén múlik, hanem, hogy a megfelelő időben, megfelelő körülmények között támadjanak be, és legyen egy kis rejtély is közben... Kíváncsi vagyok mikor nyírják ki teljesen ezt a sorozatot...
5.
5.
p3ti
#3: Csinálják a horror játékukat ... az Evil within -t!
Tegnap kezdtem el a Dead Space 3. részét co-opban, és még mindig jó hangulata van a játéknak. Ehhez képest ez a videó kicsit nevetséges. De majd meglássuk
4.
4.
metercsiken
Szerintem sem azért félelmetes egy játék, mert "csúnya" szörnyek vannak benne.
Persze az is számít valamit, de ha jól tálalják, egy "sima" ember is megijeszthet!
Mondom ezt úgy, hogy én nem szeretem a "félelmetes" játékokat( néhány kivétellel ), pont azért mert "félek". : )
De ez a videó nem az!( ha csak lövöldének szánják, arra mondjuk jó lehet )
3.
3.
_Tappancs_
A videóban meg csak lövöldözés látható ...:D Hol van az eredeti RE fejlesztőcsapata? Tőlük kellene tanácsot kérni.. :D
Fél évente RE-t nyomnak ki és mind gázos..érdemes lenne elgondolkozniuk kicsit.
2.
2.
PrimYaz00
#1: és a cod mi szerinted? :D nekem még amúgy bejön ez a coop amit utóbbi időkben beleraknak, de a történetek 90% tényleg 0 az 5be jó volt még wesker, de a végén azt is elbaszták az a halál borzalmas volt...
1.
1.
pinapecér
Már nagyon unalmas a Resident sorozat. Erőltetik nagyon.. kis pihenőre kéne már küldeni.Meg ezek a zombinak mondható valamik félelmetesek? pánik? röhejes:)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...